• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Kαλως σας βρηκα - info για ΗΠΑ

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
και εγω ετσι θελω να πιστευω...μαλλον φημες ολα αυτα...εκτος αν ειναι για καποια "βαρια" φαρμακα

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
για καλο και για κακο εχε τα στη βαλιτσα.εκει σιγουρα δε σου λεει κανεις τιποτα.αν και εγω στη εισοδο μου στις ηπα ειχα στην τσαντα υγρο φαρμακο και περασε απαρατηριτο.αλλα γενικα στην πολυνησια μη φοβασαι οπως πχ αιγυπτο.βεβαια ποτε δε ξερεις παντου τα παντα.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
βασικα παντου παιρνω καποια βασικα φαρμακα....ακομα κ εντος Ελλαδας...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ρε παιδιά με το διεθνές δίπλωμα μούφα η ιστορία τελικά. Οι αμερικάνοι μου είπαν ότι δεν το χρειάζονται, μόνο το ροζ χρειάστηκαν. Καλά που το είχα πάρει μαζί.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ρε παιδιά με το διεθνές δίπλωμα μούφα η ιστορία τελικά. Οι αμερικάνοι μου είπαν ότι δεν το χρειάζονται, μόνο το ροζ χρειάστηκαν. Καλά που το είχα πάρει μαζί.
γιατί, διαβάζουν ελληνικά? τελικά μόνο για να διαβάσουν τα στοιχεία το παίρνουν στη National που συνήθως χρησιμοποιώ. στο δρόμο δεν με έχουν σταματήσει. με το καινούριο με λατινικούς χαρακτήρες κανένα πρόβλημα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εμένα σου λέω μου είπαν ότι δεν το χρειάζονται. Πήραν το ροζ, όπου δεν ήξεραν τι είναι τι με ρώτησαν, και πάπαλα. National χρησιμοποίησα κι'εγώ, 2 φορές.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ναι, μόνο για τη μετάφραση το θέλουν (National @ SFO).

panos2080

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Ετοιμαζω ταξιδακι ΗΠΑ (ΝΥ-ΛΑ-ΛΒ-ΜΙΑΜΙ) με αυτην την σειρα.Εχω 2 ερωτησεις (προς το παρον) το ταξιδι θα γινει τον Αυγουστο του 2010.
α)Ποτε ειναι η καλυτερη περιοδος για να κλεισω πτησεις κ hotel?
β)Καλυτερες τιμες τιμες ειναι να κλεισεις μεσω πρακτορειου η μεσω internet απο διαφορα site?

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
μήπως είναι λίγο νωρίς?? αγχώθηκα!

panos2080

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
το ξερω οτι ειναι νωρις αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κακο να ψαχνεις για να εχω μμια ιδεα οταν θα ερθει η ωρα!

DimitrisKS13

Member
Μεσω ιντερνετ εννοειται γιατι γινονται τρελες προσφορες κατα περιοδους, ακομα και πολυ κοντα στις μερες που θα φυγεις(αν εισαι διατεθημενος να ρισκαρεις)
Αποψη μου, μεχρι στιγμης εχω δει οτι εαν βρεις καλη προσοφρα ΚΛΕΙΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ.
Αν σου αρεσει κατι, και θες να πας σιγουρα, και το βρεις σε προσφορα, κλειστο και ενα χρονο πιο πριν αν ειναι. Ειδικα τα αεροπορικα εντος της Αμερικης αλλα και καποια ξενοδοχεια

υγ. Αυγουστος στην Νεα Υορκη δεν πρεπει να ειναι και οτι καλυτερο, λογω ζεστης και υγρασιας

Traveller

Member
Αποψη μου, μεχρι στιγμης εχω δει οτι εαν βρεις καλη προσοφρα ΚΛΕΙΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ.
Αν σου αρεσει κατι, και θες να πας σιγουρα, και το βρεις σε προσφορα, κλειστο και ενα χρονο πιο πριν αν ειναι. Ειδικα τα αεροπορικα εντος της Αμερικης αλλα και καποια ξενοδοχεια
Παρατηρώ μια δόση υπερβολής σε όλα αυτά ή μου φαίνετε?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom