χρονια πολλα!!3ο ετος ειμαι.. βασικα μου ειπαν και μενα καλυτερα να παω στο 5ο ετος για να μη χασω τα μαθηματα του 4ου που ειναι σημαντικα αλλα τι θα γινει με την πρακτικη?εσυ θα την κανεις στη Γερμανια?και επισης μου ειπαν πως μπορω να παρω 2-3 μαθηματα extra( 10 διδακτικες μοναδες) σε περιπτωση που εχω περασει ολα τα μαθηματα μεχρι τοτε..ξερει κανενας τιποτα?σε ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων για το χρονο σου και ολους σας παιδια που με βοηθατε!!
Ναι τελικα Αμβουργο θα παω!Ξερω γερμανικα και επιπλεον επειδη τα μαθηματα αρχιζουν απριλιο δεν θα χασω και την εξεταστικη του Ιανουαριου.Εχε το και αυτο στο νου σου . Εγω ειμαι 5ο ετος..Εσυ?Γενικα για Πορτογαλλια εχω ακουσει καλα λογια παντως..Αλλα για αυτο καλυτερα να σου πει καποιος που εχει παει..[/quote
Ναι τελικα Αμβουργο θα παω!Ξερω γερμανικα και επιπλεον επειδη τα μαθηματα αρχιζουν απριλιο δεν θα χασω και την εξεταστικη του Ιανουαριου.Εχε το και αυτο στο νου σου . Εγω ειμαι 5ο ετος..Εσυ?Γενικα για Πορτογαλλια εχω ακουσει καλα λογια παντως..Αλλα για αυτο καλυτερα να σου πει καποιος που εχει παει..