• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision Song Contest 2011

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτή η λίστα πάντως δεν αντιστοιχεί προς τα στοιχήματα όπου προηγείται η Γαλλία

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
δε μπα να ναι η Lena ότι βλαμένο θέλει, το τραγούδι της μου αρέσει! Σκοτεινό, με βαθύ μπάσο και ένα refrain που θυμίζει παραίσθηση. ο ήχος του αποτελεί έκπληξη σε σχέση με όσα με έχει συνηθίσει η ev.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
δε μπα να ναι η Lena ότι βλαμένο θέλει, το τραγούδι της μου αρέσει! Σκοτεινό, με βαθύ μπάσο και ένα refrain που θυμίζει παραίσθηση. ο ήχος του αποτελεί έκπληξη σε σχέση με όσα με έχει συνηθίσει η ev.
Άρα ξέρουμε που θα πάει η ψήφος σου!
Εγώ τα έχω ακούσει τα τραγούδια, φλέβες δεν κόβω για κανένα, αναμένω την σκηνική παρουσία και την ζωντανή ερμηνεία. Πάντως κλίνω προς Γαλλία μεριά έτσι να πάρω εκδίκηση για μια παλιά συμμετοχή που αν και είχε ισοψηφίσει στην πρώτη θέση έχασε στο βραβείο στα σημεία.
Το παραθέτω γιατι είναι από τα αγαπημένα μου στο διαγωνισμό

varioAthens

Member
Από τα αυριανά ότι ελεεινότερο είναι της Πορτογαλίας... μακράν... ακόμα και το ελληνικό αίσχος είναι καλύτερο μπροστά του :D

Ο δε Ρώσος πρέπει να έχει πρότυπο τον Ρουβά...μιλάμε ότι πρέπει να έχει μελετήσει ποοοοολές ώρες τον Sakis!!!

Last edited by a moderator:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Κι επειδή μπήκα για τα καλά στο κλίμα παρελθόντων διαγωνισμών σας παραθέτω το αγαπημένο μου νικητήριο και την αγαπημένη μου σκηνική παρουσία που νομίζω όμοιά της δεν έχει υπάρξει (παρακαλώ κριτική για το δεύτερο :D:D:D)

Nορβηγία 1995

Iσλανδία (αθάνατη) 1997

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Σαφως και υπαρχουν καποιες βελτιωσεις απο το αρχικο χαλι που ειδαμε αλλα αν παμε τελικο θα ειναι εκπληξη....για παραπερα δεν ορκιζομαι......
Στην 21η θεση που το δινουν τα προγνωστικα δεν μας αφηνουν περιθωρια ασιοδοξιας...
Το ξαναγραφω η Nikki ειχε ολα το πακετο.....
εκτος απο τα αθλια κουστουμια των χορευτων

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ετοιμοι για τον ημιτελικο? Αντε να δουμε...

neraida

Member
το γερμανικο τραγουδι φετος ειναι τοσο βαρετο που αλλαζεις καναλι!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μου χάλασε η κεραία και δεν έχω τηλεόραση .... Μόνο αυτό σας λέω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη