• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision Song Contest 2011

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Πολύ εντυπωσιακό το σκηνικό που δεν βλέπεις Ευαγγελία μου! Σούπερ διοργάνωση...ημιτελικός και έχει ξεπεράσει ακόμη και τελικούς προηγούμενων χρόνων!

Για να δούμε τι θα δούμε παραπέρα...κι ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συμμετοχή μας! :clap::clap::clap::clap::clap:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Τα σκηνικά πράγματι εντυπωσιακά!
Πρώτη φορά τώρα ακούω τα τραγούδια,μέχρι στιγμής μόνο της Αλβανίας μου άρεσε πολύ!

varioAthens

Member
Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια με Μαγκίρες- Φώτηδες και Μαρίες και λοιπούς, και μια αξιόλογη δημοσιογράφος στην περιγραφή! :clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αμάν αυτή η μιζέρια σας! Στην τελική, για Eurovision μιλάμε....όξω οι ψευτοκουλτουριάριδες της όπερας και της λυρικής σκηνής! Λευτεριά στο κιτς και το ανάλαφρο του διαγωνισμού! :bleh::bleh::bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Λοιπόν, το τραγούδι του Αζερμπαϊζάν μου άρεσε.... (ακούω μόνο, δε βλέπω). Όλα μα όλα τα υπόλοιπα....

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αζερμπαϊτζάν.... από τα αγαπημένα μου...πολύ δυνατό τραγούδι!

Καλή επιτυχία Ελλάδα...που έλεγε και η Μπόκοτα!

Άντε... και με την πρόκριση!

Που χάθηκε η Ευαγγελία; Λέτε να την βγάζει στην ταράτσα και να κάνει ζυγοστάθμιση στην κεραία μήπως και πιάσει σήμα; :clap::clap::clap:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Λοιπον τα δικα μου.
πιστευω θα περασουν με τις μπαντες αζερμπαιτζαν, ουγγαρια, ρωσία,
πιστευω οτι μπορει να περασουν αρμενια,τουρκια,φιλανδια, κροατία(λογω εφε), γεωργία,
μου αρεσε και σερβια
δεν μου αρεσε καθολου πολωνια ουτε αλβανια και συγνωμη portugalia αλλα ησουν xalia

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τον βρηκα τον τροπο just in time για το τραγουδι μας!
Ερωτηση α : Ο στερεο Μαικ , τι γλωσσα μιλουσε?? Γιατι αν μιλουσε αγγλικα ....χεσε μεσα τιποτα δεν καταλαβαινα
Το αλλο το παιδι ο Λουκας μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλος(σαν lead in ,αν μετα απο λιγο βγει και ο Ρεμος στο δευτερο προγραμμα)
Τα κατσαριδακια που χορευαν μου φανηκαν πολυ αχρωμα.
Ερωτηση β : Οι φωτιες τι ρολο επαιζαν στο ολο σκηνικο?? Μαλλον κανενα!
Δεν εδεναν με το ολο concept
Υ.Γ και για να δειτε ποσο καλη ειμαι σημερα (ειναι που εχω παρει τα lexotanil μου επειδη μου χαλασε η κεραια και η νοβα ταυτοχρονα) ,νομιζω οτι ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα... Αλλα σιγουρα οχι για τελικο

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Λοιπόν...είχα ανοιχτή τη eurovision (ενώ διάβασα κάτι σημειώσεις και φρεσκάριζα τα ολλανδικά μου) και σε μόνο 2 τραγούδια έβαλα να δω και εικόνα άρα και μου άρεσαν!

1-Σερβία
2-Αλβανία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh