Ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος, αφου μιλαμε για γιουροβιζιον 2009, αλλα μολις βρηκα στο youtube το πρωτο τραγουδι με το οποιο ερωτευτηκα το διαγωνισμο. Το ειχα γραψει σε...κασετα (απλη, οχι βιντεοκασετα!) απο την τηλεοραση και ειχα μαθει και τα λογια!
Αισχος! Ντροπή τους, τους αλητες..
Αν ειναι να κανουμε κ εμεις τα ιδια
να μην την παρουμε ποτε την Eurovision!
Ψάξε ψάξε...δε θα την βρεις! Που λέει και το τραγούδι!Ερμινακι που εισαι?????
Το βραδυ εγω θα ειμαι στο forum και ασε τους αποστατες να κανουν οτι θελουν....τι λες να ψηφισω Πορτογαλια ειδικα για σενα??????
Ελπιζω να προλαβω στις 10 γιατι θα ειμαι στο γραφειο.....
Επιμένεις κιόλας! Σε βλέπω στο τέλος να είσαι ντίρλα στο μεθύσι και να ψάχνεις ακόμη την Πορτογαλία στην σκηνή!Παντως ενα ρακομελο για παρτι σου θα το πιουμε με την Ερμινα.....ιδιως οταν τραγουδαει η Πορτογαλεζα με το ωραιο επιθετο εκει θα δωσουμε τα ρεστα μας.......
Αν εχει τραγουδησει η Κυπρος πριν....και δεν με παρει ο υπνος....εκει δεν σου ορκιζομαι...
Ασχετο, μια μελλοντολογος που ειχε ενα καναλι (Μαρια Παπα...καπως) ειπε οτι βλεπει τον αριθμο 4. Λετε να κερδισει η Σουηδια? Ή μηπως βγουμε τεταρτοι?
Γενικως δεν πινω δεν μου αρεσει το αλκοολ, για τη Πορτογαλια το εγραψα επιτηδες μπες στη προηγουμενη σελιδα και θα καταλαβεις....αλλα βεβαια που να θυμασαι ????? δεν ησουν τη Τριτη στο forum να δεις τι γραφαμε....Επιμένεις κιόλας! Σε βλέπω στο τέλος να είσαι ντίρλα στο μεθύσι και να ψάχνεις ακόμη την Πορτογαλία στην σκηνή!