• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision Song Contest 2011

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δυστιχως δεν μπορεσα να δω τον ημιτελικο και να κρινω ολα τα τραγουδια διαβασα ομως οτι χωρες που μονιμα ειναι στο τελικο αποκλειστηκαν
Οσο για τη συμμετοχη μας....σημερα το πρωι ειδα το βιντεο, ειδα μια εικονα σαφως βελτιωμενη απο το αρχικο χαλι....αλλα δεν παυει να ειναι χαλι...πολυ κακο για το τιποτα
Οπως σχολιασε και ο παρουσιαστης του BBC ''το τραγουδι της Ελλαδας ειναι χειροτερο απο την οικονομια της''
Πως φτασαμε στο τελικο ???? Λιγο το χιπ-χοπ που χοροπηδουσαν σαν κατσικια...χορευτικο δεν τολεγες... λιγο ο Λουκας που ειναι ομορφοπαιδο, αντε να μας ψηφισαν οι απανταχου αρχαιολογοι που συγκινηθηκαν με το σκηνικο. μαζεψε απο εδω μαζεψε απο εκει.....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
To Αζερμπαιτζαν γενικα κανει αξιοπρεπεις εμφανισεις ...και μενα μου αρεσε...βοηθησε πολυ κ το εφε με τη χρυση βροχη.Η Ουγκαρεζα ειχε πολυ καλη φωνη και μου αρεσε και το ροκ κομματι της Γεωργιας.
Εννοειται οτι θα συμφωνησω με λατινα
Αρμενια-Νορβηγια=ουστ=τι ηταν τουτοι!!!!!!!

LIDA

Member
η Ισλανδια αρεσε σε κανεναν η μονο σε μενα??:p
τα δικα μας δεν τα σχολιαζω καν:p
Να μαι και εγώ!!!

Και εμένα μου άρεσε η Ισλανδία!!!Και κάτι άκουσα ότι είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός μέλους της μπάντας που πέθανε.

Ρε παιδιά εμένα μου άρεσε της Ελλάδας!!!!Πολύ καλύτερο από το αρχικό performance. και ο Λούκας κούκλος ήταν!
Οι κίονες λίγο μου τη χάλασαν και ο stereo mike που το χασε στην αρχή.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν ακουγοταν καθαρα ο stereo mike .Θεμα ηχου ηταν?θεμα δικης του αρθρωσης ηταν?δεν εκανε δηλ καλη εισαγωγη..πρωτη εντυπωση κατα τη γνωμη μου.
η φωνη του Λουκα μετα ακουγοταν καμπανα....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μονο Ελλαδα, Γεωργια και λιγο το Αζερμπαιτζαν (οι ερμηνευτες το σκοτωσαν λιγο) και η Ουγγαρια μου αρεσαν. Τα υπολοιπα αισχος για να μην πω χειροτερες λεξεις.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Εμένα ρε tripakia λόγω Αφρικής, γούσταρα τρελά Νορβηγία!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Θα στο γράψω όπως μου το γράψανε. Είσαι προκατειλημμένος :haha::haha:
Εμ δεν είναι ;;;; Τωρα σοβαρά ... Πιστεύετε ότι μπορεί κάποια από αυτές τις συμμετοχές να απειλήσει την Ντανα την νταρντανα ; :bleh:

_antonis_

Member
Θα στο γράψω όπως μου το γράψανε. Είσαι προκατειλημμένος :haha::haha:
Αλλά τώρα καταλαβαίνεις ότι είχαν δίκιο, ε;

Ορίστε ένα τραγούδι της Ισλανδίας, για το οποίο μπορείς πραγματικά να υπερηφανεύεσαι!!!!!! και κατά τη γνώμη μου έπρεπε οπωσδήποτε να είχε βγεί πρώτο!!!

Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
Εβανζελί κι εσύ προκατειλημμένη είσαι... δεν πιάνεσαι...:bleh: Σοβαρά τώρα σου αρέσει αυτό το ελεείνι το ντινγκ-ντονγκ??? :roll:
antonis συμφωνώ απόλυτα.... το τραγούδι αυτό μου άρεσε πάααρα πολύ!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γιατί ;; Δεν κατάλαβα ; Ειναι ή δεν είναι γιουροβιζιονικο τραγούδι το ντινγκ ντονγκ; Η κοπέλα είναι θεά !! Θα ανεβεί πάνω στο stage η γυναικάρα και θα λάμψει το στάδιο !!! Θυμάστε τι έγινε το 1998 !!! :D

varioAthens

Member
Γιατί ;; Δεν κατάλαβα ; Ειναι ή δεν είναι γιουροβιζιονικο τραγούδι το ντινγκ ντονγκ; Η κοπέλα είναι θεά !! Θα ανεβεί πάνω στο stage η γυναικάρα και θα λάμψει το στάδιο !!! Θυμάστε τι έγινε το 1998 !!! :D
Η γυναικάρα πόσο χρονών είναι??? ...και μου θυμίζει και την Άντζυ Σαμίου...:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh