Menia21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Το σχεδιάζω...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Photography trip
EXS σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Αστα go2dbeach, ο σύζυξ δεν πειθόταν με τίποτα για Τανζανία! Μετά του πρότεινα Κίνα, Ιορδανία, Κο Σαμούι, δεν θυμάμαι κι εγώ τι άλλο και στο τέλος καταλήξαμε Ντουμπάι - Μαυρίκιο! Πετάω στις 26/3!!!και σου υπόσχομαι ότι θα βγάλω τέτοιες φώτο που θα συμπεριλάβεις τον Μαυρίκιο στους μελλοντικούς προορισμούς σου!!!Menia21 απο σαφαρι στην Αφρικη το γυρισαμε σε Ντουμπαι-Μαυρικιο τελικα ε?
Σε πειραζω , θα ειναι φοβεροs συνδυασμοs!
Καλο ταξιδι και στουs δυο σαs (menia και exs ) και οταν επιστρεψετε περιμενουμε τιs ιστοριεs σαs.Βλεπετε τοτε θα εχω γυρισει κι εγω και θα πρεπει να με στηριξετε ψυχολογικα μεχρι το επομενο..
Γιατι?:roll: Για να προλαβεις την παρελαση?εγω γυρναω στιs 25/3
CLOTHINGπαιδια εψαξα σε ολες τις σελιδες αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο, οποτε... ερωτηση για την ενδυμασια στο ντουμπαι... εχω διαβασει σε ξενες σελιδες οτι οι αντρες δεν πρεπει να φορανε κοντα παντελονια και οι γυναικες οχι κοντα παντελονια, οχι κολλητα παντελονια, οχι ανοιχτα μπλουζακια και σε ορισμενους χωρους δεν επιτρεπεται να φαινονται οι ωμοι και ισως χρειαστει να καλυπτουν και τα μαλλια τους... σκοπευω να παω τελη φεβρουαριου και εχω αρχισει λιγο να προβληματιζομαι.. υπαρχει κανεις που εχει παει και μπορει να με διαφωτισει στο θεμα? επισης το καπνισμα σε ανοιχτους χωρους (φανταζομαι οτι υπαρχουν καφε που μπορεις να καθισεις εξω...) επιτρεπεται?
Καλε δεν χρειαζονται φουλαρια πανω απο τα τζιν και τετοια, χαλαρα! Εγω και σορτσακι εβαλα και φουστανακι! Ειπαμε οπου υπαρχουν τουριστες, τα πραγματα χαλαρωνουν! Απλα το νου σου γιατι στα malls, στα bars και και τα ξενοδοχεια εχει αρκετη ψυχρα λογω κλιματιστικων!σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου ioan gkan! το προβλημα μου ειναι οτι στην ελλαδα η μοδα στα jeans ειναι να ειναι στενα οποτε μαλλον θα παρω μαζι μου μεγαλα φουλαρια να καλυπτομαι αν χρειαστει. στο κατω κατω θα ειμαι με τον αντρα μου οποτε δεν θα εχω προβλημα φανταζομαι... τελος παντων εχω μπερδευτει, πως θα ντυνομαι στις αγορες, πως στα μπαρ και πως σε πιο χλιδατα μερη! ουφ,ελπιζω βεβαια να επιτρεπεται το καπνισμα στα καφε των ξενοδοχειων και των πολυκαταστηματων γιατι καπου διαβασα οτι απο 2009 θα ισχυσει και στο ντουμπαι ο γνωστος νομος!