• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

H Ryanair τώρα ΚΑΙ στην Ελλάδα!

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Οταν κοιτάς το δέντρο χάνεις το δάσος.

Η γραμμή δεν άνοιξε κυρίως για τους Αθηναίους να πάνε φτηνά στη Φρανκφούρτη ή το Μιλάνο. Άνοιξε για να πάνε αυτοί που μένουν στις πόλεις γύρω από τα αεροδρόμια του Χαν και του Μπέργκαμο στα ελληνικά νησιά. Η Ελλάδα χρειάζεται εισροή κεφαλαίου αυτή τη στιγμή και γιαυτό είπα ότι σαν κίνηση είναι καλή.

Φυσικά όσοι μένουν γύρω από το Βόλο ή στα νησιά της Κω και της Ρόδου θα το δουν σαν μια καλή ευκαιρία για μια εξόρμηση στη Γερμανία και την Ιταλία.

Στην τελική άμα θες τους προτιμάς ή όχι. Και εγώ που μένω Ζάκυνθο δεν θα πάω ποτέ στο Βόλο να πάρω το αεροπλάνο της Ryan άλλα οι γύρω νομοί θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Traveller

Member
Ερωτήματα που αύριο θα απαντηθούν... θα είναι daily? και το σπουδαιότερο... θα είναι regular ή seasonal?

Δε νομίζω να επιτρέπονται τέτοιου είδους επιδοτήσεις μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση.
Δεν είναι κρατικές επιδοτήσεις αυτές... παζάρια της Ryan είναι... τι μου δίνεις για να έρθω... γίνετε σε όλη την Ευρώπη με τις loco...

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά από κει και πέρα το Bergamo ΔΕΝ είναι Μιλάνο, και το Hann ΔΕΝ είναι Φρανκφούρτη....
Nα ξεκαθαρίσουμε κάτι... αυτές οι πτήσεις δεν είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να εξυπηρετούν τους Έλληνες που θέλουν να πάνε στην Ευρώπη... είναι φτιαγμένες για το αντίθετο... για τουρίστες από την Γερμανία και την Ιταλία που θέλουν να έρθουν στη χώρα μας... οι συγκεκριμένες βάσεις δεν νομίζω ότι τους χαλάνε ιδιαίτερα... από εκεί πετάνε χρόνια τώρα για όλη σχεδόν την Ευρώπη... η Ryan έχει μια συγκεκριμένη πελατεία και εκεί απευθύνεται... δεν είναι μια εταιρία για όλους... εγώ π.χ δύσκολα θα πέταγα με δαύτους... πόσο μάλλον ο ακατανόμαστος και ο taver...

Κλείνω με δύο παρατηρήσεις... η πρώτη είναι ότι με παραξενεύει το γεγονός ότι δεν πετάνε από U.K... πολύ περίεργο...

Και δεύτερον... μετά την Easy και η Ryan είναι εδώ... δεν θα με παραξενέψει αν του χρόνου ανοίξει μια βάση στη χώρα μας... κάτι για μονοπώλια λέγαμε τις προάλλες... μήπως να αρχίσω να γελάω Θόδωρα και Αντρέα? ή μήπως κάτι παραπάνω ξέρατε εσεις και προλάβατε τα γεγονότα?

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μην γκρινιάζετε! Για καλό είναι. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
δεν είμαι καν Αθηναία! κι εγω μαζι σου στην τελευταια φραση!
η ´γκρινια" που λες, δεν πηγαινε στα αεροδρομια της Ελλάδος, αλλά του εξωτερικού ;-)

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Κάπου είχα διαβάσει πως υπήρχε πιθανότητα να δοθούν τα στρατιωτικά αεροδρόμια και για πολιτικούς σκοπούς. Μόνο τότε θα ερχόταν η Ryanair στην Αθήνα στης Ελευσίνας λογικά! Γιατί στο Βενιζέλος της πέφτει κάπως ακριβό.

Επόμενο Ταξίδι
Βουκουρέστι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Απο τα καλύτερα πληροφοριακά μηνύματα.Εχω ταξιδέψει τρείς φορές με την εταιρεία σε διάφορους Ευρωπαικούς προορισμούς πάμφθηνα και έλεγα αμίν και ποτε θα έρθει στη Ελλάδα.Ευχαριστώ

Traveller

Member
Κάπου είχα διαβάσει πως υπήρχε πιθανότητα να δοθούν τα στρατιωτικά αεροδρόμια και για πολιτικούς σκοπούς. Μόνο τότε θα ερχόταν η Ryanair στην Αθήνα στης Ελευσίνας λογικά! Γιατί στο Βενιζέλος της πέφτει κάπως ακριβό.
Τι θέλεις να πεις? Πάρα πολλά στρατιωτικά αεροδρόμια χρησιμοποιούνται και για πολιτικούς σκοπούς...

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τι θέλεις να πεις? Πάρα πολλά στρατιωτικά αεροδρόμια χρησιμοποιούνται και για πολιτικούς σκοπούς...
Χρησομοποιούνται; Α αυτό δεν το ήξερα. Ενοώ πχ στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας να έρχεται μία ξένη εταιρεία χαμηλού κόστους και να κάνει κανονικά δρομολόγια. Αν ήδη γίνεται δεν το ξέρω.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν είναι κρατικές επιδοτήσεις αυτές... παζάρια της Ryan είναι... τι μου δίνεις για να έρθω... γίνετε σε όλη την Ευρώπη με τις loco...
Δεν ξέρω αν είναι κρατικές, αλλά είναι νομίζω παράνομες, γιατί νοθεύουν τον ανταγωνισμό. Υπάρχει και δεδικασμένο στην ΕΕ, στην περίπτωση του Charleroi αν θυμάμαι καλά.

Traveller

Member
1. Υπάρχουν πολλά στρατιωτικά αεροδρόμια στην Ελλάδα που χρησιμοποιούνται για πολιτικούς σκοπούς... κάθε μέρα πολλά αεροσκάφη διαφόρων εταιριών πετάνε στα Χανιά, στη Λήμνο , στη Σκύρο, στο Ηράκλειο στη Σαντορίνη...

2. Τα τέλη σε όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια πλην Βενιζέλου είναι αστεία... υπολογείστε ότι ένα 738 πληρώνει για 45 λεπτά περίπου 100?...

3. Στο Βενιζέλο τα τέλη απογειώνονται στα 600? περίπου... αυτά τα τέλη θέλει να αποφύγει η Ryan και δεν πετάει προς το παρόν στο Ε.Β....

4. Αυτό που είπε ο Glosoli για τις πιθανότητες του να πετάξει κάποιο πολιτικό αεροσκάφος στην Ελευσίνα δεν το σχολιάζω γιατί πιστεύω ότι το είπε για αστείο... απλά να υπενθυμίσω ότι για πολλά ακόμα χρόνια το μοναδικό αεροδρόμιο που μπορεί να υπάρχει στην Αθήνα θα είναι το Βενιζέλος...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom