zmaria
Member
Mπορεί και οι γύρω από τα κορίτσια να μην είναι σαν τους Έλληνες..Τ' ακούτε βρε ελληνίδες???
silversurfer μου αρέσει η ιστορία σου όπως μου άρεσε και η προηγούμενη, έχεις ένα πολύ ωραίο τρόπο να μας τα μεταφέρεις!
Mπορεί και οι γύρω από τα κορίτσια να μην είναι σαν τους Έλληνες..Τ' ακούτε βρε ελληνίδες???
στους Τσέχικους Σιδηρόδρομους, από τα 2 άτομα θεωρείτε γκρουπ. Αν πάνε πχ 2 άτομα, το πρώτο πληρώνει ολόκληρο εισιτήριο κι ο δεύτερος 25% φθηνότερα, το ίδιο ισχύει κι για 3 άτομα. Από 4 άτομα μέχρι κι 15 πάει 1ο άτομο κανονικά, 2 κι 3 25% κι μετά 50% φθηνότερα
A.V.B. έχω παρακολουθήσει 2 φορές απο κοντά κ πραγματικά ο τύπος δν παίζεται -- δν ήθελα να φύγωκαι γω τωρα ενημερωθηκα για Βελιγραδι κ τον αρχοντα Α.V.B.
Πρεπει να ηταν τελεια στο event αυτο.Ζηλευω...ζηλευω!!!!
Ενα εισιτηριακι interrail δεν ειχατε σκεφτει να παρετε απο την αρχη και να καθαριζατε;;;Αυτό που ακούσαμε απτην υπάλληλο μας ήρθε ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ. Ένα ποσό κοντά στα 90 ? φάνταζε αδιανόητο για ένα ταξίδι με τρένο. Γρήγορα πίσω στο fastfood που είχε wifi να βρούμε άλλο τρόπο να πάμε. Αφου ξεπατικώσαμε όλες τις lowcost εταιρείες κ υπολογίσαμε τα πιο χαζά κ απίθανα σενάρια (κ αφου κάθε τρεις κ λίγο κάποιος πηγαινοερχόταν στα εκδοτήρια να ρωτήσει τιμές κ timetables), πιστέψαμε (οι αγαθοί) πως βρήκαμε την καλύτερη λύση. Θα σπάγαμε το επόμενο ταξίδι πηγαίνοντας σε ενδιάμεσο σταθμό κ απο κει ... εεε θα την βρίσκαμε τη λύση.
Μετά απο όλα αυτά κ αφού χάσαμε κάμποσο χρόνο (με εμένα να τους πρήζω οτι " ... σας τα έλεγε ο silversurfer, έπρεπε να κλείσουμε νωρίτερα τα εισητήρια ..."), επικοινωνήσαμε με τον L, πήραμε το αστικό λεωφορείο που μας υπέδειξε κ σε κανα 20-30 λεπτά φτάναμε σε μια καταπράσινη περιοχή προς τα ορεινά της πόλης. Ο L μας είχε περιγράψει επακριβώς που να στρίψουμε κ που να πάμε ώστε να φτάσουμε στο σπίτι του.
Μα πηγατε σε white sensation party και πηγατε για υπνο;;;;;;;;Το party θα κρατούσε ως τις πρωινές ώρες όμως εγώ κάποια στιγμή ένιωθα τον εαυτό μου να μην αντέχει άλλο --- πήρα λοιπόν τον Α. που ήταν μαζί μου κ φύγαμε για το σπίτι, κ μόλις ακούμπησα το μαξιλάρι βυθίστηκα σε βαθύ ύπνο.
Στο Βελιγραδι γινεται τα τελευταια 2 χρονια αν δεν κανω λαθος . Φετος εχω σκοπο να παω και εγω,δεν εχουν βγει ακομα ημερομηνιες αλλα περυσι ειχε γινει μεσα μαϊου στο βελιγραδι και το εισιτηριο ειναι κοντα στα 70 ευρω .. αντε να μαζευτουμε να παμε ολοι μαζι παρεα η Jat εχει εισιτηρια απο 135 ευρω απο Αθηνα και 100 απο Θεσσαλονικη ..(ειδικά τώρα που διεξάγεται κ στο Βελιγράδι το οποίο είναι "δίπλα")
Εμ αντε ντε, τα έλεγα εγώ !!!!Ενα εισιτηριακι interrail δεν ειχατε σκεφτει να παρετε απο την αρχη και να καθαριζατε;;;
Δίκιο έχεις άλλα ήμασταν κομμάτια απο συσσωρευμένα ξενύχτια κ ταλαιπωρία -- κ εντάξει μωρέ, δεν φύγαμε κ απτις 1, γύρω στις 4 τη κάναμε , οι άλλοι τελείωσαν στις 6Μα πηγατε σε white sensation party και πηγατε για υπνο;;;;;;;;
Βελιγράδι απο Θεσσαλονίκη είναι αμαρτία να πάρω αεροπλάνοαντε να μαζευτουμε να παμε ολοι μαζι παρεα η Jat εχει εισιτηρια απο 135 ευρω απο Αθηνα και 100 απο Θεσσαλονικη ..
Eμείς για Πράγα τα είχαμε κλείσει απο Ιανουάριο γύρω στο 40ρι, κάθε μήνας που περνάει κ πλησιάζουμε το event οι τιμές ανεβαίνουν, πχ ο ελληνάρας που συναντήσαμε είχε δώσει κοντά στα 100 !!!Φετος εχω σκοπο να παω και εγω,δεν εχουν βγει ακομα ημερομηνιες αλλα περυσι ειχε γινει μεσα μαϊου στο βελιγραδι και το εισιτηριο ειναι κοντα στα 70 ευρω
Καθολου αμαρτια .. το λεωφορειο πανε ελα κανει 80 ευρω με οποιο ταξιδιωτικο γραφειο και να κλεισεις και το εισιτηριο του αεροπλανου κανει 100 .. τι προτιμας 15 ωρες στο λεωφορειο ή 1:30 ωριτσα με το αεροπλανο;;Βελιγράδι απο Θεσσαλονίκη είναι αμαρτία να πάρω αεροπλάνο