Αίγυπτος Drinkies drinkies?

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ταξιδιωτική ιστορία απο τον αγαπημένο μου συγγραφέα! :clap:Καλά είναι περιττό να σου πω οτι αυτή την ιστορία σου την ανέμενα όσο καμία άλλη ως τώρα! Και θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, καθώς θα σε πρήξω λίγο με τις ερωτήσεις... :icon_redface:

Λέω να ξεκινήσω απο τώρα... :)
Κάνε ερωτήσεις εσύ, σημειώνω κι εγώ γιατί με ενδιαφέρει και μένα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
----Αν και τώρα που το σκέφτομαι, κάνω εικόνα εσένα κάτω από τον καυτό ήλιο... Έχεις το φανελάκι σου φορεμένο σαν τουρμπάνι στο κεφάλι. Ο ιδρώτας κυλάει και τρεκλιζοντας πέφτεις στην καυτή άμμο. Ο πρώτος γύπας κάνει άμεσα την παρουσία του και σε πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής. Την ώρα που προσπαθεί να αποφασίσει από ποίο νεφρό να ξεκινήσει, του ψελλίζεις "μα, τι 500 μέτρα έλεγε αυτός; " Απάντηση δεν θα πάρεις --- Λεωφορείο να πάρεις!!! :bleh:
Ντάξει είσαι θεούλης!!! :haha::haha::haha:
Να ξέρεις οτι αυτό το αστείο είναι καλύτερο και απο τον καταραμένο ταξιδιωτικό οδηγό! :bleh:

Σ' ευχαριστώ Μπιλάκο για όλες τις πληροφορίες!!! Μου έμεινε το κομμάτι του Καΐρου που θα το διαβάσω πιο ήσυχα, χωρίς να σημειώνω και τις τελείες που γράφεις, καθώς δεν θα το επισκεφτούμε σε αυτό το ταξίδι :) Μέχρι να γίνει το ταξίδι όμως θα επιστρέφω με ερωτήσεις. Μη νομίζεις οτι την γλύτωσες :innocent:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γιατί τελείωσε;.....:cry:

Μπράβο Βασίλη για το υπέροχο σας ταξίδι και για την μοναδική σου αφήγηση γι αυτό! Πραγματικά σας χαίρομαι πολύ και σας θαυμάζω για τα ταξίδια που κάνετε και τον τρόπο που τα κάνετε!

Έφυγα με την καρδιά μου γεμάτη αναμνήσεις, κουβαλώντας ένα κομμάτι της Αιγύπτου μαζί μου για πάντα. Είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη στον κόσμο με την τρομερά πλούσια ιστορία της, ένας πραγματικά must προορισμός. Θα σας κάνει να νιώσετε δέος και θα ανακαλύψετε τις ιστορίες και τα μυστικά των αρχαίων τοποθεσιών και των πολιτισμών που κάποτε διαμόρφωσαν τον κόσμο τούτο. Καθώς περπατάτε ανάμεσα στους τάφους και τους ναούς των Φαραώ θα νιώσετε σαν να είστε μέρος της ιστορίας. Το ταξίδι στην Αίγυπτο ήταν στην bucket list (που λέμε και στο χωρίο μου) από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να την επισκεφτώ. Πρόκειται για ένα ταξίδι στον χρόνο!
Τα είπες όλα!!! Άντε να πατήσω και εγώ επιτέλους το πόδι μου σε αυτόν τον τόπο!...

Εύχομαι με το καλό και στα επόμενα σας ταξίδια, όπου και όπως τα επιθυμείτε!!! Εγώ θα περιμένω εδώ να τα διαβάσω!!!

ΥΓ.
Νιώθω Κλεοπάτρα στην τοποθεσία Κάιρο (δες φωτογραφίες).
Κλαίωωω :haha::haha::haha:

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Μπράβο Βασίλη για το υπέροχο σας ταξίδι και για την μοναδική σου αφήγηση γι αυτό! Πραγματικά σας χαίρομαι πολύ και σας θαυμάζω για τα ταξίδια που κάνετε και τον τρόπο που τα κάνετε!

Εύχομαι με το καλό και στα επόμενα σας ταξίδια, όπου και όπως τα επιθυμείτε!!! Εγώ θα περιμένω εδώ να τα διαβάσω!!!
Περιμένουμε και την δική σου ματιά από την χώρα!!
Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου... Με τιμούν ιδιαίτερα! :)

Καλά ταξίδια σε όλους και να γράφουμε ιστορίες, όσο κοπιαστικό/χρονοβόρο και να είναι αυτό. Ο μελλοντικός εαυτός μας θα είναι ευγνώμων διαβάζοντας μετά από πολλά χρόνια τις ταξιδιωτικές ιστορίες της ζωής!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.824
Μέλη
39.588
Νεότερο μέλος
Stavrosbou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom