• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία ISTANBUL - a short story

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ευχαριστούμε για τα φρέσκα νέα. Καμιά φωτογραφιούλα δε θα βάλεις? :D

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Τελικα αυτο το inci βρε παιδια εκλεισε ή οχι ?

Εχεις χάσει πολλά επεισόδια από το καλοκαίρι και μετά. Το έχουμε συζητήσει και σε άλλα θέματα. Tο inci είναι ανοιχτό.

Μια ερώτηση σε όσους πρόσφατα βρέθηκαν στη πόλη. Στο τζαμί του ortakoy γίνονται ακόμα έργα?
Μέχρι τα μέσα Αυγούστου είχε ακόμα έργα.
Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα τελειώσουν στα τέλη του 2012.

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Αρχικό μήνυμα απο TAX78
Μια ερώτηση σε όσους πρόσφατα βρέθηκαν στη πόλη. Στο τζαμί του ortakoy γίνονται ακόμα έργα?

Ναι. Στα τέλη Σεπτεμβρίου που ήμουν στην Πόλη, τα έργα συνεχίζονταν. Απ΄ότι μου είπαν κάποιοι Τούρκοι φίλοι, το πλάνο ήταν να τελειώσουν το Δεκέμβριο, αλλά δεν έχει γίνει καμμία ανακοίνωση ακόμη.

TAX78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα βρεθώ το επόμενο σκ στη πόλη με φίλους και προσπαθώ να βγάλω ένα πρόγραμμά γιατί οι μέρες θα είναι λίγες.

varioAthens

Member
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα βρεθώ το επόμενο σκ στη πόλη με φίλους και προσπαθώ να βγάλω ένα πρόγραμμά γιατί οι μέρες θα είναι λίγες.
Παντως ασχετως των εργων στο τζαμι, ειναι πολυ ωραια για βολτα ειδικα μεσημερι κυριακης!

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Μέσα στη βδομάδα επιστρέφω με ιστορία!!!!μεγαλη απόλαυση πολυ περπάτημα και λόγω Μαραθωνιου και ξενυχτιιιιι!!!!!!!

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Είμαι τωρα στο Ortakoy και το τζαμί ειναι σκεπασμενο για τα έργα!!ομως ειναι το ίδιο ωραία!!!μαγευτικα!

Και η θέα απο το House cafe ειναι πολυ όμορφη ακριβώς φάτσα στη γέφυρα του Βοσπορου!......

XRISTOS71

Member
vickokka said:
Είμαι τωρα στο Ortakoy και το τζαμί ειναι σκεπασμενο για τα έργα!!ομως ειναι το ίδιο ωραία!!!μαγευτικα!

Και η θέα απο το House cafe ειναι πολυ όμορφη ακριβώς φάτσα στη γέφυρα του Βοσπορου!......
Βρε συ ασε το Travelstories και κοιτα να απολαύσεις την πόλη !!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το House cafe (και αυτό, και τα 2 παραρτήματα στο Nisandasi) τα έχω τιμήσει επανειλημμένως, και για καφέ αλλά και για ελαφρύ φαγητό, και είναι εξαιρετικά (και τα έχω δώσει ως tips και στο travelstories...).

Το ότι το Saray δε σε ξετρέλανε, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό ως δήλωση. Είσαι η πρώτη που ακούω να μην της άρεσαν τα γλυκά του. Τι δοκίμασες?

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Το ότι το Saray δε σε ξετρέλανε, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό ως δήλωση. Είσαι η πρώτη που ακούω να μην της άρεσαν τα γλυκά του. Τι δοκίμασες?
εγω ειμαι η 2η και οι δικοι μου επισης:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou