iridra
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μεξικό
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή!
Δεν υπάρχει δίλημμα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!! Αφού σκέφτεσαι και mundus γιατί να μην πας πρώτα και εράσμους;!;
Αν εννοεις στην καθημερινοτητα η συννενοηση αναλογα και με την πολη βεβαια ειναι απο μετρια μεχρι καλη. Οσο πιο international ειναι η πολη (Βερολινο, Αμβουργο, Φρανκφουρτη κλπ), τοσο περισσοτερες οι πιθανοτητες να μιλανε αγγλικα. Τωρα ομως για πρακτικη ή δουλεια πιστευω θα ειναι απαραιτητα τα γερμανικα...Γεια σας!Θα σας απομακρύνω λίγο απ το θέμα γιατί έχω μια απορία....Εγώ λοιπόν έχω μια τρέλα με τη γερμανία από μικρή..οπότε αρχικά είχα δηλώσει γερμανία για πρακτική..Αλλά μετά το μετάνιωσα και το άλλαξα από πρώτη επιλογή διότι τα γερμανικά μου δε....(δυστυχώς 4 χρόνια στο σχολείο δε βοήθησαν,φροντιστήριο δεν έκανα ποτέ)...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το κατά πόσο μπορείς να συνεννοηθείς με τα αγγλικά και αν αξίζει κατά τη γνώμη σας να το προσπαθήσω(τουλάχιστον) για του χρόνου.....ευχαριστώ
Η ερώτηση αυτή πώς περιμένεις να απαντηθεί αξιόπιστα από εδώ; Τη σχολή σου ρώτα ή ακόμα καλύτερα επικοινώνησε με την Τσεχία (φαντάζομαι ότι στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου θα λέει σε ποια γλώσσα γίνονται τα μαθήματα).Στην Τσεχία πρέπει να δώσουμε εξετάσεις στα μαθήματα στην γλώσσα τους ή θα κάνουμε εργασίες στα Αγγλικά?
Θα ετοιμαζεσαι να φυγεις τωρα(!!! ) και σου ευχομαι να περασεις τελεια...πρωτα ομως θα ηθελα λιγη βοηθεια αν μπορεις..εν τελει αποφασισα και εγω να δηλωσω 1-2 σχολες στη Γερμανια(Αμβουργο ή Τυβιγγη)- φανταζομαι τις ιδιες ειχες και εσυ..και μιας και θα πας Αμβουργο μπορεις να μου πεις πανω κατω τι πρεπει να προσεξω π.χ. στη δηλωση μαθηματων ποια δηλωσες, απο ποιους πηρες υπογραφη κτλ..και μηπως εχεις κανενα αλλο τροπο επικοινωνιας σε περιπτωση που ειναι πολυ ειδικα αυτα που ρωταω για το συγκεκριμενο forum?Καλη χρονια (αν και λιγο καθυστερημενα) !
Ναι η Λιτινα ειναι υπευθυνη τωρα..
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι και γω Ρεκκα Γερονικακη δεν πηγα καν γιατι δεν πιστευα οτι θα βρισκα ακρη..Λιτινα Δημοπουλος και Νικολαου παντως ηταν πολυ συνεννοησιμοι και μου υπεγραψαν πολυ ανετα..
Ναι μπορεις να το κανεις ετσι..Δηλωσε και στη χειροτερη το ακυρωνεις..
Οτι αλλο θελησεις πες μου!