Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Δύσκολο είναι αλλά άμα τα "καταφέρεις"... είναι από τις χειρότερες! :xmas_mrgreen:Ντίρλα με μπύρες? Σαν δύσκολο δεν είναι?
Δύσκολο είναι αλλά άμα τα "καταφέρεις"... είναι από τις χειρότερες! :xmas_mrgreen:Ντίρλα με μπύρες? Σαν δύσκολο δεν είναι?
ειχες στειλει αξιους αντιπροσωπους, πηγαιναν και ερχοντουσαν οι κανατες:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:καλα περασατε εμαθα, κριμα που δε καταφερα να ερθω, ελπιζω να μη περασει πολυ καιρος μεχρι την επομενη μαζωξη....:xmas_lol:
Τι συκοφαντίες....όχι τίποτα άλλο αλλά θα παρεξηγηθεί και ο ''Χρήστος''...ειχες στειλει αξιους αντιπροσωπους, πηγαιναν και ερχοντουσαν οι κανατες:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
:xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface:Τι συκοφαντίες....όχι τίποτα άλλο αλλά θα παρεξηγηθεί και ο ''Χρήστος''...
ασε τις μετριοφροσυνες, εμεις σε ευχαριστουμε, αν περιμενατε απο μενα ακομα δημοσκοπηση για ημερομηνια θα ειχαμε:xmas_mrgreen:Ευχαριστω καταρχήν την Ευαγγελια και την Έλενα γιατί ήταν οι υπεύθυνες για μια υπεροχή βραδιά που είδα παλιούς φίλους αλλα και νέα μέλη .
Να είμαστε όλοι καλα να τα ξαναπούμε και στην επόμενη συνάντηση
Επιμενω οτι δεν εκανα τιποτα.Να μαι και εγω
Ευχαριστω καταρχήν την Ευαγγελια και την Έλενα γιατί ήταν οι υπεύθυνες για μια υπεροχή βραδιά που είδα παλιούς φίλους αλλα και νέα μέλη .
Να είμαστε όλοι καλα να τα ξαναπούμε και στην επόμενη συνάντηση
ευτυχως δεν ελιιωσε η τουρτα:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:Η Ελενη ηταν εκει απο τις 21:00 , εγω προσπαθουσα να βρω θεση παρκινγκ και ηρθα 45 λεπτα αργοτερα!:xmas_redface:
ωχ ναι ευτυχως!!! Γιατι η Bahari θα μας ειχε μουτρωσει!!!ευτυχως δεν ελιιωσε η τουρτα:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
πω πω τι φοβερή τουρτα ηταν αυτή !!ωχ ναι ευτυχως!!! Γιατι η Bahari θα μας ειχε μουτρωσει!!!
Μιας και το manelaki δεν μας εκανε την τιμη........