• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

H Κρήτη ... χορεύει πεντοζάλη στους ρυθμούς του Γκίνες

Eleni_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Iκανοποιητική κρίνουν οι διοργανωτές τη συμμετοχή στη διοργάνωση... αλυσίδας πεντοζάλη στο βασικό οδικό άξονα της Κρήτης, στην οποία Κρητικοί και επισκέπτες στο νησί ενώθηκαν από τα Χανιά μέχρι το Λασίθι στο ρυθμό του χορού.

Μετά το χορό στη δεξιά λωρίδα του εθνικού οδικού δικτύου του νησιού ακολούθησαν εκδηλώσεις του «Πλανήτη Κρήτη» στις πόλεις.

Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 19.40 του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε στις 20.05, μια ανθρώπινη αλυσίδα που ένωσε όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση στο βασικό οδικό άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ), Χανιά - Άγιος Νικόλαος μήκους 200.000 μέτρων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, δεν έλειψαν και οι διπλές αλλά και τριπλές αλυσίδες των συμμετεχόντων, όπως στον κόμβο της Σούδας στα Χανιά, δείγμα της έλλειψης συντονισμού και καλής οργάνωσης σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο το εγχείρημα ήταν πολύ δύσκολο και γινόταν για πρώτη φορά.

Η συνέχεια του άρθρου: in.gr - Αλυσίδα... πεντοζάλη από τα Χανιά μέχρι το Λασίθι - Ειδήσεις - Πολιτισμός, όπου έχει αναρτηθεί και το εξής βίντεο:

Last edited by a moderator:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
τα απροοπτα βεβαια και υπηρχαν.
εγω ημουν στην εθνικη στο υψος των καλυβων,αναμεσα σε ρεθυμνο και χανια και ενω ειμασταν γυρω στα 100 ατομα κανεις δεν μας ειδοποιησε να ενωθουμε,απο που θα ακουγαμε την μουσικη και ουτε η αστυνομια ηξερε.
οποτε οταν μας ειπαν οι αστυνομικοι οτι τελειωσε η εκδηλωση ενω για εμας δεν ειχε ξενινησει καν πιαστηκαμε ολοι μαζι και αρχισαμε να χορευουμε μονοι μας.
μακαρι του χρονου να πετυχουμε περισσοτερα!!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
... Ο σκοπός λένε!!!!! ο κυρ Αναστασάκης που ειχε την ιδέα, οτι ήταν για να προβληθει η Κρητη τουριστικα... , εκτός του να μπουν στο βιβλιο Γκινες.. Και φυσικα ΔΕΝ σχηματιστηκε αλυσίδα των 200 χιλιομετρων..και φυσικά δεν έγινε οτι περιγραφουν τα ΜΜΕ.. Η καταμετρημενη αλυσιδα ηταν περιπου 10 χιλιομετρων...
Θα περιεγραφα ακριβως τι εγινε αλλα ντρεπομαι!!!:mad:

Kerveros

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cercedilla, Spain
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ξερω να χορεύω λεβέντικο πεντοζάλη!! τι χανιώτισα είμαι..
στην εκδήλωση δεν πήγα αλλα θα βρώ εικόνες να δούμε πως εξελίχτηκε..
καλή η προσπάθεια των κρητικών!! βέβαια αν συνοδευόταν το γεγονός με όλα τα κουσούρια των κρητικών πχ μπαμ μπαμ κλπ,θα ήταν πιο original..:D
Χανιώτισσα είσαι Ρενάτα? Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στις χανιώτισσες :p:p

Πέρα από πλάκα τώρα. Η εκδήλωση ήταν καλή αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Άλλωστε ο σκοπός της ήταν η διαφήμιση του νησιού.
Αυτό που δε μου αρέσει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πως συμμετέχουν και άνθρωποι που δεν το νιώθουν.

