• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2009

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Σέρνεται η σύνδεσή μου σήμερα και μου έσπασε τα νεύρα!

Πάρτε μια γεύση κι από την σκηνή της Eurovision.

Να σημειώσω επίσης ότι όλες οι προβλέψεις είναι σχετικές, αφού όλα θα κριθούν την ημέρα που θα δούμε τις πρόβες των χωρών που εκεί πλέον θα μας δώσουν γεύσεις από την τελική τους παρουσίαση και θα βγάλουμε τα οριστικά μας συμπεράσματα.

Πάντα υπάρχουν χώρες που απογειώνουν και προσγειώνουν τα τραγούδια τους στην σκηνή!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
καλως ηρθες cake-net βλεπω αρμενικη επισκεψη μας εκανες..... ξεχασες να φυγεις:bleh::bleh:
πως να δεις τη eurovision ??? μου την εστεισες διπλα στους Γερμανοφιλους...τι εκανα τωρα ???? ενα (e) ξεχασα στο Freiburg και για να εξιλεωθω εβαλα 2 (e) παραπανω στην απαντηση του Θανου...ειπα να περισεψει και ενα, καπου θα χρειαστει καλη προθεση ειχα....τιποτα παραπανω:)
Οπως βλεπεις η latina μας ισοπεδωσε ολους.....και μια που εισαι και γερμανοφιλο αγορι, το τραγουδι της γερμανιας αν και το βρισκω μπιτατο με ωραια παρουσια....εχει ψιλοπατωσει....λεω να αρχισουμε να ψηφιζουμε μεταξυ μας....η να περιμενουμε τους ημιτελικους??????

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
αχου εχουμε κ νεο μελος στην παρεα κ με αποψη,ε???γεια σου cakenet!!!!:D:D

τωρα χασαμε τον θανο,τον φαγανε οι συναντησεις εις τας αθηνας πλευρας:bleh:

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Εχουμε κανενα νεοτερο για τους παρουσιαστες? Η σκηνη καλουτσικη ειναι, δεν τρελαθηκα κιολας. Πολυ φουτουριστικη μου φανηκε.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
δεν φημιζονται οι Ρωσοι για το γουστο τους.......αν δεν εκανε τη σκηνικη παρουσια του περισυνου νικητη dima ο φωκας ευαγγελινος σιγα μην επαιρνε τη πρωτια:D....οχι οτι του αξιζε τα ξαναπαμε αυτο....το ανατολικο μπλοκ λειτουργησε....δεν υπηρχε συγκριση με το kele- kele της αρμενιας ουτε με τη θεα αννυ λορακ της ουκρανιας...:shock:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Φταίω εγώ που δεν το εμφανίζει στα αδιάβαστα; :lol:

Τώρα...σχετικά με την περσινή νίκη της Ρωσίας! Η Ρωσία το γυρόφερνε χρόνια τώρα και πάντα κόλλαγε κάπου στην δεύτερη θέση. Ο Dima Bilan είχε ρεύμα (μια και οι περισσότεροι θεωρούν ότι αδικήθηκε στον διαγωνισμό της Αθήνας) και από την άλλη ήταν πολλοί οι παράγοντες που οδήγησαν αυτό το τραγούδι στη νίκη, αλλά που να τους αναλύουμε τώρα (περσινά ξινά σταφύλια).

Πάντα θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι υπάρχουν τραγούδια που αδικούνται σε αυτό τον διαγωνισμό, τραγούδια που βρίσκουν διαφορετική ανταπόκριση από τις διάφορες χώρες της Ευρώπης που ψηφίζουν και επειδή το ψηφίζει η κάθε χώρα για τους δικούς της λόγους, μαζεύει τους πόντους του και ξεχωρίζει σε σχέση με άλλα δυνατά τραγούδια τα οποία όμως δεν αρέσουν στο σύνολο των περισσότερων χωρών.

Επίσης, ο διαγωνισμός αυτός είναι διαγωνισμός που ανταποδίδει συχνά τις αδικίες που έγιναν στο παρελθόν...και όπως ανέφερα παραπάνω, ήταν κι αυτός ένας λόγος που ψηφίστηκε η Ρωσία πέρυσι.

Οκ, πάντα πριμοδοτούνται κιόλας κάποιες συμμετοχές από την EBU τα οποία τυγχάνουν παραπάνω προβολής, αντιμετωπίζονται σαν φαβορί και όλα αυτά μαζί τους δίνουν μια παραπάνω ώθηση! Ας ελπίσουμε ότι αυτό να μας ευνοήσει κι εμάς φέτος, μια και πολλοί θεώρησαν ότι αδικήθηκε ο Σάκης το 2004 και συγχρόνως, τον λατρεύουν τον Σάκη εκεί στην EBU (αρκεί να μην τους περάσει ο έρωτας, γιατί η EBU δεν ερωτεύεται πραγματικά, καψουρεύεται....και να σου που σου πετάγεται ένας Νορβηγός που τους κάνει φρέσκο κούκου και την πατάς).

