htrul18
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρωσία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία & Νέα Ζηλανδία
έχεις Λιθουανία,Λετονία φθηνά
www.simpleexpress.eu
όπως και πτήσεις με Ryanair/Wizzair από το νέο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας Modlin (όταν με το καλό το επισκευάσουν)
πωωω με έχετε φτιάξει!!Όσο ήμουν erasmus προς ανατολή πήγα μόνο Ουκρανία (Λβιβ-αξίζει). Σε μετέπειτα επίσκεψη συνδύασα και μια Λιθουανία. Γενικά υπάρχει πολύ καλή σύνδεση με βαλτικές χώρες και μετάνιωσα που δεν πήγα σε όλες τότε (βέβαια πήγα σε όλα τ' άλλα τριγύρω της Πολωνίας). Για Σουηδία οι πτήσεις με Wizzair τουλάχιστον πριν κάποια χρόνια ήταν πάμφθηνες (είχα πάει με 50 ευρώ both ways και πάλι τα είχα κλείσει ακριβά). Τα τρένα βολεύουν αρκετά και όπως είπε και ο Θανάσης δες τι επιλογές έχεις από low cost πτήσεις (είναι πολλές).
Στην εστία που έμενα έδινα 65 ευρώ το μήνα (!!) σε τρίκλινο πολύ άνετο δωμάτιο. Το φαγητό κόστιζε 2 ευρώ (πλήρες γεύμα) στην εστία ή στο πανεπιστήμιο. Η μισόλιτρη μπύρα στα μπαρ 1,5 ευρώ αν θυμάμαι καλά
Εμένα μου περίσσευαν λεφτά από την υποτροφία γι' αυτό και το έριχνα στα ταξίδια
Εγώ δικαιούμαι 342 ευρώ το μήνα από την υποτροφία (βέβαια θα έχω το 80% του συνόλου διαθέσιμο, τα υπόλοιπα όταν γυρίσω) και η ακριβότερη εστία έχει γύρω στα 100 ευρώ (στη Riviera). Δεν ξέρω ακόμη σε ποια θα είμαι και πόσα θα δίνω αλλά όπως τα λέτε θα τη βγάζω πολύ άνετα και με τα ταξιδάκια μου!! Γιατί να είναι μόνο 4 μήνες; :roll: