spiros_ts23
Member
Λίγο που κοίταξα μου βγάζει για 16/06 εισιτήριο fast pass 90€. Δεν είναι δωρεάν. Σωστά;
δεν ξερω τι ειναι αυτο που κοιτας εσυ, αυτο που σου περιεγραψα εγω δεν πληρωνεις κατι εξτραΛίγο που κοίταξα μου βγάζει για 16/06 εισιτήριο fast pass 90€. Δεν είναι δωρεάν. Σωστά;
Όπως σου έγραψαν και παραπάνω, το fast pass είναι δωρεάν και το παίρνεις μέσα στο πάρκο σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Το εισιτήριο για την είσοδο του πάρκου έχει την τιμή που έχει και δεν έχει καμία σχέση με το fast pass.
Ναι.Με τη navigo παω και disneyland?
Αναλόγως την περίοδο που θες να πας. Απ'ότι βλέπω έχει άλλη τιμή τις καθημερινές, άλλη τα σ/κ και άλλη τον Οκτώβρη. Αν θες καθημερινή για το 1 πάρκο μόνο ειναι 51 ευρώ, αν θες και για τα δύο πάρκα είναι 71. Αντίστοιχα τα σκ ειναι 68 και 88 ευρώ. Νομίζω τα λέει πολύ ξεκάθαρα στο site.Με διαφωτίζει κάποιος ... η τιμή για τη Disneyland είσοδο σε ένα πάρκο δεν είναι στάνταρ ; Γύρω στο 60αρι;
Βλέπω τώρα στο Ίντερνετ και μ βγάζει 124+ .. ξέρω ότι το άργησα αλλά δεν ήμουν σίγουρη εάν θα πηγαίναμε .. είναι δυνατόν να αυξάνεται ;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων