• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

gel gel kayıkçı για στόματος Μπιχτέρ

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Είσαι σίγουρη? Για θυμήσου καλύτερα... ;)

Κάποιο απογευματο-βραδάκι στο Cardhu? Ή, μήπως, δεν ήσουν εσύ θρονιασμένη "εις το μέσον του καναπέως"? Αλλά, θα μου πεις, με τέτοιο λακριντί που είχατε και με την ένταση της μουσικής, πού ν' ακούσεις και τίποτ' άλλο! :)
Εγώ τους θυμάμαι τους σταρ του φόρουμ ;) Αλλά δε μιλήσαμε δυστυχώς από κοντά!
Τότε ήμουν θρονιασμένη στον καναπέ, έκτοτε διεκδικώ τον τίτλο του φαντομά των συναντήσεων :)

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
ετσι για την ιστορια να αναφέρω ότι το Εζελ δεν ηταν σαπουνοπερα .
ηταν σειρά που παιζοταν μια φορά την εβδομαδα στη Τουρκία (ασχετα αν εδω το επαιζαν καθε μέρα ) , αστυνομικό με δυνατό σεναριο (βασισμενο στο Κομη Μοντεχριστο ) ηθοποιους που υποστηριζαν το ρόλο τους ,πολυ καλή παραγωγή .
κατι μεταξυ 24ωρες και Prison break . Τι άλλο να θελω απο μια σειρα για να περασω ευχαριστα την ωρα μου ;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ηταν σειρά που παιζοταν μια φορά την εβδομαδα στη Τουρκία (ασχετα αν εδω το επαιζαν καθε μέρα ) , αστυνομικό με δυνατό σεναριο (βασισμενο στο Κομη Μοντεχριστο ) ηθοποιους που υποστηριζαν το ρόλο τους ,πολυ καλή παραγωγή .
κατι μεταξυ 24ωρες και Prison break . Τι άλλο να θελω απο μια σειρα για να περασω ευχαριστα την ωρα μου ;[/quote

Εγώ το βλεπα και ξέρω τι εννοείς, για τους άλλους τα λέω έτσι :) Ούτε ο πειρασμός ήταν σαπουνόπερα.
Συνειδητοποίησα επίσης πόσο μ'άρεσε να ακούω τούρκικα! Ωραία γλώσσα είναι τελικά.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Συνειδητοποίησα επίσης πόσο μ'άρεσε να ακούω τούρκικα! Ωραία γλώσσα είναι τελικά.
... και πολύ ευγενική (αν έχεις το χρόνο να τη "μελετήσεις" λίγο, θα καταλάβεις τι εννοώ).

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
... και πολύ ευγενική (αν έχεις το χρόνο να τη "μελετήσεις" λίγο, θα καταλάβεις τι εννοώ).
Ναι το παρατήρησα λίγο στους διαλόγους αυτό! Και μ'άρεσε που στην καθομιλουμένη τους παρεισφρύουν εκφράσεις οι οποίες στην ελληνική έχουν αποκοπεί (;) ως περιττές φιοριτούρες (ο θεός να σας έχει καλά, καλώς σας βρήκα, γεια στα χέρια σου κοκ)

Sailor Moon

Member
κατι μεταξυ 24ωρες και Prison break . Τι άλλο να θελω απο μια σειρα για να περασω ευχαριστα την ωρα μου ;
Ε τωρα βασισμενο στον Κομη Μοντεχριστο μπορει να θεωρηθουν κ οι μισες σειρες,ταινιες κλπ: Προδοσια,αδικη φυλακιση,εκδικηση,αλλαγη ταυτοτητας(δεν το λεω ειρωνικα και επιθετικα γιατι στον γραπτο λογο δεν φαινεται ο τονος της φωνης και το υφος:))
Κατα τα αλλα συμφωνω οτι ειναι καλυτερες παραγωγες απ'τις δικες μας και οτι ο Εζελ πρεπει να ηταν καλο (το εβλεπε μεχρι και ο πεθερος μου).
Σαπουνοπερες δεν ειναι εχετε δικιο αλλα το θεμα με την κλαψουρα και το μονοτονο παιξιμο με παραπεμπει,λανθασμενα μαλλον,σ'αυτο το ειδος.
Εχω παρατηρησει παντως το τελευταικο καιρο μια "μαχη" φιλοτουρκικων και αντιτουρκικων:haha:.Ακομα και γι'αυτο μπορουμε να μαλώσουμε!Μηπως να πάρουμε κανα βραβείο απο την Ε.Ε, εστω μια επιδοτησουλα;

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ είχα δει μερικά επεισόδια από το "Χίλιες και μία νύχτες" (Ονούρ-Σεχραζάτ) πριν ενάμιση χρόνο που ήμουν Νάξο για δουλειά κάπου στη μέση του πουθενά και περνούσα τα βράδια με τηλεοπτικούς μαραθώνιους! Αλλά από ένα σημείο και μετά με ψυχοπλάκωσε εντελώς (όλο τραυματισμοί, αρρώστιες, απαγωγές), ενώ θυμάμαι με είχε εκνευρίσει το σεξιστικό της όλης ιστορίας (εκείνη του ζητά χρήματα και αυτός της τα δίνει αφού περάσουν μια νύχτα μαζί αντιμετωπίζοντάς την τελείως υποτιμητικά και μόλις μαθαίνει ότι τα είχε ζητήσει για να πληρώσει τη μεταμόσχευση μυελού του παιδιού της ανακαλύπτει ότι αυτή τη γυναίκα την ΑΓΑΠΑ, όχι μ@λ@κίες! Και στο καπάκι την παρακαλά να τον παντρευτεί. Κι εκείνη αρχικά αρνείται όχι επειδή εκείνος είναι ένας γελοίος φαλλοκράτης, αλλά λέγοντας κάτι του στυλ "όποιος είναι δίπλα μου υποφέρει" και τέτοια :shock:). Δηλ. έλεος!

Δεν έχω ξαναδεί τούρκικο έκτοτε, αλλά μαθαίνω πού και πού τι παίζει από την γιαγιά μου που είναι φανατική!

Sailor Moon

Member
Αλλά από ένα σημείο και μετά με ψυχοπλάκωσε εντελώς (όλο τραυματισμοί, αρρώστιες, απαγωγές), ενώ θυμάμαι με είχε εκνευρίσει το σεξιστικό της όλης ιστορίας
καλα αυτο με το ψυχοπλακωμα το εχουν και οι δικες μας σειρες αλλα οσον αφορα το σεξιστικο θεμα συμφωνω απολυτα.

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
αυτό το κόλλημα με τις γλώσσες το έχω κι εγώ...
μακάρι ότι ξένη σειρά έπαιζε στην τηλεόραση να σταματούσαν να την μεταγλωτίζουν και να έβαζαν απλά υπότιτλους....

τα Τούρκικα μου φαίνονται η πιο άσχημη γλώσσα (ηχητικά) αλλά όσο την ακούς τόσο την κατανοείς και βλέπεις ότι έχει και πολλές κοινές λέξεις με την σύγχρονη ελληνική (μάλλον λέξεις που ήρθαν μαζί με τους πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και ενσωματωθηκαν στη γλώσσα μας)!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom