candyman
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κάπου στην Ευρώπη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Ειρηνικού
1. ευχαριστώ :xmas_razz: δυστυχώς δεν θα κάνω αίτηση σε αυτήν που σημαίνει bye joensuu :xmas_sad: θα δούμε όμως..1) Αν είναι τέτοιος ο καθηγητής..καλά ξεμπερδέματα:xmas_wink:
2) Συν-ερασμίτες από όποια χώρα μπορείς να φανταστείς εκτός της Ελλάδας:xmas_lol: Όπως είπα έφυγα μόνη μου από δω και ήμουν και η μόνη Ελληνίδα εκεί!! Στο δικο μου τμήμα παίρνουν από 1 έως 4 νομίζω άτομα(πάντα εξαρτάται και από τη χώρα και πανεπιστήμιο που πας)
Το επίδομα για εμένα (Πολωνία) ήταν 350 ευρώ αν θυμάμαι καλά..Στην εστία έδινα το πιο φτηνό ποσό που έχω ακούσει ποτέ να πληρώνει ερασμίτης: 70 ευρώ μηνιαίως:xmas_cheesygrin: Τα υπόλοιπα πήγαιναν σε φαί-διασκέδαση-μεταφορές και έμειναν και ρέστα για ένα σωρό ταξίδια!!!!
Για Σκανδιναβία που ενδιαφέρεσαι είναι παραπάνω το επίδομα πάντως..
2. τους συν-ερασμίτες σου πως τους ήξερες αφού δεν ήταν έλληνες από την σχολή σου?
70 ευρώ για την εστία? :xmas_eek: wow! πάμφθηνα! ήταν καλή όμως? με πόσα άτομα έμενες μαζί?
(sorry για τις πολλές ερωτήσεις!!)
έχεις δίκιο..έχω ακούσει ότι είναι παραπάνω για την Σκανδιναβία επειδή είναι πιο ακριβά εκεί..
κάτι άλλο... όλοι λένε ότι κάνουν ταξίδια, πάρτι, κτλπ με τα μαθήματα όμως τι γίνεται?:xmas_mrgreen: