underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Μωρέ είναι ο κλασικός τρόπος επιχειρηματολογίας ατόμων που ζορίζονται να αποδεχτούν την ισότητα μεταξύ των ανθρώπων και το ότι δεν έχουμε κανένα λόγο για τις ζωές των άλλων, αν αυτοί δεν παραβιάζουν με κάποιο τρόπο τα δικά μας δικαιώματα και ελευθερίες.Εγω καπου ενιωσα κ λιγο χαζη γιατι προσπαθουσα να καταλαβω το συλλογισμο 'χρησιμοποιηση καταστασης τρανς για ευνοικη ποινη=καταπτυστα τα τρανς ατομα', καθοτι εχω μαθει να σκεφτομαι οτι 1+1=2, κ μου ηταν αδυνατο. Πώς σχετιζεται οτι καποιος κακοποιος επικαλεστηκε οτι ειναι τρανς (ειτε ηταν αληθεια ειτε οχι) για ευνοικη ποινη (μεμονομενο ασχετο γεγονος) με το δικαιωμα καθε ανθρωπου στον αυτοπροσδιορισμο κ την επιλογη φυλου;
Ειναι σαν να λεμε οτι επειδη καποιος κακοποιος επικαλεστηκε ψυχικη διαταραχη με δολιο τροπο για να μειωσει την ποινη = καταπτυστα τα ατομα με ψυχικη διαταραχη
Εν τω μεταξύ το αστείο είναι ότι πολλές φορές άνθρωποι που κάνουν λόγο για "δικαιωματισμους", "woke culture" και πιάνονται από εξωφρενικά σπάνια περιστατικά για να "επιχειρηματολογήσουν" είναι και άνθρωποι που αν ακούσουν για κάποιο νέο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στους κόλπους της εκκλησίας θα πουν "όχι, αυτό είναι μια εξαίρεση" ή αν αφορά κάποιο άλλο χριστιανικό δόγμα "όχι, αυτοί είναι καθολικοί/προτεστάντες κλπ". (Δε μιλάω για συγκεκριμένα μέλη του φόρουμ, αλλά γενικά για αντιφάσεις που συχνά πέφτει μια μερίδα ανθρώπων)