CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Ευαγγελία...ποια 10 σου άρεσαν περισσότερο δηλαδή; Τώρα...πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!
O Στέρεο Μάικ τραγικός... Όταν αναλάμβανε ο Λούκας, μου θύμιζε Ρομέο...Περίμενα να πάει και η λουλουδώ στο αυτί του να του πεί από ποιό τραπέζι του στέλονουν τα λουλούδια.Τον βρηκα τον τροπο just in time για το τραγουδι μας!
Ερωτηση α : Ο στερεο Μαικ , τι γλωσσα μιλουσε?? Γιατι αν μιλουσε αγγλικα ....χεσε μεσα τιποτα δεν καταλαβαινα
Το αλλο το παιδι ο Λουκας μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλος(σαν lead in ,αν μετα απο λιγο βγει και ο Ρεμος στο δευτερο προγραμμα)
Τα κατσαριδακια που χορευαν μου φανηκαν πολυ αχρωμα.
Ερωτηση β : Οι φωτιες τι ρολο επαιζαν στο ολο σκηνικο?? Μαλλον κανενα!
Δεν εδεναν με το ολο concept
Υ.Γ και για να δειτε ποσο καλη ειμαι σημερα (ειναι που εχω παρει τα lexotanil μου επειδη μου χαλασε η κεραια και η νοβα ταυτοχρονα) ,νομιζω οτι ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα... Αλλα σιγουρα οχι για τελικο
Εμ...πες το ντε να σε χαπακώσουμε από νωρίς την άλλη φορά!Τα ειδα πολυ φευγαλεα ρε γμτ και δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη
Παντως απο αυτα που ειδα σημερα , μαλλον η Ελλαδα εχει ελπιδες για να περασει στον τελικο(ειδες τα lexotanil?)
Y.Γ. Που ειναι η θεα Ντανα?? Την Πεμπτη θα εμφανιστει??
το φορεμα της παρουσιαστριας μαρεσει παρα πολυ!!!!
Ανετα θα το φοραγα
καλά οι κίονες από πίσω ήταν όλα τα λεφτά!Η ντροπή μας θα συνεχιστεί και στον τελικό, μόλις περάσαμε, μα ποιοι μας ψήφισαν;