• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2009

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
για να σταματησει το παραλυρημα με τον ημιθεο, προτεινω να γυρισουμε στις παλιες,αθωες ημερες της Eurovision και να χορεψουμε ολοι μαζι στον τρελο ρυθμο !!!:shock::shock::shock::shock:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
χαχαχαχα!που το θυμηθηκες???κορυφαιο!!!
συνεχιζω με τις ελλειψεις του δευτερου ημιτελικου!!!

σερβια..φετος την εκπροσωπουν οι ανεκδιηγητοι Marko Kon & Milan Nikolic με το τραγουδι
"Cipela"..ακουστε το..εγω δεν εχω λογια..:shock::shock::shock:

Last edited by a moderator:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
πηρα φορα και συνεχιζω με κυπρο και firefly απο την χριστινα μεταξα!!

μονο σε εμενα φαινεται το τραγουδι αχρωμο και αοσμο???(για να πω την αληθεια το ιδιο σκεφτομαι και για την τραγουδιστρια..:(:(:(

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ακολουθει η σλοβακια που στελνει φετος στον διαγωνισμο τους Kamil Mikulcak & Nela Pociskova με το τραγουδι "Let tmou"!!

αυτη η συμμετοχη μου αρεσει πολυ..ή θα παει πολυ καλα(χλωμο) ή πολυ χαλια(το πιθανοτερο!!)!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
και η συμμετοχη της δανιας..Niels Brinck με το τραγουδι "Believe again"!!

ομορφο τραγουδακι(οχι για πρωτια αλλα αξιολογο)..κριμα που θα το φανε η νορβηγια και η σουηδια..:(

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ακολουθει η σλοβενια..
φετος στελνει τους Quartissimo με το τραγουδι "Love symphony"!!!

ενδιαφερουσα συμμετοχη και αυτη(χωρις αξιωσεις βεβαια..)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
την ουγγαρια εκπροσωπουν φετος οι Adokzoli με το "Dance with me"!!

αδιαφορο τραγουδακι, κατα την γνωμη μου..

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
συνεχιζω με λιθουανια και Shasha son με το τραγουδι "Love"..

βαρετο, πολυ βαρετο..απαπα!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
να και η μολδαβια με Nelly Ciobanu και "Hora Din Moldova"!

η εφη θωδη της μολδαβιας!αμα σκασει μυτη με αυτη την στολη στον τελικο εχει να πεσει τρελο γελιο!συμπαθητικο ειναι το τραγουδι..εφαρα,τοιμασου για του χρονου!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Νορβηγία
Ελλάδα
Azerbaijan
Τουρκία
Montenegro
Sweden
Malta
United Kingdom
Ireland
Russia
Moldova
Estonia
Finland
Bosnia
Herzogovina
Spain
Ukraine
Iceland
Denmark
Lithuania
France
Romania
Serbia
Switzerland
Israel
vario athens μπραβο.....εγραψες παλι....επιμενω ομως οτι το Ισραηλ παει με εθνικ μπαλαντα που ειναι καταπληκτικη.....λιγο αδικημενη βρισκω τη θεση που ειναι....αλλα αν δωσει καλη σκηνικη παρουσια....ολα ανατρεπονται:lol:....πανω στη σκηνη παιζεται το παιγνιδι..:roll::roll:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Καλησπέρα στην παρεά!!!

Μα να παίζει χώρος για την Eurovision στο φόρουμ μας και να μην το έχω πάρει χαμπάρι τόσον καιρό;

Βέβαια, μου ήταν αδύνατον να διαβάσω και τις 15 σελίδες, μια και τα περισσότερα ήταν αρκετά παλιότερα! Έτσι εγκατέλειψα και πήγα κατά την 13η σελίδα για να μπω στο τωρινό πνεύμα!

