chrikky
Member
ε μα πεστο ψεματα...axxx που ειναι οι παλιες καλες εποχες!!!!!
ε μα πεστο ψεματα...axxx που ειναι οι παλιες καλες εποχες!!!!!
ναι, κι εμένα μου φάνηκε φτηνό (αν και δεν ψήφισα) και λέω: μπα; κάθε χρόνο τόσο φτηνό είναι;(γιατί δεν είμαι και φαν πολύ της eurovision και δεν ήξερα, αλλά τώρα μου λύθηκε η απορία)Y.Γ.: το μήνυμα σμς για την ψηφοφορία στην Ελλάδα κόστιζε 1,14Ε ενώ στην Γερμανία μόνο 0,18Ε
Είχε τον Andrew Lloyd Webber (Andrew Lloyd Webber - Wikipedia, the free encyclopedia) επί σκηνής (στο πιάνο). Αλλά δυστυχώς γι αυτόν, σε μιά από τις χειρότερες δημιουργίες του.Ερώτηση: το αγγλικό τραγούδι τι το ιδιαίτερο είχε που δεν πρόσεξα εγώ και άρεσε σε τόσες χώρες; Σαφώς καλύτερο από άλλες χρονιές, αλλά και πάλι, τόσες ψήφοι; Μήπως έχασα κάτι;
αντε βρε και του χρονου αυτο...
Ερώτηση: το αγγλικό τραγούδι τι το ιδιαίτερο είχε που δεν πρόσεξα εγώ και άρεσε σε τόσες χώρες; Σαφώς καλύτερο από άλλες χρονιές, αλλά και πάλι, τόσες ψήφοι; Μήπως έχασα κάτι;
ειπαμε να παει η ταμτα... (καταγωγη εκ γεωργιας) να μας ψηφισουν και ολες οι ανατολικες χωρες! ...η μια και μοναδικη λυση, αρκει το κομματι να ειναι λιγο της προκοπης και η χορογραφια φωκα σε εμπνευση...Λοιπόν του χρόνου λέω να βρούμε έναν τραγουδιστή γεννημένο στην Αγγλία από Ρώσο πατέρα, Γαλλίδα μητέρα και Ισπανίδα γιαγιά, μεγαλωμένο στη Νορβηγία, σπουδαγμένο στη Γερμανία με κοπέλα ισραηλινή και να κάνει καριέρα στη Μολδαβία. Και ας μη βγαίνει η φωνή του. Τι στο καλό δε θα πάρουμε δωδεκάρια?
Σωστά...η Αλσού εκπροσώπησε την Ρωσία στον διαγωνισμό το 2000 και ήρθε δεύτερη.Άντε ξεκινάμε......
ΥΓ: Παιδιά μια διευκρίνιση (άσχετη). Η παρουσιάστρια Αλσού, ήταν εκείνη που εκπροσώπησε τη Ρωσία το 2000 ή άλλη;;;
(Θα το είπατε αλλά δεν το πρόσεξα.)
Σιγά την απόδοση...για να σου δώσει και ποσοστά!Ελπιζω να ακουσε τη συμβουλη μου αυτος που του ειπα να παιξει Νορβηγια στο στοιχημα (θελω ποσοστα!). Αν τα παει χειροτερα απο την Καλομοιρα ο Σακης, αναρωτιεμαι τι θα λενε αυριο τα πρωιναδικα!
Είδες τι μαθαίνει κανείς;Μόλις έμαθα οτι ο Νορβηγός είναι Ρώσος στην καταγωγή... τι μαθαίνει κανείς...
Αχ...κι εμένα μου λείπει η Δάφνη...εδώ και χρόνια! Δώστε Δάφνη στον λαό!τελος, εχω να δηλωσω πως, δεν θελω αλλο πια τις μαγγιρες, αρκετα!!!δεν μου αρεσε καθολου η ανταποκριση τους..(αν και σιγουρα καλυτερες απο το χειριστο διδυμο φωτη και μαριας)..θελω πισω την δαφνη μποκοτα και δεν ντρεπομαι να το πω!!!
Καλά...όλο το επιτελείο των σκηνοθετών θα πήρε γι' αυτό το πλάνο!επιπλεον, αναρωτιεμαι εδω και ωρα..το πλανο του σκηνοθετη στον χαρη σιανιδη ηταν τυχαιο ή ο χαρης χρειαστηκε να πληρωσει γιαυτο???και επιπλεον, γιατι ο χαρης δεν φοραγε μπουτουνιερα σημερα οεο????
Με φάγανε οι δρόμοι σήμερα!το πρωτο τραγουδι στον τελικο ήταν της λιθουανιας ..
ο Cake που ειναι βρε παιδια, μεχρι κ ο Σακης γυρισε