varioAthens
Member
Μιλαμε για γενοκτονια. Δεν εχω να πω κατι αλλο.H Τουρκία κατέχει ήδη το 1/3 της Κύπρου με πόλεμο. Δεν είδα την Βέλγικη τηλεόραση να δείχνει
την ίδια ευαισθησία.
Μιλαμε για γενοκτονια. Δεν εχω να πω κατι αλλο.H Τουρκία κατέχει ήδη το 1/3 της Κύπρου με πόλεμο. Δεν είδα την Βέλγικη τηλεόραση να δείχνει
την ίδια ευαισθησία.
Απάντησα αποκλειστικά και μόνο στο παράδειγμα που ανέφερες. Δεν μίλησα για Ισραήλ, ΠαλαιστίνηΣωστα. Αν για παραδειγμα μια τρομοκρατικη οργανωση της Κυπρου σφαξει κοσμο στην κατεχομενη Κυπρο θα πρεπει η Τουρκια να προβει σε γενοκτονια των Κυπριων. Λογικο
Δεν είναι σωστό να ταυτιζουμε τους μακελλαρηδες της Χαμας με τον αθώο κόσμο και τα γυναικόπαιδα που σφαγιαζονται στη Λωρίδα της Γάζας. Για να μη μιλήσω για την επί δεκαετίες παραβίαση των δικαιωμάτων μετριοπαθων Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη από το κράτος του Ισραήλ (έποικοι, υφαρπαγη της γης τους κλπ).Nα θυμίσουμε επίσης ότι τη μέρα που κατέσφαξαν τα παιδιά στην έρημο (και προτού γίνει η αντεπίθεση του Ισραήλ), οι κάτοικοι της Γάζας και της Δυτικής Όχθης μοίραζαν γλυκά και χόρευαν στους δρόμους. Έτσι για να μην ξεχνάμε την ιστορία.
Αρχικά να πω πως δεν βλέπω Γιουροβίζιον πια κ τη θεωρώ απ τα χειρότερα θεάματα της τηλεόρασης.H Τουρκία κατέχει ήδη το 1/3 της Κύπρου με πόλεμο. Δεν είδα την Βέλγικη τηλεόραση να δείχνει
την ίδια ευαισθησία.
Της μουρλης! Και απο την στιγμη που ο μεγας χορηγος moroccanoil ειναι ισραηλινος κατι μου λεει οτι ο νικητης θα ειναι το Ισραηλ σημερα…Μα γιατι έτσι? Τι σχεση εχει ο διαγωνισμος με τη πολιτικη ?
Χάος στη Eurovision: Απούσα η Ιρλανδία από την τελική πρόβα, διέκοψε τη δική της η Γαλλία και έστειλε μήνυμα για Γάζα!