LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
... παιδια ναστε καλα και εσεις, Δευκαλιωνα ευχαριστω που μετετρεψες το κειμενο, σημερα δεν θα σε δυσκολεψω μιας και παρεα με το λαπ και οσο επιτρεπει η μπαταρια σας γραφω απο που λετε? μην πεσετε κατω ετσι ? αλλα ειμαι στα σκαλια της εκκλησιας του Αγιου Νικολαου στη Καμπαλα, μεγαλη η χαρη του και ακομη μεγαλυτερη αν εδιωχνε και τα κουνουπια απο πανω μου που ειναι εκκατομυρια!..Βρηκα λοιπον σημα , ασυρματο της ορθοδοξης εκκλησιας και γραφω χωρις να βλεπω αφου γυρω ειναι σκοταδι.. πριν απο λιγο την ωρα που συνδεθηκα με καλεσαν για ασθενη , ενα βρετανο που ψυνεται στο πυρετο....
ευχαριστω για τα καλα σας λογια ... ... οταν επιστρεψω με το καλο θα τα πουμε αναλυτικοτερα...τωρα πραγματι τα τσιμπηματα ειναι και οδυνηρα και πρπει να φυγω να μπω κατω απο την κουνουπιερα μου... αυριο πανω βορρα . εκει που ο πολεμος ηταν σκληρος ακομη 20 χιλαδες παιδια βρισκονται αιχμαλωτοι στρατιωτες και μπορει να υπαρχει ειρηνη τωρα αλλα η τραγικοτητα , η πεινα , οι αρρωστιες ειναι εκει μια πραγματικοτητα καθημερινη...
Η ασπρουλα σας αφηνει ......
ευχαριστω για τα καλα σας λογια ... ... οταν επιστρεψω με το καλο θα τα πουμε αναλυτικοτερα...τωρα πραγματι τα τσιμπηματα ειναι και οδυνηρα και πρπει να φυγω να μπω κατω απο την κουνουπιερα μου... αυριο πανω βορρα . εκει που ο πολεμος ηταν σκληρος ακομη 20 χιλαδες παιδια βρισκονται αιχμαλωτοι στρατιωτες και μπορει να υπαρχει ειρηνη τωρα αλλα η τραγικοτητα , η πεινα , οι αρρωστιες ειναι εκει μια πραγματικοτητα καθημερινη...
Η ασπρουλα σας αφηνει ......