• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision Song Contest 2011

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
!!!! ρε παιδια τον Ρωσο πρεπει να τον ειδα στο δρομο στη Μοσχα με καμερες.
Ειναι ωραιο αγορακι!! Βεβαια τον λενε Sparrow και δεν θελω να ακουω αυτη τη λεξη!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μεγάλη έκπληξη!!! Εκτός η Νορβηγία, η Τουρκία, η Αρμενία....Κροατία! Ειδικά με την Τουρκία με τόση διασπορά, δεν το περίμενα!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
η Ισλανδια αρεσε σε κανεναν η μονο σε μενα??:p
τα δικα μας δεν τα σχολιαζω καν:p

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Παιδια υπηρχαν και χειροτεροι απο εμας.. δεν το πιστευω οτι το λεω αλλα δικαια περασαμε.. ο Λουκας καλυτερος του αναμενομενου, ο κοντος χαλια ηταν παντα.. too much το χορευτικό
οι γειτονες θα εχουν παθει μεγαλο πατατρακ..
Απο πρωτο τελικο αγαπημενο μου ειναι το αζερμπαιτζαν, το σκηνικό με τη βροχη ονειρικο!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
χαχαχααα αυτον τον Sparrow ρε Δεφ τον θελω ετσι οπως ειναι βρωμιλος με τα rasta και δεν θα βγαλω αχνα..:cool:
Oταν γραφω δεν θελω να ακουω Sparrow ειναι μια περιοχη στη Μοσχα που μας βγηκε ο π@@@@ για να παμε... Εεε και μου εχει μεινει ψυχολογικο τραυμα!!:bleh:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ρε Δευκαλίωνα, μη μου την ταράζεις τώρα που την ηρεμήσαμε! Άσε που θα της τέλειωσαν και τα χάπια και αν αρχίσει πάλι να θάβει, δεν μας σώζει τίποτα! :roll::bleh:

_antonis_

Member
Δεν μπορώ να σχολιάσω ιδιαίτερα, είδαμε έξω τον ημιτελικό και δεν εκλειναν στόματα στην παρέα. Όσο άκουσα όμως, τουλάχιστον δεν ήταν παράφωνος ο δικός μας - αντιθέτως οι άλλοι μου ακούστηκαν οι περισσότεροι παράφωνοι. Η Ελβετία εχει αξιοπρεπέστατη παρουσία φέτος, όπως τόνισε η ευαγγελία και νομίζω μ'άρεσε αρκετά το Αζερμπαϊτζάν (που φορούσε κάτι μαύρο-πράσινο).

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Λιγα λογια για το εργο-διοργανωση
Αψογα σκηνικα, αψογοι οι παρουσιαστες. Κανενα σημαδι υπερβολης, ισως τα καλυτερα σκηνικα που εχω δει στην συγκεκριμενη διοργανωση!!
Η Ελληνιδα δημοσιογραφος αρκετα τυπικη, διεκπεραιωτικη θα ελεγα, ηθελε κανα δυο ρακες για να παρει θαρρος. Ας ελπισουμε οτι θα τις εχει πιει το Σαββατο, για να μην κοιμηθει πανω στην κονσολα :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα