Latam

nikos19811

Member
Προσπαθώ να κλείσω εισιτήρια από το site της LATAM αλλά τίποτα!!έχει κανείς να προτείνει κάτι;θέλω εσωτερική πτήση Σαο παολο-ριο κ επιστρέφη!

annoula

Member
Καλησπέρα παιδιά έχει ταξιδέψει κανείς με LATAM??
Εγώ την είχα χρησιμοποιήσει από Ρίο για Ιγκουασού (με πάρα πολύ οικονομικά εισιτήρια) και ευτυχώς πέταξε κανονικά χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω αν ήμουν ο κανόνας ή η εξαίρεση.

nikos19811

Member
Εγώ την είχα χρησιμοποιήσει από Ρίο για Ιγκουασού (με πάρα πολύ οικονομικά εισιτήρια) και ευτυχώς πέταξε κανονικά χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω αν ήμουν ο κανόνας ή η εξαίρεση.
Εισιτήρια πώς κατάφερες και έκλεισες;

annoula

Member
Εισιτήρια πώς κατάφερες και έκλεισες;
Δεν θυμαμαι καθολου αν εκλεισα απο το site τους η απο τρίτο παροχο. Πάνε και 2,5 χρόνια. Όλες τις εσωτερικές πτήσεις τις είχα κάνει με latam και gol. Πάντως δεν αποκλειω καθολου το site τους να χει προβλημα. Γιατί δεν δοκιμάζεις μέσω scyscanner κλπ?

nikos19811

Member
Δεν θυμαμαι καθολου αν εκλεισα απο το site τους η απο τρίτο παροχο. Πάνε και 2,5 χρόνια. Όλες τις εσωτερικές πτήσεις τις είχα κάνει με latam και gol. Πάντως δεν αποκλειω καθολου το site τους να χει προβλημα. Γιατί δεν δοκιμάζεις μέσω scyscanner κλπ?
Από το site της LATAM δε κατάφερα να κλείσω
Μπήκα skyscanner και μόλις πήγα να πατήσω ολοκληρώση κ πληρωμή μου έβγαλε δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις!!θα το ξαναπροσπαθήσω!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.903
Μέλη
39.603
Νεότερο μέλος
Georgeva25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom