giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Αν μπορεί κάποιος mod, θα ήθελα οι χάρτες των διαδρομών που μόλις ανέβασα να μπουν στο τέλος του τελευταίου κεφαλαίου (Μέρα δεύτερη III – Greenwich-Docklands (Canary Wharf).
sorry. 3!
We Love Isle of Dogs!
Σ'ευχαριστώ!Θα συμφωνήσω σε όλα Πλάκα κάνω αλλά σίγουρα συμφωνώ με το τελευταίο.Κάποιες πόλεις είναι ανεξάντλητες και δεν βαριέσαι να διαβάζεις γιαυτές κι ας έχουν γραφτεί τα άπειρα.Και είναι λίγες αυτές οι πόλεις.Καταπληκτικές φωτογραφίες, μοναδική περιγραφή αντάξια των καλύτερων οδηγών. Όσες ιστορίες και να γραφτούν για το Λονδίνο τελικά ποτέ δεν θα είναι αρκετές.
Ουαου! Εγώ τη μέρα εκείνη ήμουν Λονδίνο και ομίχλη είδα μόνο όταν πήγα στο γήπεδο της Arsenal (εδέχθη σοβαρές πιέσεις τι να κάνω ). Ήταν απίστευτο. Στο κέντρο δεν είχε τίποτα! Και 4 σταθμούς μετρό πιο πέρα κρύο, ομίχλη και υγρασία! Μπρρ..
Kατ'αρχήν να σ'ευχαριστήσω.Αχ τόσο ωραίες φωτό, τόσο ωραία ιστορία μπράβο!! Τώρα καταλαβαίνω όσους λένε ότι το Λονδίνο είναι ανεξάντλητο, 5 μέρες γεμάτες έμεινα, είδα τόσα πολλά και πάλι από την περιγραφή σου νιώθω ότι έχασα άλλα τόσα!! Next time..
Πότε θα πας; Θα πάρεις μαζί σου ιον, γιατί εγώ που έχω τον ίδιο εθισμό πάντα έχω μαζί μου!με το προηγουμενο ποστ μου συνειδητοποιησα ότι δεν μπορω να ψαχνω χειμωνιάτικα τη χαρα μου στις σεβιλλες και στις λισσαβωνες κι εκλεισα να παω εκει που ανηκω...home...london here I come again!
μου ανοιξες τα ματια με το θεμα σουυυυυ!