Traveller
Member
Mπα μην το λες... το ταξιδιωτικό γραφείο δουλεύει για την ψυχή του πατέρα του και δεν βγάζει τίποτε...Υπαρχει περιπτωση το ταξιδιωτικο γραφειο να βαζει καποιο επιπλεον κοστος; Θα ρωτησω...
Mπα μην το λες... το ταξιδιωτικό γραφείο δουλεύει για την ψυχή του πατέρα του και δεν βγάζει τίποτε...Υπαρχει περιπτωση το ταξιδιωτικο γραφειο να βαζει καποιο επιπλεον κοστος; Θα ρωτησω...
Τι εννοεις που κολλαει η Κουβα; Η αρχικη μας σκεψη ηταν να παμε ειτε Κουβα, ειτε Μαϊαμι...ή να συνδυαζαμε Ντουμπαι μαζι με Μαλδιβες....παντως και οι τρεις προορισμοι ειναι τρομερά δελεαστικοι..
θα εκοβα φλέβες να πηγαινα σε ενα απ αυτους..
η κουβα που κολλαει δεν καταλαβαίνω..
Εχεις στοιχηματισει υπερ Ντουμπαι ετσι;Απο ότι έχω ακούσει, η Κούβα είναι πολυ ωραία αν βέβαια δεν θέλεις πολυ αριστοκρατικες διακοπές. Απο την άλλη το Μαιαμι κάποιοι λένε ότι είναι ωραίο και έχει πολυ ζωη, κι άλλοι λένε ότι έχει πήξει στην βρωμιά και στην εγκληματικότητα. Βέβαια ξέρεις ότι επειδη είναι ΗΠΑ θα έχεις κάποια βασικά facilities. Προσωπικά θα ψήφιζα Ντουμπαι-Μαλδιβες,
Παντα και παντου υπαρχουν θετικα και αρνητικα σε ενα προορισμο, αρκει να εχεις τη δυνατοτητα να υπερκερασεις τα ασχημα και να ζησεις στο επακρο καθε τι καλο καθε χωρας, καθε πολης.....Απλα σε καθε προορισμο, εγω προσωπικα, θελω να βλεπω πραγματα και γενικα ειμαι της γυρας, εδω μου μπηκε η ιδεα να κατσω περισσοτερες μερες και να παω και Λας Βεγκας...αλλα ελεος....Πχ ιδεα Μαλδιβες, σε ενα ξενοδοχειο εστω 5 μερες δεν θα την παλευα.....θα μου πεις εχει την ομορφια του, καμια αντιρρηση, αλλα για τοση ξεκουραση θα το σκεφτω στα 50...τωρα οσο βαστανε τα ποδια μας....ας αλωνισουμε τη γη.....Απο ότι έχω ακούσει, η Κούβα είναι πολυ ωραία αν βέβαια δεν θέλεις πολυ αριστοκρατικες διακοπές. Απο την άλλη το Μαιαμι κάποιοι λένε ότι είναι ωραίο και έχει πολυ ζωη, κι άλλοι λένε ότι έχει πήξει στην βρωμιά και στην εγκληματικότητα. Βέβαια ξέρεις ότι επειδη είναι ΗΠΑ θα έχεις κάποια βασικά facilities. Προσωπικά θα ψήφιζα Ντουμπαι-Μαλδιβες,
Γιατί τόσο άσχημα είναι?καμια σχεση με οτι ξερουμε για παραλιες με ημιγυμνα μοντελα να κανουν ρολερ και γουιντσερφερ με φετες κοιλιακους να παλευουν με τα κυματα.