• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

FC Barcelona - Mes que un club / Camp Nou

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Και Μπαρτσελόνα και over. Άλλο ένα ταξιδάκι μόλις πληρώθηκε.
Μπράβο στην μακράν καλύτερη ομάδα της χρονιάς.
τι ταξιδακι ρε συ;
ποσα επαιξες;
1.000 ευρω?

panpan

Member
γι αυτο βαλαμε τρια για να το αντεξει.

Υ.Γ.
1)Διαψευδω οτι ηταν στην πλατεια Καταλανιας εχθες το βραδι.
2)ηταν σε μπαρακι με το Μουρινιο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πέραν του Μέσι πάντως, που το γεγονός ότι είναι και φαντεζί παίχτης του προσδίδει ίσως ακόμα παραπάνω, νομίζω ότι το μυαλό και η πραγματική δύναμη της Μπάρτσα είναι ο Τσάβι. Μα τον τουτατη είμαι βέβαιος ότι τέτοιον παίχτη δεν έχω ξαναματαδεί. Χτες ας πούμε, η κίνηση και η πάσα που κάνει στο 1ο γκολ είναι όλα τα λεφτά. Νομίζω οτι αυτός άξιζε να είναι man of the match χτες.

Ace

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.

Αγαπάμε Barça.Αυτή η ομάδα είναι μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη αυτήν την περίοδο!!!Καλύτερη στιγμή της χθεσινής απονομής,ο Abidal...μπράβο στον Puyol που άφησε τον Abidal να το σηκώσει!!!Ήρωας ζωής ο γάλλος!!!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Oποιος θέλει παρακολουθεί τώρα live την αποθεωση των πρωταθλητών Ευρώπης στους δρόμους της Βαρκελώνης.
La celebraci

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Πέραν του Μέσι πάντως, που το γεγονός ότι είναι και φαντεζί παίχτης του προσδίδει ίσως ακόμα παραπάνω, νομίζω ότι το μυαλό και η πραγματική δύναμη της Μπάρτσα είναι ο Τσάβι. Μα τον τουτατη είμαι βέβαιος ότι τέτοιον παίχτη δεν έχω ξαναματαδεί. Χτες ας πούμε, η κίνηση και η πάσα που κάνει στο 1ο γκολ είναι όλα τα λεφτά. Νομίζω οτι αυτός άξιζε να είναι man of the match χτες.
Συμφωνω 100%

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα