jimkGR
Member
πληρέστατη ιστορία, νομίζω μπαίνει στο πάνθεον των ιστοριών στο φόρουμ και με πολύ ωραίες φωτογραφίες. Σίγουρα θα είναι το πρώτο πράγμα που θα ξαναδιαβάσω αν με το καλό κλείσω ποτέ ταξίδι για Ισλανδία. Μπράβο!
Σ' ευχαριστώ πολύ!πληρέστατη ιστορία, νομίζω μπαίνει στο πάνθεον των ιστοριών στο φόρουμ και με πολύ ωραίες φωτογραφίες. Σίγουρα θα είναι το πρώτο πράγμα που θα ξαναδιαβάσω αν με το καλό κλείσω ποτέ ταξίδι για Ισλανδία. Μπράβο!
Φωτιές μου ανάβεις γιατί είχα πει να μην ξανά ασχοληθώ μεχρι να τελειώσει η περιπέτεια με τον covid!!10 πλήρεις μέρες. Η πτήση επιστροφής είναι την 11η μέρα. Όλες οι ημέρες εντός Ιουλίου 2021
Το μόνο που με απασχολεί είναι να μην έχει καραντίνα τότε. Εάν απλώς χρειάζεται τεστ αρνητικό δεν με πειράζει. Επίσης έχω και έναν κρυφό πόθο ότι θα έχω εμβολιαστεί μέχρι τότε. Οπότε το ρίσκαρα ναι.Φωτιές μου ανάβεις γιατί είχα πει να μην ξανά ασχοληθώ μεχρι να τελειώσει η περιπέτεια με τον covid!!
Σε απασχολούν οι πιθανές δυσκολίες λόγω πανδημίας;
Με ποια εταιρεία πετάς; Τι προβλέπεται αν ακυρωθεί η πτήση;
Το μόνο που με απασχολεί είναι να μην έχει καραντίνα τότε
Σας χαίρομαι που είστε τολμηροί!Το θεωρω απιθανο να εχει καραντινα, γι αυτο την επελεξα κι εγω.
Σ' ευχαριστώ πολύ! Όλοι να είμαστε καλά και να ξανά ταξιδέψουμε γρήγορα.Σε ευχαριστούμε για την υπέροχη ιστορία σου. Μια από τις καλύτερες που έχω διαβάσει στο φόρουμ. Υπέροχη αφήγηση, πολλές χρήσιμες πληροφορίες και όμορφες εικόνες. Να είσαι καλά, να ταξιδεύεις και να μας χαρίσεις και άλλες ιστορίες στο μέλλον.
Σ' ευχαριστώ πολύ Χαίρομαι που έπιασε τόπο!Πραγματικά υπέροχη η ιστορία σου!!! Έστω και νοερά, ταξιδέψαμε μαζί σου αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε!
Προτιμώ το κρασί. Αλλά δεσμεύομαι πως αν φθάσω στο Breiddalsvik θα πιω μια μπύρα για πάρτη σου….Αν κάποιο καλόπαιδο από εδώ μέσα πάει ποτέ σε αυτό το μικρό χωριό, ας πιεί μία μπύρα και για μένα…έτσι για το γαμώτο