Σχετικά με την σκηνή, αυτά είναι τα γραφικά τους και δεν μπορούμε να φανταστούμε πως ακριβώς θα είναι. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι Ρώσοι θέλουν να εντυπωσιάσουν με ένα ξεχωριστό σόου. Οπότε δε νομίζω να μας παρουσιάσουν κάτι που θα είναι άσχημο.

Αυτό που ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν, είναι ότι πριν κάποιους μήνες ήραν σε επαφή με τον Φωκά Ευαγγελινό ώστε να αναλάβει και τις δικές τους τελετές έναρξης, κάτι όμως που πάγωσε τελικά λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σχετικά με τους παρουσιαστές, απ' ότι φαίνεται, θα υπάρχουν άλλοι παρουσιαστές στους ημιτελικούς και μας προετοιμάζουν κάποια έκπληξη για τον τελικό. Δεν έχει γίνει κάτι γνωστό μέχρι στιγμής για τον τελικό (εκτός κι αν μου ξέφυγε μια και είναι γενικά λίγο περίεργος ο χρόνος μου αυτό το διάστημα) αλλά στους δύο ημιτελικούς παρουσιαστές θα είναι ένας παρουσιαστής της Ρωσικής τηλεόρασης, ο Andrey Malahov και η Alsou που είχε εκπροσωπήσει την Ρωσία στον διαγωνισμό το 2000 με το τραγούδι Solo.

Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Η EBU έδωσε στη δημοσιότητα τους κανόνες που πρέπει να πληρούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής που θα επιλέξει η κάθε δημόσια τηλεόραση των χωρών που διαγωνίζονται στον 54ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό στον 54ο διαγωνισμό το αποτέλεσμα θα επιλέξουν το τηλεοπτικό κοινό και μια κριτική επιτροπή από κάθε χώρα που συμμετέχει με αυτό τον τρόπο η EBU ελπίζει ότι δεν θα υπάρχει γειτονική ψηφοφορία και ψήφοι από τους μετανάστες στις χώρες που συμμετέχουν.

Κάθε δημόσια τηλεόραση θα πρέπει να επιλέξει πέντε άτομα που γνωρίζουν από μουσική ή σχετίζονται με αυτή, τα ονόματα θα γίνουν γνωστά στο κοινό κατά τη διάρκεια του τελικού ή και νωρίτερα. Κάθε μέλος πρέπει να είναι πολίτης της χώρας που διαγωνίζεται και να μην έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε διαγωνιζόμενο άλλης χώρας.

Κάθε μέλος θα μπορεί να ψηφίσει με τον τρόπο που ψηφίζουμε στη Eurovision, 1-8, 10 και 12 βαθμούς σε δέκα τραγούδια μετά οι ψήφοι των πέντε θα μετρηθούν και θα αποσταλούν στην EBU όπου τηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής. Η κριτική επιτροπή θα ψηφίσει το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου κατά τη διάρκεια της δεύτερης γενικής πρόβας.

Πηγή: eurovision-greece.com

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
καλωσοριζω τον φιλο cakenet και δηλωνω για ακομη μια φορα την απορια μου ως προς το
πως δεν μας ειχε παρει χαμπαρι τοσο καιρο!!!μπαινουμε σιγα σιγα στην τελικη ευθεια!!!οποτε
σας ποσταρω και τα τελευταια τραγουδια για να μαστε πανετοιμοι για προβλεψεις!!!

αλβανια και Kejsi Tola με το τραγουδι "Me Merr Ne Enderr" (Carry Me Into Your Dreams)!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
και συνεγιζω με ουκρανια!!!φετος στελνει στον διαγωνισμο την Svetlana Loboda
με το τραγουδι "Be my Valentine"!!

:killme::killme:
ελεος!ελεος!ελεος!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Σχετικά με τους παρουσιαστές, απ' ότι φαίνεται, θα υπάρχουν άλλοι παρουσιαστές στους ημιτελικούς και μας προετοιμάζουν κάποια έκπληξη για τον τελικό
σχετικά με αυτό, απο οτι πήρε το μάτι μου την Κυριακή σε καποιο περιοδικο κυριακάτικης DVDoεφημερίδας γραφτηκε κ παλι το όνομα της Μιλα Γιοβοβιτς!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
σχετικά με αυτό, απο οτι πήρε το μάτι μου την Κυριακή σε καποιο περιοδικο κυριακάτικης DVDoεφημερίδας γραφτηκε κ παλι το όνομα της Μιλα Γιοβοβιτς!
απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
οι Urban Symphony θα διαγωνισθουν φετος για την εσθονια με το τραγουδι
"Randajad"!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com