christinag
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ειναι στα σκαρια!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊτή
Αν ερωτευτηκαμε λεει?? Πηγαμε και ηρθαμε, οχι απλα ερωτευτηκαμε! Αλλα δυστυχως αυτο ειναι κατι που αρχιζει και τελειωνει εκει! Ξερεις απο την αρχη οτι δεν θα το παρεις μαζι φευγοντας απο εκει και συμβιβαζεσαι για να μην σε διαλυσει εντελως τη στιγμη που κλεινεις για τελευταια φορα την πορτα του σπιτιου που εμενες για 6 μηνες... Προσωπικα, καθε φορα που σκεφτομαι τη στιγμη που εκλεινα την πορτα του διαμερισματος μου τη ζω σαν τωρα.. Οι φιλοι μου να με βοηθουν με τις βαλιτσες, εγω να κλαιω σαν παιδι και τη μαμα μου στο τηλεφωνο να μου υποσχεται το αγαπημενο μου φαι που μου ελειψε τοσο καιρο για να με κανει να νιωσω καλυτερα... Αλλα πουυυ.... ααχχχ!! και τωρα πλεον ζεις με τις αναμνησεις... Αλλα τι να κανεις! Όλοι πανω-κατω στην ιδια κατασταση ειμαστε! Ετσι δεν ειναι?
Οσο για την υποτροφια δεν ειναι απαραιτητο να περασεις μαθημα για να την παρεις! Με το που πας, εχεις το 80% των χρηματων στα χερια σου! Οταν γυρισεις πρεπει να τους δειξεις το χαρτι οτι περασες καποια μαθηματα, ή εστω ενα, αυτο να αναγνωριστει και υστερα παιρνεις και το υπολοιπο 20%.. Ξερω αρκετα παιδια που δεν περασανε τιποτα και πηραν κανονικα το 80%! Γυρνωντας ομως τους ειπαν οτι θα σκεφτουν αν οι λόγοι που δεν περασαν μαθηματα ηταν σοβαροι και αν κρινουν πως οχι θα ζητησουν τα λεφτα πισω!! Αλλα κανεναν δεν πηραν τηλεφωνο για να τα δωσει πισω!!
Οσο για την υποτροφια δεν ειναι απαραιτητο να περασεις μαθημα για να την παρεις! Με το που πας, εχεις το 80% των χρηματων στα χερια σου! Οταν γυρισεις πρεπει να τους δειξεις το χαρτι οτι περασες καποια μαθηματα, ή εστω ενα, αυτο να αναγνωριστει και υστερα παιρνεις και το υπολοιπο 20%.. Ξερω αρκετα παιδια που δεν περασανε τιποτα και πηραν κανονικα το 80%! Γυρνωντας ομως τους ειπαν οτι θα σκεφτουν αν οι λόγοι που δεν περασαν μαθηματα ηταν σοβαροι και αν κρινουν πως οχι θα ζητησουν τα λεφτα πισω!! Αλλα κανεναν δεν πηραν τηλεφωνο για να τα δωσει πισω!!