spor_os
Administrator
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες της Ευρώπης.
Δέσποινα είναι υπέροχη η Φινλανδία αρκεί να την γυρίσεις.Αν έρθεις και μένεις συνέχεια σε ένα μέρος θα πρέπει να έχεις καλή παρέα για να τα καταφέρεις.Είναι λίγο καταθλιπτικά αλλά κυρίως το χειμερινό εξάμηνο οπότε άν θές να έρθεις εδώ έλα το εαρινό.Ενδιαφέρομαι να πάω στο εξωτερικό με erasmus και είμαι ανάμεσα σε Ολλανδία και Φινλανδία!! Βλέπω ότι σου άρεσε πάρα πολύ στη Φινλανδία, ε? Κι εμένα η σχολή μου στο Joensuu στέλνει. Απλά πολλοί μου λένε ότι θα είναι καταθλιπτικά, θα έχει κρύο και διάφορα τέτοια..Τι θα μου έλεγες εσύ?
Υ.Γ. Βασικά δεν είμαι καθόλου συνηθισμένη στο ποτό και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να μην πίνω, λες να αντιμετωπίσω πρόβλημα?!!?!??
Εράσμους κι εσύ??? Εγώ πάντως θα πήγαινα εκεί που θα επιβάρυνα λιγόετρο τους δικούς μου....Παιδιά....Έχω να επιλέξω από το Γενσού στη Φινλανδία και την Μπραγκάντσα στην Πορτογαλία. Που να πάω??????????????????????
ΝΑΙ!!!! Εράσμους!!!! Βασικά Πορτογαλία είναι πολύ φθηνά. Αλλά και Φινλανδία δεν θα επιβαρύνω τους δικούς μου πολύ γιατί από την υποτροφία θα μου μένουν 300 και κάτι ευρώ αφού αφαιρέσω τα λεφτά της εστίας. Συν το ότι δεν έχω έξοδα για το σπίτι στη Θεσσαλονίκη αφού μένω εστία. Άρα δεν θα χρειαστεί να μου δίνουν παραπάνω λεφτά από αυτά που μου δίνουν εδώ. Δεν είμαι και σπάταλος οπότε θα μπορούσα να τα βολέψω καλά. Όπως καταλαβαίνεις είμαι αποφασισμένος να πάω στη Φινλανδία. Είμαι Παιδαγωγικό και με ενδιαφέρει πολύ να γνωρίσω και το περιβόητο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας που αριστεύει στο PISA. Έτσι όπως βλέπω την απάντησή μου είναι λίγο απελπισμένη είναι η αλήθεια, αλλά ήταν οι πρώτες στιγμές. Ευχαριστώ ωστόσο....Εράσμους κι εσύ??? Εγώ πάντως θα πήγαινα εκεί που θα επιβάρυνα λιγότερο τους δικούς μου.... Καλωσόρισες!!!
ΝΑΙ!!!! Εράσμους!!!! Βασικά Πορτογαλία είναι πολύ φθηνά. Αλλά και Φινλανδία δεν θα επιβαρύνω τους δικούς μου πολύ γιατί από την υποτροφία θα μου μένουν 300 και κάτι ευρώ αφού αφαιρέσω τα λεφτά της εστίας. Συν το ότι δεν έχω έξοδα για το σπίτι στη Θεσσαλονίκη αφού μένω εστία. Άρα δεν θα χρειαστεί να μου δίνουν παραπάνω λεφτά από αυτά που μου δίνουν εδώ. Δεν είμαι και σπάταλος οπότε θα μπορούσα να τα βολέψω καλά. Όπως καταλαβαίνεις είμαι αποφασισμένος να πάω στη Φινλανδία. Είμαι Παιδαγωγικό και με ενδιαφέρει πολύ να γνωρίσω και το περιβόητο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας που αριστεύει στο PISA. Έτσι όπως βλέπω την απάντησή μου είναι λίγο απελπισμένη είναι η αλήθεια, αλλά ήταν οι πρώτες στιγμές. Ευχαριστώ ωστόσο....