σοβαρα τωρα, με τρομαζεις!!Του Λουκα ειναι κομματαρα (ανετα το βαζω στην playlist μου να το ακουω καθημερινα). Επιπλεον αν τελικα παει αυτο, θα ειναι το μοναδικο τραγουδι, που μ' αρεσει απο τα τοσα που εχουμε στειλει ολα τα χρονια.
εγω παλι διαφωνω απολυτα..Συμφωνώ απόλυτα με τον tripakia......
αχ, vario!ποσο μα ποσο συμφωνουμε!!Το τραγούδι του Λούκα μου βγάζει λαϊκομαγκιά... νομίζω ότι θα το ακούσω πολύ το καλοκαίρι να παίζεται στη διαπασών σε αυτοκίνητα με κομμένους προφυλακτήρες και διαστημικές αεροτομές...
Εσυ να δεις πως με τρομαζεις...σοβαρα τωρα, με τρομαζεις!!
θα σου απαντησω ακριβως σ' αυτο που με ρωτας..Εσυ να δεις πως με τρομαζεις...
Τι σου αρεσε απο τις προηγουμενες συμμετοχες μας; Ποια απο αυτα εκαναν επιτυχια στην Ελλαδα (για το εξωτερικο δεν το συζηταω) για περισσοτερο απο μια σαιζον. Ακομα και της Παπαριζου που κερδισε, μεχρι το καλοκαιρι ακουστηκε και μετα ξεχαστηκε... Ποια απο αυτα θα τα θυμομασταν αν καθε χρονο δεν μας ζαλιζαν με τη Γιουροβιζιον, τα αφιερωματα και τις αναδρομες στην Ιστορια της.
Γενικα ειμαι πολυ ευκολος στα τραγουδια και ακουω τα παντα. Αλλα δεν εχουμε στειλει ποτε ενα σοβαρο κομματι -με εξαιρεση ισως την Ανοιξη-. Απο σαβουρα σε σαβουρα το παμε καθε χρονο.
100%..Latina όπως κατάλαβες ο tripakias έχει χαμηλωμένο αυτοκίνητο με πειραγμένη εξάτμιση και κάνει μπαντιλίκα στην Ποσειδώνος!!!