_antonis_
Member
Εντάξει λοιπόν, χρόνια πολλά! Μη μας κράζεις... Ότι επιθυμεις και πολλά ταξίδια!PS: Για την συνάντηση ενημερώθηκα από την Travelstories μου μαμά που με πήρε τηλ χθες για χρόνια πολλά!
Εντάξει λοιπόν, χρόνια πολλά! Μη μας κράζεις... Ότι επιθυμεις και πολλά ταξίδια!PS: Για την συνάντηση ενημερώθηκα από την Travelstories μου μαμά που με πήρε τηλ χθες για χρόνια πολλά!
Χαχαχα δεν σας έκαξα ντειιιι!!!Εντάξει λοιπόν, χρόνια πολλά! Μη μας κράζεις... Ότι επιθυμεις και πολλά ταξίδια!
Α, το πρόσεξες ε? Κάτι έχω να κάνω την Παρασκευή το απόγευμα και δεν ξέρω μέχρι τι ώρα θα κρατήσει..
Χαχαχα δεν σας έκαξα ντειιιι!!!
Εκείνη την ωρα ( 7 το πρωί )μάλλον θα μας βρείς σε άλλο παρακμιακό μαγαζίOk...εγώ αν είμαι βραδινή βάρδια τελειώνω 7 το πρωί, να έρθω τότε ;
Ρε συ, επιτρέπεται σε παντρεμένους να γυρνάνε τέτοια ώρα σπίτι....ανήκουστοΕκείνη την ωρα ( 7 το πρωί )μάλλον θα μας βρείς σε άλλο παρακμιακό μαγαζί
Χρόνια σου Πολλά!!!
Αν ακόμα ψάχνεις για δουλειά, πρέπει οπωσδήποτε να έρθεις Craft... θα είναι και ο Χρήστος ο celebrity... ε, όσο να 'ναι -ως τηλεαστέρας- τις έχει τις άκρες του, κάπου θα σε βολέψει!!!
Κάποιους. Κάποιοι άλλοι θα είμαστε στον αέρα...Εκείνη την ωρα ( 7 το πρωί )μάλλον θα μας βρείς σε άλλο παρακμιακό μαγαζί
Θα δωσεις συνεντευξη σε πρωινάδικο;Κάποιους. Κάποιοι άλλοι θα είμαστε στον αέρα...