• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2009

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Λοιπον βλεπω Eurovision απο 1987(Bang για Ελλαδα,Johny Logan κλπ).Ειμαι φαν απο τοτε που ο θεσμος ηταν για τους λιγους τους περιεργους κλπ.Γουσταρω τη συμμετοχη και την πολυπολιτισμικοτητα του θεσμου.Ειναι ο θεσμος του delivery,της pizza,των τηλεκριτικων,των κουτσομπολιστικων της επομενης μερας,των gay,των τεραστιων εξοδων απο πλευρας ΕΡΤ,των τσαμπα ταξιδιων καποιων δημοσιων υπαλληλων,της εθνικης υπερηφανειας κλπ κλπ κλπ αλλλλλα εμενα μου αρεσει.Και μαλιστα μου εχει περασει απο το μυαλο να ταξιδευα για να παρακολουθησω σε καποια ευρωπαικη χωρα live το γεγονος.Να πω ποια μου αρεσουν για φετος..
Ελλαδα(Λογω καταγωγης και Σακη-Το Shake it μου αρεσε σαν σκηνικη παρουσια περισσοτερο),Ισπανια(τι κουκλαρα-γυναικαρα ειναι αυτη η κοπελα,και ρυθμικο το τραγουδι),Φινλανδια(beat και ξερο ψωμι,ρε οι heavymetal με παραδοση στο hard εχουν και beat),Νορβηγια(ο Χαρι Ποτερ κανει εντυπωση και ειναι alternative),Tουρκια(Hadise μας απογειωνεις με τα tek tek σου),Αζερμπαιτζαν(εχει κατι το ξεσηκωτικο που μου αρεσει)
Ομως πρεπει για να βγαλουμε πορισμα να λαβουμε υποψην μας και καποια αλλα πραγματακια
1)Η πολιτικη παιζει ρολο.Οταν ολοκληρος Πουτιν λεει οτι θα ψηφισει Αγγλια...
2)Η γειτονια βοηθαει.Λογου χαρη οι Ουκρανοι παντα οταν δινουν τους βαθμους τους λενε"και το 12 το δινουμε στους γειτονες μας μπλα μπλα"
3)Οι ομαδες κρατων βοηθουν τους εταιρους(Σκανδιναβοι,Βαλκανιοι,πρωην Σοβιετικες δημοκρατιες)
4)Οι δημοτικοτητες και οι συνεργατες των καλλιτεχνων σε καποια κρατη(Παπαριζου στη Σουηδια)
5)Οι μεταναστες και οι μειονοτητες(Τουρκοι στην Γερμανια,Ολλανδια,Ελληνες και Κυπριοι φοιτητες στην Αγγλια κλπ)
6)Μετραει και σκηνικη παρουσια και χορευτικο και φωνη και ομορφια τραγουδιστη
Μεσα στην πρωτη 5αδα πιστευω οτι θα ειναι 1)Τουρκια 2)Νορβηγια 3)Ελλαδα 4)Ισπανια 5)Αζερμπαιτζαν Αυτη ειναι η προβλεψη μου!!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
αν και λιγο καθυστερημενες..αυτες ειναι οι προβλεψεις μου για φετος(εχοντας ακουσει απλα τα τραγουδια!!οταν δω και την σκηνικη παρουσια θα κανω τις απαραιτητες συμπληρωσεις!!)..
λοιπον, εγω θεωρω οτι στην πενταδα φετος θα ειναι(η σειρα με την οποια τα βαζω ειναι τυχαια):
-ελλαδα(ο σακης ειναι θεος-!!!!!- και θα τα δωσει σιγουρα ΟΛΑ πανω στην σκηνη..το τραγουδι μας δεν ειναι κακο σε σχεση με τα υπολοιπα, εχουμε τον φωκα, τα τελευταια χρονια εχουμε δημιουργησει παραδοση στον διαγωνισμο και υπαρχουν χωρες που μας ψηφιζουν σταθερα!!)

-νορβηγια(το απολυτο φαβορι, αυτο βεβαια μπορει να γυρισει και μπουμερανγκ..ωραιο τραγουδι αλλα αν υποθεσουμε οτι η σκηνικη παρουσια του δεν θα αλλαξει, δεν μας επιφυλασσει εκπληξεις και αυτο δεν ειναι καλο..παρολα αυτα υπαρχουν χωρες που θα δωσουν εκει το 12αρι τους, αρα υπολογιζω οτι στην 5αδα θα ναι σιγουρα)

-μαλτα( 3 φορα στον διαγωνισμο για την τροφαντη chiara, που σκηνικη παρουσια δεν εχει, αλλα ειναι φωναρα..στοχευει την πρωτια και μονο, καθως δευτερη και τριτη θεση εχει ηδη κατακτησει!οι φαν της eurovision την ξερουν και θα την ψηφισουν, το τραγουδι ειναι καλο και η φωνη της το κατι αλλο!!)