'Ισως ανεβάσω καμιά φωτογραφία αργότερα. Αν και θα ναι χάλια γιατί επήγα μετά από κάμποσες τσικουδιές στα Χωραφάκια στο Ακρωτήρι, ανακατεμένες με το τσίπουρο ενός εδεσσαίου :roll:

Kerveros

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cercedilla, Spain
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και φυσικα ΔΕΝ σχηματιστηκε αλυσίδα των 200 χιλιομετρων..και φυσικά δεν έγινε οτι περιγραφουν τα ΜΜΕ.. Η καταμετρημενη αλυσιδα ηταν περιπου 10 χιλιομετρων...
Θα περιεγραφα ακριβως τι εγινε αλλα ντρεπομαι!!!:mad:
Μην ντρέπεσαι, εκφράσου ελεύθερα:D

Βρε συ περίμενες να δημιουργηθεί αλυσίδα 200 χιλιομέτρων? Ποιος θα πήγαινε? Κι αν ήταν 10 χιλιόμετρα η αλυσίδα, εμένα δε μου φάνηκε τόση

Το γλέντι πάντως ήταν μετά το πέρας της αλυσίδας :lol:

arabickostas

Member
10 χιλιομετρα ηταν συνολο σε κομματια..αν και αυτό αμφισβητηται...5,500 χιλιάδες ατομα εκ των οποίων οι μισοί και βάλε στους κομβούς και τους παράδρομους (Ανατολική μεριά)..Εγώ αναρωτιέμαι γιατι έγινε όλο αυτό μέσα στον Αύγουστο...Για να ταλαιπωρηθούν όλοι οι οδηγοί που επέστρεφαν απο τις παραλίες...?Η επειδη πόνταραν ότι θα συμμετέχουν και οι "καλλιτσουνάδες" οι οποιοι θα έβλεπαν την εκδήλωση με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και όρεξη...Αν είναι όμως μάγκες να το διοργανώσουν Οκτώβριο ή Μάρτιο... και ας το διαφημίζουν και 2 χρόνια πριν...Αντε γιατί τράβαει πολύ αυτό το ανέκδοτο...ως πότε θα κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας σαν τους χαζούς...?Η εκδήλωση απέτυχε παταγώδως..και αυτοί που λένε ικανοποιητική συμμετοχή κτλ και θα ξαναγίνει του χρόνου απλα ζητούν χρόνο για να ξεχαστεί η πατάτα...Δεν επιτίθεμαι σε κανένα ..απλά λεω την αποψή μου...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Tην πατήσαμε μάγκες..
πατατιά..και το videaki που έδωσε η φίλη παραπάνω nothing at all !!
Ρε Lullu ποιος ειναι ο τύπος που λές οτι το διοργάνωσε να του στείλω μερικά γιαουρτάκια??:D
Την επόμενη φορά προτείνω να γίνει ένα love parade που αντί για underground να παίζουν πεντοζάλι..τότε θα δείτε διαφήμηση!!!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Κάντε μωρέ κανένα ''μπαλωθιά πάρτι" που χετε εξασφαλισμένη την επιτυχία...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Την επόμενη φορά προτείνω να γίνει ένα love parade που αντί για underground να παίζουν πεντοζάλι..τότε θα δείτε διαφήμηση!!!
love parade?
ξέχασες τι έγινε στο τελευταίο love parade στο Ντόιτσλαντ;

καλύτερα να το πείτε Κρήτη parade!:clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
love parade?
ξέχασες τι έγινε στο τελευταίο love parade στο Ντόιτσλαντ;

καλύτερα να το πείτε Κρήτη parade!:clap:
Σίγουρα ο τίτλος θυμίζει ποδοπατήματα μέχρι θανάτου δυστυχώς..
παρακολουθώ τα love parade της Γερμανίας...
αντε να το πούμε creta paride καλύτερα!!:p

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Tην πατήσαμε μάγκες..
πατατιά..και το videaki που έδωσε η φίλη παραπάνω nothing at all !!
Ρε Lullu ποιος ειναι ο τύπος που λές οτι το διοργάνωσε να του στείλω μερικά γιαουρτάκια??:D
..
..Ειναι ενας Αναστασάκης απο Ηρακλειο προεδρος μιας ΜΚΟ που θέλει ντε και καλα να μπει στο βιβλιο Γκινες....

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
..
..Ειναι ενας Αναστασάκης απο Ηρακλειο προεδρος μιας ΜΚΟ που θέλει ντε και καλα να μπει στο βιβλιο Γκινες....
χμμμ...θα το παρει το γκίνες..αλλα στις πατατιές..ακου ψώνιο που τοχει ο άνθρωπος!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα