ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Θα κάψω το δίπλωμα ιατρικής που έχω...
Κι εγω 1000 πληρωσα σε ιδιωτικη κλινικη στην ελλαδα πριν 3 χρονια. Ψαξτο καλυτερα, εδω εχεις τη σιγουρια οτι ο,τι και να σου συμβει μετα θα απευθυνθεις σ αυτον που στην εκανε.εκει παει 1000 η επεμβαση
Κι εγω 1000 πληρωσα σε ιδιωτικη κλινικη στην ελλαδα πριν 3 χρονια. Ψαξτο καλυτερα, εδω εχεις τη σιγουρια οτι ο,τι και να σου συμβει μετα θα απευθυνθεις σ αυτον που στην εκανε.
Έχεις δει τιμές για Ιορδανία και το λες? Βλέπω τιμές απο 175 €.φευγει πολυ η τιμη στα μεταφορικα
γι αυτο προτιμω Ευρωπη
μεχρι στιγμης το φθηνοτερο που βρηκα ειναι 1200 ευρω στην Πραγα
Έχεις δει τιμές για Ιορδανία και το λες? Βλέπω τιμές απο 175 €.
Και αν το συνδυάσεις και με ενα ταξίδι εκει (Πέτρα κλπ) ίσως αξίζει ακόμα περισσότερο. Επίσης όπου και να την κάνεις την επέμβαση (ειδικά εκτός Ελλαδας) θα πρεπει να δεις τον χρόνο ανάρρωσης ανάλογα τι τεχνική θα κάνεις, στη μια περίπτωση έχεις άμεση ανάρρωση ενώ στη δεύτερη θέλεις μια εβδομάδα.
Να πεταξεις με αεροπλάνο νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δεν είναι οτι επιμένω, απλα οταν απορριπτεις κάτι να το κάνεις για τον σωστό λόγο, το κόστος εισιτηρίου είναι σχεδόν ίδιο με Πράγα.νομιζω μπορεις να πεταξεις απο την δευτερη ή τριτη μερα
δεν το σκεφτηκα καν για ιορδανια
αλλα μιας και επιμενεις
στειλε κανενα λινκ να το κοιταξω
Η τιμη ηταν φιλικη λογω γνωστου και χωρις αποδειξη εννοειτε. Απλα λεω να το ψαξεις λιγο παραπανω. Να υποθεσω πως δεν εχεις καποια ιδιωτικη ασφσλεια;θυμασαι ονομα?
Δε μιλάει για κόστος εισιτηρίου ο άνθρωπος. Για κόστος χειρουργικής επέμβασης μιλάει!Έχεις δει τιμές για Ιορδανία και το λες? Βλέπω τιμές απο 175 €.
Μάλλον δε τα διάβασες σωστά γιατί ξεκάθαρα μου γράφει ότιΔε μιλάει για κόστος εισιτηρίου ο άνθρωπος. Για κόστος χειρουργικής επέμβασης μιλάει!