-μεγαλη βρετανια(η jade ειναι γυναικαρα, εχει υπεροχη φωνη και μια δυνατη μπαλαντα!ο συνθετης ειναι γνωστος σε ολους και εχει μεγαλο κυρος, μετα απο πολλα χρονια το ηνωμενο βασιλειο εχει αξιοπρεπη συμμετοχη, οποτε γιατι να μην παει καλα??)

-τουρκια(το βαζω στην 5αδα με μεγαλη επιφυλαξη..ειναι καλο το τραγουδι, αλλα αυτη την συμμετοχη την "φοβαμαι" πολυ!!αν κρινω απο την εμφανιση της hadise στον ελληνικο τελικο, το τραγουδι μπορει να καει απο την σκηνικη παρουσια..παρολα αυτα, η τουρκια εχει πολλες χωρες που την ψηφιζουν, οποτε αποφασισα να την βαλω στην 5αδα μου..σε καθε περιπτωση, αν οχι στην 5αδα, στην 10αδα θα ναι σιγουρα!!)

*η ισπανια τωρα!αποτελει ιδιαιτερη περιπτωση!το τραγουδι μου αρεσει πολυ!ΑΛΛΑ...
1.η χωρα δεν εχει "παραδοση" στον διαγωνισμο..τα τελευταια χρονια εχει στειλει ορισμενα απαισια τραγουδια(βλεπε τις las ketchup)..
2.δεν εχει σταθερους ψηφοφορους(αν εξαιρεσουμε την ανδορρα)
3.η soraya ειναι αχαρη οταν χορευει, οποτε σκηνικα δεν μπορει να απογειωσει το τραγουδι..
για ολους τους παραπανω λογους, θεωρω οτι θα ειναι στην δεκαδα σιγουρα, αλλα δεν την βλεπω στις πρωτες θεσεις..κρατω ομως επιφυλαξη μεγαλη μεχρι να δω τις προβες..

και παμε στα outsiders:
-
φινλανδια(το τραγουδι μου αρεσει πολυ, αλλα...υπαρχει η νορβηγια που παιζει δυνατα φετος και ειναι δυσκολο να τα πανε καλα 2 σκανδιναβικες χωρες..αν το τραγουδι αυτο παει καλα, θα ναι σιγουρα σε βαρος της νορβηγιας!!)
-βουλγαρια(αλλο ενα τραγουδι που μου αρεσει πολυ!ειναι πολυ ιδιαιτερο ακουσμα, αλλα αν δεν δω σκηνικη παρουσια δεν μπορω να αποφανθω..και ακομη δεν εχω δει τιποτα αλλο περαν του video clip..)!
-μαυροβουνιο(ωραιο τραγουδακι, ακομη πιο ωραια η τραγουδιστρια, αλλα..αν δεν γινει καποιο θαυμα οσον αφορα την σκηνικη παρουσια το βλεπω να πηγαινει απατο..αν ομως γινει το θαυμα???)
-azerbaijan(μπιτατο ποπ τραγουδι..μοντερνο ακουσμα..η χωρα δειχνει να τα πηγαινει καλα στον διαγωνισμο..we 'll see)
-ελβετια (απλα ωραιο τραγουδι..μιας και προκειται για συγκροτημα ειναι δυσκολο να γινει κατι το φοβερο επι σκηνης..)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
παιδια, που ειναι οι προβλεψεις των υπολοιπων????:(:(:(
eurovisionολογοι που ειστε???

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
*η ισπανια τωρα!αποτελει ιδιαιτερη περιπτωση!το τραγουδι μου αρεσει πολυ!ΑΛΛΑ...
1.η χωρα δεν εχει "παραδοση" στον διαγωνισμο..τα τελευταια χρονια εχει στειλει ορισμενα απαισια τραγουδια(βλεπε τις las ketchup)..
2.δεν εχει σταθερους ψηφοφορους(αν εξαιρεσουμε την ανδορρα)
3.η soraya ειναι αχαρη οταν χορευει, οποτε σκηνικα δεν μπορει να απογειωσει το τραγουδι..
για ολους τους παραπανω λογους, θεωρω οτι θα ειναι στην δεκαδα σιγουρα, αλλα δεν την βλεπω στις πρωτες θεσεις..κρατω ομως επιφυλαξη μεγαλη μεχρι να δω τις προβες..
Καλά...κι αυτό με την Ανδόρα μην το έχεις και σίγουρο! Πρόπερσι δεν τους είχε δώσει ούτε έναν βαθμό! :haha:

