anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Ευχαριστούμε για τα φρέσκα νέα. Καμιά φωτογραφιούλα δε θα βάλεις?
Τελικα αυτο το inci βρε παιδια εκλεισε ή οχι ?
Μέχρι τα μέσα Αυγούστου είχε ακόμα έργα.Μια ερώτηση σε όσους πρόσφατα βρέθηκαν στη πόλη. Στο τζαμί του ortakoy γίνονται ακόμα έργα?
Ναι, το προηγουμενο σ/κ γινοντουσαν ακομα.Μια ερώτηση σε όσους πρόσφατα βρέθηκαν στη πόλη. Στο τζαμί του ortakoy γίνονται ακόμα έργα?
Sent from my iPhone using Travel stories
Παντως ασχετως των εργων στο τζαμι, ειναι πολυ ωραια για βολτα ειδικα μεσημερι κυριακης!Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα βρεθώ το επόμενο σκ στη πόλη με φίλους και προσπαθώ να βγάλω ένα πρόγραμμά γιατί οι μέρες θα είναι λίγες.
ναι γίνονται ακόμα έργαΜια ερώτηση σε όσους πρόσφατα βρέθηκαν στη πόλη. Στο τζαμί του ortakoy γίνονται ακόμα έργα?
Sent from my iPhone using Travel stories
Βρε συ ασε το Travelstories και κοιτα να απολαύσεις την πόλη !!!vickokka said:Είμαι τωρα στο Ortakoy και το τζαμί ειναι σκεπασμενο για τα έργα!!ομως ειναι το ίδιο ωραία!!!μαγευτικα!
Και η θέα απο το House cafe ειναι πολυ όμορφη ακριβώς φάτσα στη γέφυρα του Βοσπορου!......
εγω ειμαι η 2η και οι δικοι μου επισηςΤο ότι το Saray δε σε ξετρέλανε, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό ως δήλωση. Είσαι η πρώτη που ακούω να μην της άρεσαν τα γλυκά του. Τι δοκίμασες?