hello_its_me
Member
Ευτυχως που το εθεσες και το εψαξα αχαχαχ. Ναι, samsung galaxy S21!
έχω την εντύπωση πως απ το App της T-Mobile για να αγοράσεις e-sim χρειάζεται αμερικάνικη κάρτα. τουλάχιστον εγώ που το χρησιμοποίησα πριν 2 μηνες δεν δεχόταν ελληνική κάρτα ούτε revolout.
Σε φυσικό κατάστημα έγινε η αγοράέχω την εντύπωση πως απ το App της T-Mobile για να αγοράσεις e-sim χρειάζεται αμερικάνικη κάρτα. τουλάχιστον εγώ που το χρησιμοποίησα πριν 2 μηνες δεν δεχόταν ελληνική κάρτα ούτε revolout.
Αυτό που είχα κάνει εγώ στην Αυστραλία, ήταν να πάρω τοπική SIM με μόνο data (OK είχε και χρόνο /SMS προς Αυστραλιανά νούμερα) και να χρησιμοποιώ το Viber για Ελλάδα.50€ η αγορα sim με unlimited δεδομενα;
Ειναι η μονη λυση για αγορα δεδομενων στις ΗΠΑ; δεν υπαρχει κατι ππυ να μη χρειαζεται sim, ε; ή γενικώς κατι λιγο πιο οικονομικο
και εμενα με ενδιαφέρει το θέμα αυτό! Θα πάω τον Μάρτιο ! Γνωρίζει κάποιος ;Ομάδα καλησπέρα! Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε ίντερνετ στην Αμερική; θα το χρειαστούμε για 1 εβδομάδα που θα πάμε τον Απρίλιο.
το έψαξα και κατεληξα να παραγγειλω μέσω αμαζον travSIM usa με 60GB data για 15 ημέρες.Υπάρχει και unlimited me 45 αλλα νομίζω τα 60GB είναι υπέραρκετά. μεταφορικά έχει 5 ευρώ.και εμενα με ενδιαφέρει το θέμα αυτό! Θα πάω τον Μάρτιο ! Γνωρίζει κάποιος ;
Η κάρτα των 60 gb πόσο κοστίζει;το έψαξα και κατεληξα να παραγγειλω μέσω αμαζον travSIM usa με 60GB data για 15 ημέρες.Υπάρχει και unlimited me 45 αλλα νομίζω τα 60GB είναι υπέραρκετά. μεταφορικά έχει 5 ευρώ.
30€ την βρήκα στο γερμανικό αμαζον και+5€μεταφορικάΗ κάρτα των 60 gb πόσο κοστίζει;
Αναχωρώ 14/3/23 θα έχει έρθει μέχρι τότε; Εσύ σε πόσο καιρό την έλαβες?30€ την βρήκα στο γερμανικό αμαζον και+5€μεταφορικά
https://www.amazon.de/dp/B0BFQZMDD3#customerReviews
Εγώ θα παραγγείλω σήμερα-αύριο.. Απ ότι γράφει αν παραγγείλεις σήμερα θα είναι σε εσένα 5 Μαρτίου. Γενικά δεν πέφτουν έξω..Αναχωρώ 14/3/23 θα έχει έρθει μέχρι τότε; Εσύ σε πόσο καιρό την έλαβες?
Το είδα κ γω αλλά επειδή δεν έχει τύχει να ξαναπαραγγείλω απο αμαζον γι αυτό ρώτησα! Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.. Έχεις κάνει κάποια ταξιδιωτική ασφάλεια;Εγώ θα παραγγείλω σήμερα-αύριο.. Απ ότι γράφει αν παραγγείλεις σήμερα θα είναι σε εσένα 5 Μαρτίου. Γενικά δεν πέφτουν έξω..