latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
και δεν ριχνεις!!!καθε πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη!!!!Χμμμμ! Να ρίξω κι εγώ κανένα τελεφούνκεν μήπως μάθω κάτι παραπάνω; :roll:
και δεν ριχνεις!!!καθε πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη!!!!Χμμμμ! Να ρίξω κι εγώ κανένα τελεφούνκεν μήπως μάθω κάτι παραπάνω; :roll:
Mε έχουν καλύψει ΑΠΟΛΥΤΑ οι προβλέψεις σου latina! Μα τέτοια ταύτισις???παιδια, που ειναι οι προβλεψεις των υπολοιπων????
eurovisionολογοι που ειστε???
εχεις ακουσει αυτο που λενε για τα μεγαλα πνευματα??Mε έχουν καλύψει ΑΠΟΛΥΤΑ οι προβλέψεις σου latina! Μα τέτοια ταύτισις???
Καλά...κι αυτό με την Ανδόρα μην το έχεις και σίγουρο! Πρόπερσι δεν τους είχε δώσει ούτε έναν βαθμό!*η ισπανια τωρα!αποτελει ιδιαιτερη περιπτωση!το τραγουδι μου αρεσει πολυ!ΑΛΛΑ...
1.η χωρα δεν εχει "παραδοση" στον διαγωνισμο..τα τελευταια χρονια εχει στειλει ορισμενα απαισια τραγουδια(βλεπε τις las ketchup)..
2.δεν εχει σταθερους ψηφοφορους(αν εξαιρεσουμε την ανδορρα)
3.η soraya ειναι αχαρη οταν χορευει, οποτε σκηνικα δεν μπορει να απογειωσει το τραγουδι..
για ολους τους παραπανω λογους, θεωρω οτι θα ειναι στην δεκαδα σιγουρα, αλλα δεν την βλεπω στις πρωτες θεσεις..κρατω ομως επιφυλαξη μεγαλη μεχρι να δω τις προβες..
δεκτο!!να το κανεις!!θα σχολιαζω και εγω!!Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω τις επόμενες μέρες, θα ήταν να κρίνω τα τραγούδια με σχόλια και προοπτικές!
απαραδεκτος ο σακης..καλαθοσχημο αγγειο???ακου εκει!!αφου ειναι πασιφανες οτι ο πατριαρχης ειναι φαν, γιατι δεν του εκανε δωρο κανενα cd του με "ιδιοχειρη αφιερωση"???Το δώρο του Οικουμενικού Πατριάρχη
Ένα αντίγραφο από το 1904 της Καινής Διαθήκης με ιδιόχειρη αφιέρωση, ήταν το δώρο του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής φανερά συγκινημένος έλαβε το δώρο του Παναγιότατου και του προσέφερε ένα καλαθόσχημο αγγείο από τον Οργανισμό Προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού.
Μετά την επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει κάποιες συνεντεύξεις σε τούρκικα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Πηγή: Eurovision.gr