Είμαι κι εγώ από τους λάτρεις του διαγωνισμού και τον παρακολουθώ από μικρό παιδί! Θα τα λέμε τις μέρες που έπονται, γιατί αμέσως μετά το Πάσχα θα μπούμε σε ρυθμούς Eurovision για τα καλά! ;););)

μπραβο βρε vario!!εγω χαμπαρι δεν πηρα..!!!θεος ειναι το τρελο αγορι!λαμπει!!!
αλλα πειτε μου βρε παιδια, ποιος ανοητος τον εντυσε ετσι????και κυριως, τι τον εχει ντυσει??
τρεντουλο ο σακης????ε λ ε ο ς!:bash:!πρεπει να σεβαστουν το ειδωλο!
ετσι και σκασει μυτη με καμια τετοια αμφιεση στον τελικο..(συνδυασμο κοκκινου με μωβ!!!ακουσον ακουσον!!)..σας το λεω να το ξερετε..θα θρηνησουμε θυματα...:harakiri:

κατα τα αλλα, go sakis, go greece!!!!!!!:gr01:
Λατίνα μου...εγώ βρήκα το ντύσιμό του πολύ καλό και ειδικά για το κοινό της Ολλανδίας ήταν φανταστικό! Έκανε αίσθηση και άφησε θετικότατες εντυπώσεις!

Καλό είναι να δοκιμαστεί στο promo tour σε διάφορες ενδυματολογικές επιλογές και να επιλέξει κάτι που θα κάνει εντύπωση! Άλλωστε, για Eurovision μιλάμε, ε;

Για το ελεος.........που πετυχανε αυτη την αηδια??? το video clip????...σκοτοδεινη με επειασε......ο πατος που πιασανε ειναι η πιο δικαιη θεση που ειδα ποτε:bleh::bleh::haha::haha:
Καλά, η Τσεχία δεν έχει και την φήμη των πετυχημένων επιλογών με αυτές τις λίγες συμμετοχές που έχει μέχρι στιγμής! Προφανώς δεν έχουν μπει ακόμη για τα καλά στο νόημα του διαγωνισμού! Αλλά, νομίζω πως είναι και θέμα γούστου...δε τους είδατε πως ψήφισαν πέρυσι; :D

Sorry κιόλας αλλά είναι τώρα αυτό σκηνικό για t.v. δυτικοευρωπαϊκής χώρας?
Έλεος! Χαραμίζεται το παληκάρι μας ΚΑΙ στο Βέλγιο.....

συν του ότι αυτό το κόκκινο πουκαμισάκι είναι από την εποχή της 5ήμερής μου....δεν θέλετε να ξέρετε πότε.....
οτι κ να πεις varioathens εχεις δικιο!μα τελοσπαντων ποιος ειναι ο στυλιστας???
οσο για το σκηνικο,τι να πουμε ο σακης ειναι μονο για σκηνικα κ φωτισμο υψηλων προδιαγραφων !!!
Εμένα αντιθέτως μου άρεσαν πολύ οι συγκεκριμένες ενδυματολογικές επιλογές, όπως και στους περισσότερους Ευρωπαίους! Νομίζω ότι τα συγκεκριμένα χρώματα είναι πολύ φρέσκα μια και δεν φορέθηκαν τα τελευταία χρόνια, οπότε κάνουν εντύπωση! Τον προσέχουν κοινώς!

Όσο για τον φωτισμό, ο Σάκης λάμπει από μόνος του και στα πλαίσια ενός promo tour επιλέγεις εκπομπές με βάση την ανταπόκριση που έχουν από το κοινό και γενικά από το κοινό που ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους εκπομπές!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
χαχαχαχα!που το θυμηθηκες???κορυφαιο!!!
συνεχιζω με τις ελλειψεις του δευτερου ημιτελικου!!!

σερβια..φετος την εκπροσωπουν οι ανεκδιηγητοι Marko Kon & Milan Nikolic με το τραγουδι
"Cipela"..ακουστε το..εγω δεν εχω λογια..:shock::shock::shock:
Μετά από χρόνια η Σερβία στέλνει ένα άοσμο και άχρωμο τραγούδι...πολύ βαρετό, ίσα ίσα μια παρένθεση για όσους θέλουν να πάνε τουαλέτα! :bleh:

πηρα φορα και συνεχιζω με κυπρο και firefly απο την χριστινα μεταξα!!

μονο σε εμενα φαινεται το τραγουδι αχρωμο και αοσμο???(για να πω την αληθεια το ιδιο σκεφτομαι και για την τραγουδιστρια..:(:(:(
Να και το επίσημο videoclip της Κυπριακής συμμετοχής.

Νομίζω ότι είναι καλό τραγουδάκι αλλά έχω αμφιβολίες για το εάν τα καταφέρει να σταθεί στον διαγωνισμό. Δεν έχει και καμιά δυνατή φωνή να το υποστηρίξει, όπως συνέβη και με την συμμετοχή της Κύπρου το 2004 στην Τουρκία, όπου η Lisa Andreas κατέκτησε την 5η θέση (με εμάς στην 3η...έχοντας τότε τον Σάκη να μας εκπροσωπεί) με μια φανταστική μπαλάντα που ερμήνευσε τόσο μοναδικά!

Η Χριστίνα Μεταξά δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα μέχρι στιγμής. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, να σας ενημερώσω ότι στα φωνητικά θα βρίσκεται στην σκηνή της Eurovision στην Μόσχα o αδερφός της Νικόλας Μεταξάς.

ακολουθει η σλοβακια που στελνει φετος στον διαγωνισμο τους Kamil Mikulcak & Nela Pociskova με το τραγουδι "Let tmou"!!

αυτη η συμμετοχη μου αρεσει πολυ..ή θα παει πολυ καλα(χλωμο) ή πολυ χαλια(το πιθανοτερο!!)!!!
Μια χιλιοπαιγμένη μπαλάντα κατά την γνώμη μου χωρίς ερμηνευτές που να της δίνουν την λάμψη που θα την οδηγήσουν στην κορυφή.

και η συμμετοχη της δανιας..Niels Brinck με το τραγουδι "Believe again"!!

ομορφο τραγουδακι(οχι για πρωτια αλλα αξιολογο)..κριμα που θα το φανε η νορβηγια και η σουηδια..:(
Τι καιρό είπαμε ότι θα κάνει αύριο;

ακολουθει η σλοβενια..
φετος στελνει τους Quartissimo με το τραγουδι "Love symphony"!!!

ενδιαφερουσα συμμετοχη και αυτη(χωρις αξιωσεις βεβαια..)
Τον Φωκά ονειρεύονται, αλλά τι να το κάνεις; Προς το παρόν δεν έχει την λάμψη και την δυναμική που θα χρειαζόταν για να πάει ψηλά!

την ουγγαρια εκπροσωπουν φετος οι Adokzoli με το "Dance with me"!!

αδιαφορο τραγουδακι, κατα την γνωμη μου..
Νομίζω ότι με μια καλή παρουσίαση κλπ κλπ κλπ μπορεί να τα πάει μέτρια, ίσως και λίγο καλύτερα.

συνεχιζω με λιθουανια και Shasha son με το τραγουδι "Love"..

βαρετο, πολυ βαρετο..απαπα!!
Καλό τραγουδάκι αλλά για ραδιόφωνο! Ο διαγωνισμός αυτός ζητάει άλλα πράγματα...και τι να κάνεις πια για να το στηρίξεις στην σκηνή αυτό το πράγμα;

να και η μολδαβια με Nelly Ciobanu και "Hora Din Moldova"!

η εφη θωδη της μολδαβιας!αμα σκασει μυτη με αυτη την στολη στον τελικο εχει να πεσει τρελο γελιο!συμπαθητικο ειναι το τραγουδι..εφαρα,τοιμασου για του χρονου!!
Νομίζω πως η Έφη είναι έτοιμη να αναλάβει την εκπροσώπησή μας ανά πάσα στιγμή και μας το έχει αποδέιξει πολλάκις τα τελευταία χρόνια! Δε θα είναι και τώρα έτοιμη που έχει και υποστήριξη από πάνω; :clap:

Όσο για το τραγούδι, νομίζω πως είναι από αυτά που λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, όλο και μαζεύουν τα ποντάκια τους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom