varioAthens
Member
Το ξέρω πως έχει ο μπροστινός μου το δικαίωμα αλλά πειράζει που το βρίσκω σπαστικό να ξαπλώνει τόοοοοσο πολύ το καθισμά του που στο τέλος είναι σα να ξαπλώνει πάνω μου...
Μην πηγαινετε στην τουαλετα καθε 3 και λιγο.
Αυτό πάλι;;;
Και το χειρότερο είναι να μην πραδέχεται το πρόβλημα με τον προστάτη του και να σου γυρνάει μια δικαιολογία του στυλ "τσεκάρω τις τουαλέτες των αεροπλάνων"...ο γραφικός!!!
Vario με προλαβες !Ειναι πολυ ενοχλητικο ..ναι οκ πρεπει να το κανουν, αλλα ιδιως σε καποια αεροσκαφη με στενα καθισματα και χωρους ειναι πολυ δυσκολα.Το ξέρω πως έχει ο μπροστινός μου το δικαίωμα αλλά πειράζει που το βρίσκω σπαστικό να ξαπλώνει τόοοοοσο πολύ το καθισμά του που στο τέλος είναι σα να ξαπλώνει πάνω μου...
εσύ taver μέχρι να φτάσεις στον τελικό προορισμό σου και με την συχνότητα που ταξιδεύεις πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 8 μπανια με αφρόλουτρο badedas!!!Πιο ηλίθια συμβουλή υπάρχει? Δηλαδή αν πριν την πτήση έχεις μια άλλη 12ωρη, θα πρέπει στο transit να ψάχνεις για ντουζιέρες?
Όταν είσαι μπουρζουά φυσιολογικά είσαι και Golden Member στις αεροπορικές εταιρίες που μάλλον έχουν ντουζιέρες σε κάθε αεροδρόμιο, άρα ο Taver δεν ανυσηχεί για τον εαυτό του αλλά για μας!!!εσύ taver μέχρι να φτάσεις στον τελικό προορισμό σου και με την συχνότητα που ταξιδεύεις πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 8 μπανια με αφρόλουτρο badedas!!!