nikos19811
Member
Προσπαθώ να κλείσω εισιτήρια από το site της LATAM αλλά τίποτα!!έχει κανείς να προτείνει κάτι;θέλω εσωτερική πτήση Σαο παολο-ριο κ επιστρέφη!
Εγώ την είχα χρησιμοποιήσει από Ρίο για Ιγκουασού (με πάρα πολύ οικονομικά εισιτήρια) και ευτυχώς πέταξε κανονικά χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω αν ήμουν ο κανόνας ή η εξαίρεση.Καλησπέρα παιδιά έχει ταξιδέψει κανείς με LATAM??
Εισιτήρια πώς κατάφερες και έκλεισες;Εγώ την είχα χρησιμοποιήσει από Ρίο για Ιγκουασού (με πάρα πολύ οικονομικά εισιτήρια) και ευτυχώς πέταξε κανονικά χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω αν ήμουν ο κανόνας ή η εξαίρεση.
Δεν θυμαμαι καθολου αν εκλεισα απο το site τους η απο τρίτο παροχο. Πάνε και 2,5 χρόνια. Όλες τις εσωτερικές πτήσεις τις είχα κάνει με latam και gol. Πάντως δεν αποκλειω καθολου το site τους να χει προβλημα. Γιατί δεν δοκιμάζεις μέσω scyscanner κλπ?Εισιτήρια πώς κατάφερες και έκλεισες;
Από το site της LATAM δε κατάφερα να κλείσωΔεν θυμαμαι καθολου αν εκλεισα απο το site τους η απο τρίτο παροχο. Πάνε και 2,5 χρόνια. Όλες τις εσωτερικές πτήσεις τις είχα κάνει με latam και gol. Πάντως δεν αποκλειω καθολου το site τους να χει προβλημα. Γιατί δεν δοκιμάζεις μέσω scyscanner κλπ?