Γεια σας..
θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια.. οσα χρονια ταξιδευω χρησιμοποιω το booking.com για να κλεινω τα ξενοδοχεια.. Σημερα εψαχνα ενα ξενοδοχειο για Μπανσκο για τα χριστουγεννα και εντελως τυχαια επεσα πανω στο trivago και ειπα να το ψαξω κι εκει.. βρηκα λοιπον ενα που μου αρεσε κι οταν πατησα για να το δω με πηγε σε ενα αλλο site που το βλεπω πρωτη φορα το agoda.gr στο οποιο μου δινει διαθεσιμοτητα ενω για το ιδιο ξενοδοχειο και τις ιδιες ημερομηνιες το booking.com δεν μου δινει.. ειναι φυσιολογικο αυτο? κι αν ναι το agoda.gr ειναι αξιοπιστο, να το εμπιστευτω? :roll:
προσωπικα δεν εχω κλεισει ποτε Μπανσκο μεσω internet. Iσως δεν ετυχε
εγω θα σου προτεινα να απευθυνθεις σε πρακτορεια που δραστηριοποιουνται εκει.
Γιατι τα κλεινουν σωρηδον απο νωρις, οποτε εχουν καλυτερες τιμες απο αυτες που ισως θα πετυχεις μονη σου
Δεν έχω κλείσει ποτέ από το agoda οπότε δε μπορώ να σου πω να το εμπιστευτείς ή όχι, το booking πάντως είναι από τα πλέον αξιόπιστα κατά τη γνώμη μου. Θα σε συμβούλευα όμως να στείλεις ένα e-mail απευθείας στο ξενοδοχείο και να ζητήσεις να κλείσεις απευθείας μαζί τους, πολλές φορές τα ξενοδοχεία το προτιμούν και σου κάνουν και καλύτερη τιμή (να το ζητήσεις ) γιατί γλιτώνουν την προμήθεια της τάξης περίπου του 20% που θα πρέπει να δώσουν στα site τύπου booking, agoda κ.τ.λ