• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2009

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
με τετοιο look πηγε ο Σακης στην ολλανδια??? ο στυλιστας του νυχτα το πηρε το διπλωμα???

παντως αν οι Ολλανδοι ειχαν ....αστυνομια γουστου......σιγουρα θα του΄ριχναν ισοβια:bleh::bleh::bleh:
εκτος και αν εκει τωρα ανοιγει...το τριωδιο...οποτε δικαιολογειται:haha::haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
οτι θα εβλεπα τον σακη με skinny κοκκινοπορτοκαλι παντελονι,ε οχι δεν το φανταζομουν!λιγο σεβασμο ειναι και πατερας τωρα πια!:bleh: ας οψεται! παντως η ημιγυμνη φωτο με τα τατου νομιζω οτι μας αποζημιωνει:clap:
greece 12points:clap:
Συγγνώμη....αλλά επειδή...με ενδιαφέρουν πολύ τα τατού... και κοντεύω να 'φάω' το τόπικ και δεν τη βρίσκω...μήπως μπορεί κανείς να με ενημερώσει πού μπορώ να βρω κι εγώ τη συγκεκριμένη φωτό του Sakis (με τα τατού), για να τη μελετήσω (να μελετήσω τα τατού, εννοώ...)????

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
α rosa μου δεν σε βλεπω διαβασμενη!!!θα σε μαλωσω!!!αν δεις το βιντεακι απο το promo tour στην ολλανδια την δειχνουν εκει σε μεγαλη οθονη για να ειναι πιο χορταστικη!μελετησε καλα την φωτο γιατι μετα θα σε εξετασω:haha::haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
α rosa μου δεν σε βλεπω διαβασμενη!!!θα σε μαλωσω!!!αν δεις το βιντεακι απο το promo tour στην ολλανδια την δειχνουν εκει σε μεγαλη οθονη για να ειναι πιο χορταστικη!μελετησε καλα την φωτο γιατι μετα θα σε εξετασω:haha::haha:

Okay...Νομίζω πως την εμπέδωσα τη φωτό! Πολύ ωραία τατού, παρεμπιπτόντως!!!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
εμενα μου λες!!!να δω ποτε θα παρω την αποφαση!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Συγγνώμη....αλλά επειδή...με ενδιαφέρουν πολύ τα τατού... και κοντεύω να 'φάω' το τόπικ και δεν τη βρίσκω...μήπως μπορεί κανείς να με ενημερώσει πού μπορώ να βρω κι εγώ τη συγκεκριμένη φωτό του Sakis (με τα τατού), για να τη μελετήσω (να μελετήσω τα τατού, εννοώ...)????
μαλιστα..μελετηρη κεσυ rosa μου!!:haha::haha::haha:
πλακα πλακα για παρε το down town που κυκλοφορει!!εχει 20 σελιδες σακη..θα χεις υλικο να
μελετησεις!!!

αυτο με το τατου και εμενα ολο και γυριζει στο κεφαλι μου..μια αποφαση ειναι!!

varioAthens

Member
μαλιστα..μελετηρη κεσυ rosa μου!!:haha::haha::haha:
πλακα πλακα για παρε το down town που κυκλοφορει!!εχει 20 σελιδες σακη..θα χεις υλικο να
μελετησεις!!!

αυτο με το τατου και εμενα ολο και γυριζει στο κεφαλι μου..μια αποφαση ειναι!!
Το τατού ξέχνα το καλύτερα, γιατί αν κάποια στιγμή θελήσεις να δώσεις εξετάσεις για στρατοδίκης (ελπίζω να το γράφω σωστά) απαγορεύεται δια ροπάλου! Το ίδιο πρόβλημα είχε κολλητή μου και έτρεχε για αφαίρεση.....

varioAthens

Member
Ο Σάκης στη Ρωσία (αυτό έχει αρχίσει να μου θυμίζει "Η Πολυάννα στη Νέα Υόρκη":haha:). Δείτε πόσο διαφορετικός είναι σε μεγάλη σκηνή σε σχέση με τα διάφορα πρωϊνάδικα.....

Last edited by a moderator:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Το τατού ξέχνα το καλύτερα, γιατί αν κάποια στιγμή θελήσεις να δώσεις εξετάσεις για στρατοδίκης (ελπίζω να το γράφω σωστά) απαγορεύεται δια ροπάλου! Το ίδιο πρόβλημα είχε κολλητή μου και έτρεχε για αφαίρεση.....
για στρατοδικης δεν το χα σκεφτει..για δικαστης γενικα ομως, δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα αρκει να μην ειναι σε εμφανες σημειο!!!οκ, εχω ακομα χρονο να το σκεφτω!!
οσο για τον σακη, θεος ειναι παντου!!!:clap::clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα