varioAthens
Member
το εχει το λαδακι του...Κι ένα μαγικό καυτό Katmer που εξαφανίστηκε σε λίγα δευτερόλεπτα πριν από κανά μήνα στο Gunaydin!
το εχει το λαδακι του...Κι ένα μαγικό καυτό Katmer που εξαφανίστηκε σε λίγα δευτερόλεπτα πριν από κανά μήνα στο Gunaydin!
Στο αεροδρόμίο υπάρχει ένα μικρό cafe στο οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσες να αγοράσεις χύμα 3-4 είδη από τα γλυκά του Gulluoglou. Το Σεπτέμβριο που πήγα μου είπαν πως δεν πουλάνε σε πακέτο πια. Μάλλον για να φεύγουν τα συσκευασμένα γλυκά που υπάρχουν στο μαγαζί με τα παραδοσιακά τουρκικά είδη.Ναι το γνωρίζω ότι έχει κατάστημα και στην Αθήνα. Είχε ανοίξει μάλιστα και στη Θεσσαλονίκη πριν από 8-9 χρόνια αλλά έκλεισε χωρίς να κλείσει χρόνο. Πάντως μέσα στην Κωνσταντινούπολη το μοναδικό αυθεντικό Karakoy Gulluoglu είναι αυτό στο Karakoy και απ' ότι διάβασα εδώ στο travelstories από τον Xristos71 αν θυμάμαι καλά, πρέπει να άνοιξε κατάστημα και στο Ataturk.
Αυτο που λες για το cafe υπάρχει αλλα απο την αντίθετη μεριά του terminal έχει δικό του κατάστημαEvapar said:Στο αεροδρόμίο υπάρχει ένα μικρό cafe στο οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσες να αγοράσεις χύμα 3-4 είδη από τα γλυκά του Gulluoglou. Το Σεπτέμβριο που πήγα μου είπαν πως δεν πουλάνε σε πακέτο πια. Μάλλον για να φεύγουν τα συσκευασμένα γλυκά που υπάρχουν στο μαγαζί με τα παραδοσιακά τουρκικά είδη.
Οσο για το Saray, ομολογώ πως και μένα δεν μου αρέσει - ούτε η γεύση των γλυκών αλλά ούτε και ο χώρος.
To Inci δεν ειναι γενικα κλειστο, απλα κλεινει νωρις κ εμεις το πετυχαμε ανοιχτο απογευμα Σαββατου κ γινοταν Ο χαμος! Αχ δεν προλαβα να παω σε αυτο που γραφεις στην Σουλταναχμετ, κ το ειχα στις σημειωσεις μου! Αχ!Μόλις γύρισα , θα γράψω ιστορία, πάντως το Inci ειναι κλειστό , στο Saray δεν πήγα φέτος στην Ιστικλαλ αλλα στο Εμινονου,το Mado ηταν ακριβό και εκει που ευχαριστηθηκα γλυκά ηταν το Hafiz Mustafa στο Sultanahmet! Και στο Erol στο Kadikoy!!
Πάντα υπάρχει ένας λόγος για να ξαναπάς στην Πόλη...To Inci δεν ειναι γενικα κλειστο, απλα κλεινει νωρις κ εμεις το πετυχαμε ανοιχτο απογευμα Σαββατου κ γινοταν Ο χαμος! Αχ δεν προλαβα να παω σε αυτο που γραφεις στην Σουλταναχμετ, κ το ειχα στις σημειωσεις μου! Αχ!
Εννοείται ποτό χρειάζεται ancore!!!taver said:Πάντα υπάρχει ένας λόγος για να ξαναπάς στην Πόλη...
Οι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές, συγγχαρητήρια! Ειδικά η πρώτη μου άρεσε πάρα πολύ! Ελπίζω να μπορέσω να πάω κάποια στιγμή και να βγάλω τέτοιες φωτογραφίες. Να 'σαι καλά, πάντα τέτοια!!Μερικές φωτογραφίες:
Με φοντο το Μπλε Τζαμι
Στην πλατεια του Νεου Τζαμιου (Εμινονου)
Γεφυρα Γαλατα και Τζαμι του Σουλειμαν
Βλεποντας την ευρωπαικη πλευρα απο την ασιατικη πλευρα...
Θεα απο το 360
(η αναλυση ειναι χαλια αλλα αλλιως δεν ανεβαινε)
Σε ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα!Οι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές, συγγχαρητήρια! Ειδικά η πρώτη μου άρεσε πάρα πολύ! Ελπίζω να μπορέσω να πάω κάποια στιγμή και να βγάλω τέτοιες φωτογραφίες. Να 'σαι καλά, πάντα τέτοια!!
ΥΓ: Χμ, τώρα θυμήθηκα, είσαι η κοπέλα που κερδίζει συνέχεια στους διαγωνισμούς φωτογραφίας!!
αφου ειναι μεγαλη φωτογραφα η κυρια... οι φωτος της με κανουν να θελω να παντρευτω λεμεεεεε αστη να λεει μετριοφροσυνες μην την ακουςΟι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές, συγγχαρητήρια! Ειδικά η πρώτη μου άρεσε πάρα πολύ! Ελπίζω να μπορέσω να πάω κάποια στιγμή και να βγάλω τέτοιες φωτογραφίες. Να 'σαι καλά, πάντα τέτοια!!
ΥΓ: Χμ, τώρα θυμήθηκα, είσαι η κοπέλα που κερδίζει συνέχεια στους διαγωνισμούς φωτογραφίας!!