Όσο για τις προσωπικές μου προβλέψεις, όπως είπα, δεν αρέσκομαι να δίνω προβλέψεις αν δεν δω τις πρόβες! Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω τις επόμενες μέρες, θα ήταν να κρίνω τα τραγούδια με σχόλια και προοπτικές! :cool:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Το κανάλι 1 της Ρωσίας και ο υπεύθυνος για την κατασκευή της σκηνής, Grigoriy Antropov, αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τη φετινή σκηνή και τον τρόπο λειτουργίας της. Ο Antropov δήλωσε πως θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατασκευές μέσα στην αρένα. Μια διεθνής ομάδα καταρτίστηκε ειδικά για τις 3 βραδιές του σταδίου Olimpiskiy στις 12,14 και 16 Μαίου.“Δεν θα υπάρχει τίποτα κοινότυπο φέτος” δήλωσε ο Antropov. “Το Ευρωπαϊκό κοινό περιμένει κάθε χρονιά κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον κι εμείς εγγυώμαστε πως θα το έχουμε. Θα είναι μια μεγάλη έκπληξη κι ένα show που δεν έχετε ξαναδεί. Το μυστικό είναι οτι στην πραγματικότητα δεν σχετίζεται μόνο με τη σκηνή, αλλά περισσότερο με όλο το στάδιο”
Ο φωτισμός της σκηνής έχει μελετηθεί ιδιαίτερα και το φώς θα διαχέεται παντού και περιμετρικά, αλλά και στην οροφή της σκηνής. Το τελικό αποτέλεσμα δεν θα αποκαλυφθεί όμως κατά τη διάρκεια των προβών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τη σκηνή σε πλήρη λειτουργία στον πρώτο ημιτελικό της 12ης Μαίου.

Πηγή: EUROVISION 2009: Ξ Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ΅Ο‚ λΡπτομέρΡιΡς Ξ³ΞΉΞ± τη σκηνΞ?! | OGAE GREECE

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Με τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη ο Σάκης Ρουβάς

Την ευλογία και τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου πήρε το πρώι ο Σάκης Ρουβάς, μετά την λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο Παναγιότατος υποδέχθηκε εγκάρδια τον Έλληνα τραγουδιστή και μάλιστα τον προσφώνησε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ευχόμενος καλή επιτυχία στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και να χαίρεται την κόρη που απέκτησε πρόσφατα. Επίσης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης υπενθύμισε στους πιστούς που είχαν προσέλθει στη λειτουργία, πως ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που τον επισκέφθηκε πριν τον διαγωνισμό της Eurovision, το 2004, και πως το καλό του παράδειγμα ακολούθησαν έκτοτε κι άλλοι.
Στην ιδιαίτερη συνάντηση που είχαν, ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη να προσευχηθεί για αυτόν και ο Παναγιότατος του απάντησε χαμογελαστός : “Αμφιβάλλεις”; Το κλίμα ήταν συγκινισιακά φορτισμένο, με τον Σάκη Ρουβά να παρακολουθεί ευλαβικά ολόκληρη την λειτουργία και τον Οικουμενικό Πατριάρχη να του σημειώνει αργότερα ότι παρατήρησε την αφοσίωσή του Έλληνα τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
Το όνομα της κόρης με τη… συνδρομή του Οικουμενικού Πατριάρχη
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ρώτησε τον Σάκη Ρουβά ποιό όνομα θα δώσει στην κόρη του και ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα και πως θα ήθελε τη βοήθειά του σε αυτό. Ο Παναγιότατος, κάλεσε τον δημοφιλή τραγουδιστή να τελέσει το μυστήριο στον Πατριαρχείο. Κλείνοντας τη συνάντησή τους, ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον Σάκη Ρουβά και τον ευχαρίστησε και για την επίσκεψη που έκανε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Μάλιστα, παρουσιάστηκε αρκετά ενημερωμένος για την Eurovision, ενώ ρώτησε τον Σάκη Ρουβά, αν πρόκειται να επισκεφθεί τον Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας, Κύριλλο. Βγαίνοντας από τη λειτουργία ο Σάκης Ρουβάς υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Το δώρο του Οικουμενικού Πατριάρχη
Ένα αντίγραφο από το 1904 της Καινής Διαθήκης με ιδιόχειρη αφιέρωση, ήταν το δώρο του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής φανερά συγκινημένος έλαβε το δώρο του Παναγιότατου και του προσέφερε ένα καλαθόσχημο αγγείο από τον Οργανισμό Προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού.
Μετά την επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει κάποιες συνεντεύξεις σε τούρκικα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Πηγή: Eurovision.gr

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Το δώρο του Οικουμενικού Πατριάρχη
Ένα αντίγραφο από το 1904 της Καινής Διαθήκης με ιδιόχειρη αφιέρωση, ήταν το δώρο του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής φανερά συγκινημένος έλαβε το δώρο του Παναγιότατου και του προσέφερε ένα καλαθόσχημο αγγείο από τον Οργανισμό Προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού.
Μετά την επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει κάποιες συνεντεύξεις σε τούρκικα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Πηγή: Eurovision.gr
απαραδεκτος ο σακης..καλαθοσχημο αγγειο???ακου εκει!!:mad::mad::mad:αφου ειναι πασιφανες οτι ο πατριαρχης ειναι φαν, γιατι δεν του εκανε δωρο κανενα cd του με "ιδιοχειρη αφιερωση"???

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αυτό εννοείται πως του το έδωσε...στα μουλωχτά πίσω από τα φλας των φωτογράφων! :haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom