• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

H Aθήνα πίνει μπύρες στην Craft στις 9/12 ημέρα Παρασκευή

manelaki

Member
ωχ ναι ευτυχως!!! Γιατι η Bahari θα μας ειχε μουτρωσει!!!
Μιας και το manelaki δεν μας εκανε την τιμη........
Σε βλεπω!!! :xmas_cheesygrin:
Θα μου το χτυπας μεχρι την επομενη συναντηση; ΘΑ ΕΡΘΩΩΩ. Μη μου λες αλλα κι αρχισω τις αγκαλιτσες. :hug:

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Ζηλεύω με όλα αυτά που διαβάζω!!! δεν μπόρεσα να έρθω γιατί βρισκόμουν στο Βερολίνο..ελπίζω η επόμενη συνάντηση να γίνει σύντομα..

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εντάξει, καλά όλοι οι άλλοι, ρε Ευαγγελία τίποτα σε μας;;; Τίποτα; Ούτε μια κουταλιά; Από την αγαπημένη μου Μέλισσα;
Μα που στα κομμάτια μπεκρόπινα και δε πήρα είδηση;

Φιλιά σε όσους παλιούς και νέους είδα, σε όσους γνώρισα και άντε στα επόμενα και σύντομα!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τι να σε κάνω που επινες όλο μπυρονια !!! Άλλη φορά να έχεις το νου σου !!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Τελικά αυτήν την περιβόητη τούρτα ούτε εγώ την είδα....και τα μυρίζομαι αυτά...κρίμα...ελπίζω να μην ήταν η τάρτα κάστανο θα το πάρω βαρέως...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σκέτη απογοήτευση ήταν η συνάντηση:
1. Τους συμπάθησα όλους (ακόμη και τον Traveller, με ποιον θα τσακώνομαι τώρα; Ένας traveladdict έμεινε...)
2. Δεν εμφανίστηκε ο προσωπικός μου ήρωας, ο άνθρωπος για τον οποίον έσκασα μύτη, ο αυτός που περιμένω, "ο άνθρωπος αυτός", ο special one, ο liopyr. Πλήρης απογοήτευση.

Φύγαμε νωρίς γιατί ήμασταν καλεσμένοι κάπου εκεί κοντά σε μια Άννα, αλλά χάρηκα που συνέδεσα φάτσες με avatar. Όχι ότι θα τις θυμάμαι την επόμενη φορά (εδώ έμπλεξα την Κική με τη Ρόζα, την Υβόννη με τη Στελλα και δε θυμάμαι και ποιον άλλον, χίλια συγγνώμη, δεν έχω μνήμη και στα σκοτάδια δε βλέπω και καλά, απόδειξη και η σαβούρδα που έφαγα).

Παρακαλώ όπως διοργανωθεί και κανένα μπασκετάκι μέσα στην εβδομάδα. Να τρίξουν και τα γέρικα κόκκαλά μας, απ' ό,τι είδα είμαστε αρκετοί οι της πορτοκαλί μπάλας...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
χίλια συγγνώμη, δεν έχω μνήμη και στα σκοτάδια δε βλέπω και καλά, απόδειξη και η σαβούρδα που έφαγα)..
Αυτή η σκάλα ήταν πολύ ύπουλη. Και δεν ήσουν ο μόνος που έφαγε σαβούρντα. :xmas_mrgreen:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και η Πανδώρα δεν ειχε σαβουρντιτεί σε προγενέστερη συνάντηση στο ίδιο μέρος;
(έσκασα που δεν τα κατάφερα...)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