GTS
Member
Γιατί το σάιτ της Αιγαίου είναι γτπ? Ή δεν έχει ενημερωθεί ακόμα? Χθες ενώ έβλεπα κάτι εισιτήρια στο σάιτ οι τηλεφωνητές/τριες δεν το έβλεπαν, μπάχαλο.
Εχει φουλ διαθεσιμότητα στην οικονομική. Δυο μπίζνες ανά πτήση από τέλος Άνοιξης. 100 εύρω.Ενώ βλέπω διαθεσιμότητα στο Tokyo ADD και ξεχωριστά στο Add Ath γιατί δεν μου το βγάζει ως εννιαίο; Και δείχνει να έχει και business.
Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Αλλά βρήκα εναλλακτική χωρίς τελικά να χάσω μέρες.Γιατί το σάιτ της Αιγαίου είναι γτπ? Ή δεν έχει ενημερωθεί ακόμα? Χθες ενώ έβλεπα κάτι εισιτήρια στο σάιτ οι τηλεφωνητές/τριες δεν το έβλεπαν, μπάχαλο.
Από ΕΖΕ έχω κλείσει 2 εισιτήρια μπιζ, με την αλλαγή φεύγουμε μία μέρα αργότερα αλλά κοιτούσα να φύγουμε νωρίτερα, μόνο που έχει μόνο 1 θέση μπιζ διαθέσιμη. Είσαι σίγουρος ότι οι διαθέσιμες από ΕΖΕ μπιζ είναι μόνο 1;Εχει φουλ διαθεσιμότητα στην οικονομική. Δυο μπίζνες ανά πτήση από τέλος Άνοιξης. 100 εύρω.
Το ταξίδι είναι μεγάλο κρατάει 30 ώρες και έχει στάση Σεούλ.
Επίσης μείωσαν τις μπίζνες για EZE, GRU από μια, δυο.
Εχει πλέον διαθεσιμότητα για οπού πετάει. άπλα πρέπει να ψάξεις.
ATH EZE έχω ψάξει όλη τη χρονιά δεν έχει. Αυτό είναι καιρό τώρα. Μόνο μια μπιζ. Και μονό για αυτούς τους δυο προορισμούς που προανέφερα.Από ΕΖΕ έχω κλείσει 2 εισιτήρια μπιζ, με την αλλαγή φεύγουμε μία μέρα αργότερα αλλά κοιτούσα να φύγουμε νωρίτερα, μόνο που έχει μόνο 1 θέση μπιζ διαθέσιμη. Είσαι σίγουρος ότι οι διαθέσιμες από ΕΖΕ μπιζ είναι μόνο 1;
Απλά να σου πω ότι εγώ έκλεισα 2 εισιτήρια μπιζ από ΕΖΕ την άνοιξη, αλλά σε ξεχωριστές κρατήσεις, για 2 άτομα με τη μία δε μου έβγαζε.ATH EZE έχω ψάξει όλη τη χρονιά δεν έχει. Αυτό είναι καιρό τώρα. Μόνο μια μπιζ. Και μονό για αυτούς τους δυο προορισμούς που προανέφερα.
Καλό να το γνωρίζω, άρα έχουν μπαγκ. Κάνοντας λοιπόν δυο διάφορτικές κρατήσεις βγάζει και τη δεύτερη μπιζ μετά της αγορά της πρώτης;Απλά να σου πω ότι εγώ έκλεισα 2 εισιτήρια μπιζ από ΕΖΕ την άνοιξη, αλλά σε ξεχωριστές κρατήσεις, για 2 άτομα με τη μία δε μου έβγαζε.
Όρκο δε παίρνω, αλλά σε μένα έτσι έγινε. Αν κοιτάξεις ξεχωριστά τα σκέλη θα το δεις (εγώ το είδα αλλά δες το κι εσύ).Καλό να το γνωρίζω, άρα έχουν μπαγκ. Κάνοντας λοιπόν δυο διάφορτικές κρατήσεις βγάζει και τη δεύτερη μπιζ μετά της αγορά της πρώτης;