• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Corinthia Panorama Prague

taxidiara!

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ναι σου τα πιανουν, αλλα τουλαχιστον σε ωραιο περιβαλλον και με τακτ και ευγενεια:haha::haha:!!!
Κλεισε ενα βραδακι και θα με θυμηθεις:D:D

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Εκεί είχαν μείνει οι γονείς μου όταν είχαν πάει Πράγα, πρίν 3 χρόνια. Δεν με είχαν πάρει μαζί γαμώτο, ακόμα τους το χτυπάω, αλλά μου είπαν ότι το ξενοδοχείο ήταν πολύ καθαρό και ωραίο.Μην ανησυχείς δεν θα έχεις πρόβλημα. Εξάλλου για έναν ύπνο θα πηγαίνεις, απ ότι κατάλαβα!χεχε

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν με είχαν πάρει μαζί γαμώτο, ακόμα τους το χτυπάω,

Ανάλγητοι γονείς! Μα πού είναι η Πολιτεία όταν τη χρειάζεται κανείς; Αμέσως καταγγελία στην Πρόνοια.

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Θα είμαι εκεί 23-26/7 και κλείσαμε μέσω booking 255e.....
Επειδη ειδα οτι δεν εχεις ακυρωτικα...αν σε ενδιαφερει δες τις παρακατω προτασεις
5* HILTON 255 με πρωινο
5* CORINTHIA TOWERS 235 με πρωινο

Το να ακυρωσεις και να κλεισεις αλλου χωρις να χρεωθεις εφοσον σου παρεχεται, το εχω κανει και κερδισα αλλα 60 ευρω. Γιατι να τα χαρισω αν μπορω. Εγω να φανταστεις ακυρωσα και ξαναεκλεισα απο αλλη σελιδα το ιδιο ξενοδοχειο. Οταν το ειχα κλεισει ηταν η πιο φτηνη τιμη και 5 μερες πριν παω το ακυρωσα γιατι το βρηκα πιο φτηνα(εννοειται οτι δεν ειχα ακυρωτικα). Παντως αν μπεις στη διαδικασια στειλε μηνυμα να σου πω που βρηκα τις τιμες. Απο την συγκεκριμενη σελιδα ειναι που ειχα κλεισει σε φιλικο ζευγαρι για το ξενοδοχειο που θα πας! Παντως και εκει να μεινεις παλι καλα ειναι, απλα οι παραπανω προτασεις ειναι πιο χλιδη στα λεφτα σου....

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Καλημέρα και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!Ναι,αν γίνεται να μου πεις το site θα με βοηθούσες ώστε να πάρω και μια άλλη γνώμη...:cool:

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Καλημέρα και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!Ναι,αν γίνεται να μου πεις το site θα με βοηθούσες ώστε να πάρω και μια άλλη γνώμη...:cool:
www.123bookhotels.com
Εχω κλεισει και εγω σε φιλους(οπως σου ειπα εχω στειλει ενα φιλικο ζευγαρι στο panorama κλεινοντας τους το απο την συγκεκριμενη σελιδα)απο το παραπανω site.
Προκειται για ταξιδιωτικο πρακτωρειο της Κωνσταντινουπολης(τουρκικο δηλαδη). Το γνωριζω περιπου 3-4 χρονια και εγω αλλα και κατι φιλοι μου που ταξιδευουν εχουμε κλεισει αρκετες φορες μεσα απο αυτο. Οποτε απο αποψη αξιοπιστιας πιστευω δεν εχεις προβλημα. Τωρα αν θες να μπεις στην διαδικασια ακυρωσεις στα ειπα και πριν.
Παρενθεση το δικο σου(corinthia panorama) το δινει 156 με πρωινο.Υπαρχει και περιπτωση crown plaza 4* με 142 με πρωινο απλα δεν εχω βρει χρονο να δω που πεφτει....
Δες και πες μου.....

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Επειδη ειδα οτι δεν εχεις ακυρωτικα...αν σε ενδιαφερει δες τις παρακατω προτασεις
5* HILTON 255 με πρωινο
Όχι στο hiltor ρε παιδιά. Όχι σε αυτό το έκτρωμα της Πράγας. Στην παραφωνία της αρχιτεκτονικής. Μποϋκοτάζ στο hilton.

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Φαίνεται πως έχει καλές προσφορές...Άντε πάλι ψάξιμο από την αρχή!Δηλαδή για τα λεφτά που διαθέτουμε έχουμε πολλές επιλογές.Βέβαια αν δεν κάνω λάθος τα πληρώνουμε τώρα,ε?Μήπως γνωρίζεις σε περίπτωση ακύρωσης τί γίνεται?

Traveller

Member
Ενώ το CORINTHIA TOWERS είναι το απάυγασμα της αρχιτεκτονικής...

Τα έχω πει, τα έχω γράψει έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, αλλά εσείς εκεί του κεφαλιού σας... στην Πράγα δεν μένεις σε τέτοιου είδους ξενοδοχεία... στην Πράγα μένεις σε ένα από τα δεκάδες μικρά ξενοδοχεία του ιστορικού κέντρου... τα υπόλοιπα είναι για τα κοπάδια των γκρούπ... κάντε μωρέ ότι θέλετε, εγώ το κρίμα το έβγαλα από πάνω μου... μίλα κι εσυ ρε Xρήστο, πες τους που θα μείνεις μπας και τους ξυπνήσεις...

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Όχι στο hiltor ρε παιδιά. Όχι σε αυτό το έκτρωμα της Πράγας. Στην παραφωνία της αρχιτεκτονικής. Μποϋκοτάζ στο hilton.
Απλα αναφερω 2 περιπτωσεις 5* ξενοδοχειων στην ιδια τιμη που εχει κλεισει ενα 4* ξενοδοχειο. Η επιλογη και αν το κανει ειναι δικη του. Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο. Αλλα αν θελει μπορει να μπει και να δει φωτογραφιες και να βρει rewies για τα ξενοδοχεια. Μην βρουμε και το μπελα μας....!!!! Παντως να την βρασω την αρχιτεκτονικη. Αν μεσα ειναι γ.....το δεν με νοιαζει πως ειναι απο εξω. Οι υπηρεσιες να ειναι καλες, τα δωματια, το πρωινο και ολα τα αλλα.......στα.....!!!! Χωρις παρεξηγηση.

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Φαίνεται πως έχει καλές προσφορές...Άντε πάλι ψάξιμο από την αρχή!Δηλαδή για τα λεφτά που διαθέτουμε έχουμε πολλές επιλογές.Βέβαια αν δεν κάνω λάθος τα πληρώνουμε τώρα,ε?Μήπως γνωρίζεις σε περίπτωση ακύρωσης τί γίνεται?
Στη σελιδα που σου ειπα αν το αποφασισεις στα κρατανε εκεινη την ωρα. Και η περιπτωση του traveller ειναι σωστη αλλα εξαρταται αν θες κατι τετοιο. Παντως εχεις τον χρονο σου και πολλες επιλογες. Εγω στη θεση σου παντως θα ακυρωνα αρχικα και θα ξανακοιταγα ολες τισ αλλες περιπτωσεις αφου δεν εχεις κοστος τωρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom