XRISTOS71
Member
Τελικά θα είστε πολλοί ρε
Καλά να περάσετε και πιείτε και για εμάς μια μπύρα.
Μια μόνο ???
Τελικά θα είστε πολλοί ρε
Καλά να περάσετε και πιείτε και για εμάς μια μπύρα.
Είσαι πληθωρικός άνθρωπος, αλλά νομίζω ότι θα στριμωχτούμε και θα σε χωρέσουμε. Φτάνει να μην κοινοποιήσεις την ηλικία μουΥπάρχει χώρος και για εμένα? Θα είμαι καλό κορίτσι (στα πλαίσια του εφικτού πάντα)
Ε όχι, δε παίζω....ήσουν ο μόνος λόγος να φτύσω τη δουλειά και να έρθω...Υπάρχει χώρος και για εμένα? Θα είμαι καλό κορίτσι (στα πλαίσια του εφικτού πάντα)
GTS γράψε την δουλειά. Σε θέλω καβαλιέρο. Αλλωστε τι να την κάνεις την εργασία? Λεφτά υπάρχουν
Οχι ρε π@@η θα χάσουμε Dim Kyr !!!
Μας βάζετε σε πειρασμό αγαπητή να κρεμάσουμε τις υποχρεώσεις μας...Αλήθεια αν φέρω και κάποιον για casting μεταφορέα μπυροκαφασίων θα με πάρετε μαζί σε κάποιο σας ταξίδι (π.χ Μπαγκλαντές)???...Υπάρχει χώρος και για εμένα? Θα είμαι καλό κορίτσι (στα πλαίσια του εφικτού πάντα)
Μας βάζετε σε πειρασμό αγαπητή να κρεμάσουμε τις υποχρεώσεις μας...Αλήθεια αν φέρω και κάποιον για casting μεταφορέα μπυροκαφασίων θα με πάρετε μαζί σε κάποιο σας ταξίδι (π.χ Μπαγκλαντές)???...
Επίσης αν έρθετε εσείς, έρθω εγώ, έρθει και το ψαράκι θα μας φτάσουν οι μπύρες???[/quote]
Οχι βέβαια!!!!! Χρήστο παιδί μου, κάνε τα κουμάντα σου! Ετσι και στερέψουν τα βαρέλια θα χυθεί αίμα, κάτι που δεν συνάδει στο φιλικό ύφος και σκοπό της βραδυάς.