Zeta
Member
- Μηνύματα
- 470
- Likes
- 121
Τρίτη μέρα, σε χαλαρό ρυθμό πάλι, οπότε σειρά είχε η Sagrada Familia, μιας και ήταν σχετικά κοντά μας. Με ένα ταξί σε πέντε με εφτά λεπτά ήμασταν απ' έξω και κόβαμε τα εισητήριά μας. Φτασαμε περίπου 10:30 οπότε δεν είχε πολύ κόσμο. Ϊσως όμως να οφείλονταν στο ότι δεν ήταν καλοκαίρι. Αντικρίζοντας ένα τέτοιο μεγαλούργημα, τα λόγια είναι περιττά....
Μετά από κει σειρά είχε η μπαρτσελονέτα. Τέτοια εποχή βέβαια ήταν έρημη. Τα περισσότερα μαγαζιά κλειστά. Αρκεστήκαμε σε μία βόλτα απολαμβάνοντας την θαλασσινή αύρα μιας και ο καιρός ήταν καλός και ηλιόλουστος. Για φαγητό δεν μας άρεσε κάποιο από τα καταστήματα της περιοχής. Μας φανήκαν πολύ τουριστικά κι έτσι προτιμήσαμε να επιστρέψουμε στη βάση μας και να πάμε στην Boca Grande. Και όπως καταλάβατε, στο ισόγειο είναι το Boca Grande ένα ψαροφαγικό εστιατόριο ενώ στον όρορο είναι το μπαρ Boca Chica.
Διαλέξαμε διάφορα τοπικά πιάτα και τα συνοδέψαμε αυτή τη φορά, μιας και ήταν μεσημέρι, με μπύρα.
Μετά από μια τέτοια κατάνυξη, επιβάλλonταν η ξεκούραση αφού το βράδυ ήταν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Για το συγκεκριμένο βράδυ είχαμε προννοήσει και είχαμε κάνει κράτηση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, του οποίου η κουζίνα ήταν ένας συνδιασμός ασιατικής και μεσογειακής κουζίνας σε ένα περιβάλλον πολύ μοντέρνο και μίνιμαλ. Μπορώ να πω ότι μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις γεύσεις, το κρασί και γενικά από την ατμόσφαιρα. Ήταν υποχρεωτικά μενού στην τιμή των 60 περίπου ευρώ το άτομο, αν θυμάμαι καλά, και χωρίς περιορισμό στο κρασί.
Υπέροχη βραδιά κι αυτή μιας και τον τελευταίο καιρό, ρεβεγιόν κάναμε στο σπίτι.
Μετά από κει σειρά είχε η μπαρτσελονέτα. Τέτοια εποχή βέβαια ήταν έρημη. Τα περισσότερα μαγαζιά κλειστά. Αρκεστήκαμε σε μία βόλτα απολαμβάνοντας την θαλασσινή αύρα μιας και ο καιρός ήταν καλός και ηλιόλουστος. Για φαγητό δεν μας άρεσε κάποιο από τα καταστήματα της περιοχής. Μας φανήκαν πολύ τουριστικά κι έτσι προτιμήσαμε να επιστρέψουμε στη βάση μας και να πάμε στην Boca Grande. Και όπως καταλάβατε, στο ισόγειο είναι το Boca Grande ένα ψαροφαγικό εστιατόριο ενώ στον όρορο είναι το μπαρ Boca Chica.
Διαλέξαμε διάφορα τοπικά πιάτα και τα συνοδέψαμε αυτή τη φορά, μιας και ήταν μεσημέρι, με μπύρα.
Μετά από μια τέτοια κατάνυξη, επιβάλλonταν η ξεκούραση αφού το βράδυ ήταν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Για το συγκεκριμένο βράδυ είχαμε προννοήσει και είχαμε κάνει κράτηση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, του οποίου η κουζίνα ήταν ένας συνδιασμός ασιατικής και μεσογειακής κουζίνας σε ένα περιβάλλον πολύ μοντέρνο και μίνιμαλ. Μπορώ να πω ότι μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις γεύσεις, το κρασί και γενικά από την ατμόσφαιρα. Ήταν υποχρεωτικά μενού στην τιμή των 60 περίπου ευρώ το άτομο, αν θυμάμαι καλά, και χωρίς περιορισμό στο κρασί.
Υπέροχη βραδιά κι αυτή μιας και τον τελευταίο καιρό, ρεβεγιόν κάναμε στο σπίτι.
Attachments
-
59,7 KB Προβολές: 51