• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2009

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Το θεϊκό είναι ότι σήμερα μου δώσανε μία πρόσκληση για γάμο το Μάϊο και αντί να τους πώ με το καλό, τους είπα: "Δεν πιστεύω να είναι τη μέρα της eurovision.....":shock:
χαχαχαχαχα!!!:haha::haha::haha::haha:
συγχαρητηρια vario!!εχεις φτασει και εσυ στο δικο μας επιπεδο(αυτο της ψυχωσης)!!!:haha::haha::haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Τελικά ήταν; :bleh::bleh::bleh:

Θα τους έκοβα τα γόνατα αν μου το έκαναν εμένα γνωστοί μου! Να μη σου πω ότι θα διέλυα τον γάμο! :haha::haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Τελικά ήταν; :bleh::bleh::bleh:

Θα τους έκοβα τα γόνατα αν μου το έκαναν εμένα γνωστοί μου! Να μη σου πω ότι θα διέλυα τον γάμο! :haha::haha::haha:
ετσι..γιατι σιγα μην αφησουμε τα πουρναρια για να παμε στον γαμο!!:bleh::bleh::bleh:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ποσο να της σουλουπωσουν βρε cakenet??ιδιως αυτη η ξανθια ,εδω μου καθεται!ρε παιδια θυμιστε μου ποτε ειναι ο ημιτελικος κ ο τελικος?τα χω χασει λιγο τις τελευταιες μερες!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
1ος Ημιτελικός: Τρίτη 12 Μαϊου
2ος Ημιτελικός: Πέμπτη 14 Μαϊου (συμμετέχουν Ελλάδα και Κύπρος)

ΤΕΛΙΚΟΣ: Σάββατο 16 Μαϊου

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
λοιπον..λοιπον..μπορει ακομη να μην εχω γραψει τις προβλεψεις μου, αλλα...
ταραμ ταραμ!!!εχω καποιες πληροφοριες τις οποιες εξασφαλισα απο εγκυρη πηγη, την οποια επιθυμω να κρατησω ακομη κρυφη!!
οι χορευτες του σακη στην γιουροβιζιον θα ειναι 4, 2 αντρες και 2 γυναικες!!
σημερα εφτασαν τα ρουχα(D&G)!!καταφερα να μαθω οτι οι χορευτες θα φορανε μαυρα!!απο αυτο καταλαβαινω οτι ο σακης θα φοραει αλλο χρωμα!!!

varioAthens

Member
λοιπον..λοιπον..μπορει ακομη να μην εχω γραψει τις προβλεψεις μου, αλλα...
ταραμ ταραμ!!!εχω καποιες πληροφοριες τις οποιες εξασφαλισα απο εγκυρη πηγη, την οποια επιθυμω να κρατησω ακομη κρυφη!!
οι χορευτες του σακη στην γιουροβιζιον θα ειναι 4, 2 αντρες και 2 γυναικες!!
σημερα εφτασαν τα ρουχα(D&G)!!καταφερα να μαθω οτι οι χορευτες θα φορανε μαυρα!!απο αυτο καταλαβαινω οτι ο σακης θα φοραει αλλο χρωμα!!!

Γειά σου latina με τα κονέ σου..... Σε όλα μέσα είσαι: τι eurovision, τι αμερικάνικες σειρές, τι γερμανικά φαγητά, τι λατινολατρεία και μέσα σε όλα πήρες και πτυχίο!!!:bleh::haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Χμμμμ! Να ρίξω κι εγώ κανένα τελεφούνκεν μήπως μάθω κάτι παραπάνω; :roll::cool::cool::cool:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Latina ...είδες το νέο βίντεο της Ουκρανίας;

Έχει κάνει και κάποια αλλαγή στον στίχο όπου πρόσθεσε τον επίκαιρο όρο: "anti-crisis" lol

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Γειά σου latina με τα κονέ σου..... Σε όλα μέσα είσαι: τι eurovision, τι αμερικάνικες σειρές, τι γερμανικά φαγητά, τι λατινολατρεία και μέσα σε όλα πήρες και πτυχίο!!!:bleh::haha:
ειδες??ειδες??οπου γαμος(λεμε τωρα!!:bleh:) και χαρα, η λατινα πρωτη!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Latina ...είδες το νέο βίντεο της Ουκρανίας;

Έχει κάνει και κάποια αλλαγή στον στίχο όπου πρόσθεσε τον επίκαιρο όρο: "anti-crisis" lol
δεν το χα δει..!καλο ειναι το βιντεο, αλλα εξακολουθει να μην μου αρεσει
ουτε το τραγουδι, ουτε η τραγουδιστρια!!:bleh::bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou