• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

gel gel kayıkçı για στόματος Μπιχτέρ

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ναι θα το ομολογήσω και αμαρτίαν ουκ έχω
Όποτε ο χρόνος μου το επέτρεπε, τον έβλεπα το ΠΕΙΡΑΣΜΟ. Κι ας ήταν τούρκικο σήριαλ. Μόνο ίσως αυτό που έχει διαφύγει σε αρκετούς που θα μεμφθούν τη σειρά, είναι ότι πρόκειται για σύγχρονη τηλεοπτική μεταφορά ρομαντικού μυθιστορήματος του 1900 του συγγραφέα Halit Ziya Uşaklıgil (κι αυτό ήταν ίσως το κίνητρο να την παρακολουθώ) :roll:
Και πείτε μου και τι δεν είχε το τέλος της σειράς: θάνατο, αυτοκτονία, νευρική κατάρρευση, εγκεφαλικό, κλάμα, όλα τα καλά για τον διαστροφικό τηλεθεατή!
Σήμερα πουρνό πουρνό λοιπόν με έπιασε να βλέπω βιντεάκια στο yοutube παλιών ελληνικών τραγουδιών. Και πάνω στο ψάξιμο βρήκα την καλλίγραμμον Μπιχτερ του σήριαλ να μας τραγουδάει (σε εξαιρετική απόδοση οφείλω να ομολογήσω) το αγαπημένο μου τραγούδι του Αποστόλη και Βαγγέλη Χατζηχρήστου (για την ιστορία αυτά) γκελ γκελ καϊξη. Αφού το βρήκα το παραθέτω, καθώς και ετέρα έκδοση εξίσου καλή
ΥΓ Να αναμένουμε ΚΑΙ αυτό το σήριαλ στην Ελλάδα;;;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Hydronetta μου κι εγώ guilty...Chok guilty :)

Καλό το άλλοθι που λες για το βιβλίο, αλλά έχω απενοχοποιηθεί και δε νομίζω ότι χρειάζομαι άλλοθι...Σιγά που είναι καλύτερο το 24 η το Lost από άλλα σήριαλ της σειράς..

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
και εγώ ένοχη , το εβλεπα καποιες φορες γιατι με κουραζε η αργή πλοκή αλλά λατρευα τη μάνα υπερπαραγωγή (θεά στα 65 της χρόνια )
με το τουρκικο όμως που ειχα φαει κολλημα ηταν το Ezel απο τα καλιτερα σηριαλ που εχω δει ...
το τραγουδι το λέει καταπληκτικα η κουκλιτσα "Μπιχτερ"

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
και εγώ ένοχη , το εβλεπα καποιες φορες γιατι με κουραζε η αργή πλοκή αλλά λατρευα τη μάνα υπερπαραγωγή (θεά στα 65 της χρόνια )
με το τουρκικο όμως που ειχα φαει κολλημα ηταν το Ezel απο τα καλιτερα σηριαλ που εχω δει ...
το τραγουδι το λέει καταπληκτικα η κουκλιτσα "Μπιχτερ"
65 ήταν αυτή;;;; Πωπω υπερπαραγωγή όντως!

Sailor Moon

Member
τουρκικα δεν βλεπω,μου φαινονται υπερβολικα απ'ολες τις απόψεις.ακουσα ομως οτι το ezel ηταν πραγματικα πολυ καλο.

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
κι εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση και δεν συμπαθώ και τους Τουρκους το είχα δει το Εζέλ!!!!! πολύ καλό!!!!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
"gel gel kayıkçı για στόματος Μπιχτέρ"

Δε διορθώνεις και τον τίτλο? για --> διά

(ή έτσι, ή "με το στόμα της...")

Και... όχι, δεν έχω δει ούτε ένα ούτε μισό επεισόδιο οποιασδήποτε τουρκικής υπερπαραγωγής.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δεν τα βλέπετε επειδή είναι τούρκικα ή επειδή είναι σαπουνόπερες; Γιατί στη δεύτερη περίπτωση το δέχομαι 100%, στην πρώτη μου φαίνεται υπερβολικό, αν δηλαδή κάποιος μου πει ότι έβλεπε τα Μυστικά της Εδέμ ή άλλη τέτοια σαχλαμάρα αλλά τον ενόχλησαν τα τούρκικα :)

ΥΓ. Δεν είναι όλα τα τούρκικα ωραία ή άσχημα, είναι ανόητο αυτό το τσουβάλιασμα. Άλλες εταιρείες παραγωγής, άλλες υποθέσεις, άλλοι ηθοποιοί, άλλη σκηνοθεσία. Μερικά δεν είναι ούτε ζάπινγκ να κάνεις, μερικά είναι αξιολογότατα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν τα βλέπετε επειδή είναι τούρκικα ή επειδή είναι σαπουνόπερες;
Εσύ τι λες δηλαδή?

Είναι σαν να ρωτάς αν μυρίζουν διαφορετικά τα σκουπίδια του Ιταλού από εκείνα του Τούρκου.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εσύ τι λες δηλαδή?

Είναι σαν να ρωτάς αν μυρίζουν διαφορετικά τα σκουπίδια του Ιταλού από εκείνα του Τούρκου.

Χαχαχαχα δε ξέρω βρε babaduma, δε σ'έχω γνωρίσει κιόλας ποτέ.. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :)
Πάντως εγώ σαπουνόπερες δε βλέπω ποτέ αλλά αν ήμουν σπίτι και είχα χρόνο/διάθεση προτιμούσα να δω Εζέλ ή Πειρασμό από κάτι άλλο στην ελληνική tv.

Sailor Moon

Member
Προσωπικά δεν τα βλέπω γιατί γενικώς δεν μ'αρέσουν οι σαπουνόπερες,άρα ειτε ελληνικά είναι είτε τούρκικα είτε μπαγκλαντέζικα δεν ασχολούμαι.
Φαίνονται πάντως καλύτερες παραγωγές από τις δικές μας
.Αυτό το πράγμα όμως που έχουν όλοι κάτι σπιταρόνες λες και μπήκες σε παλάτι βασιλιά και γενικώς προσπαθούν να σε πείσουν με υπερβολές,για μένα είναι μείον.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Χαχαχαχα δε ξέρω βρε babaduma, δε σ'έχω γνωρίσει κιόλας ποτέ...
Είσαι σίγουρη? Για θυμήσου καλύτερα... ;)

Κάποιο απογευματο-βραδάκι στο Cardhu? Ή, μήπως, δεν ήσουν εσύ θρονιασμένη "εις το μέσον του καναπέως"? Αλλά, θα μου πεις, με τέτοιο λακριντί που είχατε και με την ένταση της μουσικής, πού ν' ακούσεις και τίποτ' άλλο! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom