18 Αυγούστου 2010 #2 orestcrete Member Μηνύματα 2.667 Likes 10.333 Επόμενο Ταξίδι Iceland Ταξίδι-Όνειρο New Zealand τι ειναι αυτο ακριβως;
18 Αυγούστου 2010 #3 black mamba Member Μηνύματα 297 Likes 84 Επόμενο Ταξίδι Αθήνα (!!!) Ταξίδι-Όνειρο ΗΠΑ Πολύ ενδιαφέρον, αν και τις συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν μπορώ να λείψω. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες αεροπορικές εταιρείες αφορά;
Πολύ ενδιαφέρον, αν και τις συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν μπορώ να λείψω. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες αεροπορικές εταιρείες αφορά;
4 Ιουλίου 2011 #4 marianino Member Μηνύματα 278 Likes 85 Ταξίδι-Όνειρο οποιοδήποτε!! έχει ταξιδέψει κανείς με jetblue? πρόκειτε να κάνω ένα ταξίδι NY-SAN JUAN και μόνο αυτή με βολεύει απο ώρες?... την κλέινω άφοβα?
έχει ταξιδέψει κανείς με jetblue? πρόκειτε να κάνω ένα ταξίδι NY-SAN JUAN και μόνο αυτή με βολεύει απο ώρες?... την κλέινω άφοβα?
5 Ιουλίου 2011 #5 N NUOVO.. Member Μηνύματα 18 Likes 0 jetblue κι εγω εχω κλεισει νεα υορκη-αγιος δομινικος εχει ταξιδεψει κανεις σας??
5 Ιουλίου 2011 #6 taver Member Μηνύματα 12.612 Likes 29.891 Ταξίδι-Όνειρο Iles Kerguelen Δεν έχω ταξιδέψει, αλλά μια χαρά είναι, για φτηνά εισιτήρια... (Είναι κατά 17% θυγατρική της Lufthansa, αν σας βοηθάει σε κάτι).
Δεν έχω ταξιδέψει, αλλά μια χαρά είναι, για φτηνά εισιτήρια... (Είναι κατά 17% θυγατρική της Lufthansa, αν σας βοηθάει σε κάτι).